10 πράγματα για το Γάμο που κανείς δεν θα σου πει!

by ediva-author

Όσο περισσότερο αργείτε τα σχέδια για το γάμο σας, τόσο καλύτερα θα τα καταφέρετε!

 

  • Εάν κλείσετε το χώρο σας 15 μήνες πριν πιστεύοντας ότι το υπόλοιπο του σχεδιασμού θα σας πάρει 8 μήνες είστε λάθος!! Εάν πράγματι, δεν θέλετε να σπαταλήσετε έναν χρόνο ή και περισσότερο για τα σχέδιά σας, μην ξεκινάτε εάν δεν είστε πλήρως αποφασισμένοι και ενημερωμένοι για αυτή τη διαδικασία!
  •  Ο χρόνος εκείνος που θα σπαταλήσετε κοιτώντας σε διάφορες σελίδες και περιοδικά για το στυλ του γάμου σας θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά. Ο περισσότερος χρόνος σας να είστε σίγουρες δαπανάται στην έρευνα και στις συνεντεύξεις με τους πωλητές, στην επανεξέταση των συμβολαίων, στους γραπτούς ελέγχους, καταβάλλοντας τη μέγιστη προσπάθεια για να συμπληρώσεις τη λίστα σου.
  •  Τούτου λεχθέντος, Εάν θέλετε να παντρευτείτε ένα Σαββατοκύριακο σε έναν χώρο όπου είναι ζεστός μόνο εξωτερικά σε οποιονδήποτε από τους μήνες του χρόνου, θα χρειαστείτε απλά έναν χρόνο για τον προγραμματισμό του. Εάν όμως, επιθυμείτε ο γάμος σας να γίνει κάποιο συγκεκριμένο Σάββατο σε καλοκαιρινό μήνα και σε πολυτελέστατο χώρο θα πρέπει να κάνετε την κράτηση σας πάνω από ένα χρόνο πριν.
  •  Εάν παντρευτείτε σε μια μικρή πόλη οι επιλογές σας σχετικά με τον σχεδιασμό του γάμου σας θα είναι περιορισμένες. Όμως μπορείτε να καλέσετε άτομα όπως κομμωτή, μακιγιέρ, διακοσμητή από μια κοντινότερη μεγάλη πόλη ώστε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας.
  •  Δεν χρειάζεστε μαθήματα χορού! Κανείς δεν πρόκειται να σας κρίνει αρνητικά εάν χορεύετε απλά βάζοντας τα χέρια σας στους ώμους του άλλου ή στη μέση λικνίζοντας τα κορμιά σας πέρα δώθε.
  • Εξοικονομήστε χρήματα μειώνοντας την λίστα των καλεσμένων σας!!!! Σκεφτείτε το : λιγότεροι άνθρωποι = μικρότερος χώρος που πρέπει να κλείσετε! Κάντε αυτήν την ξεχωριστή μέρα ποιοτική και όχι ποσοτική!
  • Εξετάστε την άνεση των καλεσμένων σας! Ναι αυτή είναι η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ, αλλά εσείς θα έχετε κοντά σας ανθρώπους που ταξίδεψαν για να γιορτάσουν μαζί σας. Θα πρέπει να σκεφτείτε τον καλύτερο τρόπο ώστε να περάσουν ευχάριστα και να αισθανθούν ότι τους εκτιμάτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tips για νυφικό μακιγιάζ

  • Ο γαμπρός θα μπορούσε να έχει κι αυτός τις απόψεις του. Η γνώμη βέβαια της γυναίκας είναι πάντοτε ισχυρότερη, επειδή όμως ο γάμος αφορά και τους δυο, αφήστε τον να βάλει τη δική του πινελιά σε αυτή τη διαδικασία.
  • Εάν η τελετή του γάμου σας θα είναι θρησκευτική, ίσως χρειαστεί να απαντήσετε σε ένα ερωτηματολόγιο για τον σύντροφό σας με ερωτήσεις του τύπου : Γιατί θέλεις να τον παντρευτείς; Πότε το κατάλαβες; Πώς βλέπετε το μέλλον σας; Οι απαντήσεις σας θα γνωστοποιηθούν στον μελλοντικό σας σύζυγο.
  • Τέλος, Απόλαυσε το νυφικό σου στολίζοντας το! Επειδή είναι πολύ πιθανό να μην το ξαναφορέσεις ποτέ παρά μόνο την ημέρα του γάμου σου πρόσθεσε του στολίδια! Είναι το καλύτερο φόρεμα που θα φορέσεις ποτέ και δεν υπάρχει καμία ντροπή να το απολαύσεις με το δικό σου στυλ.
google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts