5 Συμβουλές για να βρείτε το σωστό σουτιέν

by ediva-author

Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει το σωστό σουτιέν, που να στρώνει σωστά, να είναι άνετο και στο σωστό μέγεθος και στυλ. Το να βρούμε όμως αυτό το σουτιέν είναι πιο δύσκολο απ’ότι θα θέλαμε να είναι! Το ediva.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει με 5 βασικές συμβουλές για να βρείτε το σωστό σουτιέν για εσάς.

 

 

 

σουτιέν-ediva.gr

1. Ζητήστε τη βοήθεια κάποιου ειδικού

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε είναι να μην μετρηθείτε απο επαγγελματία. Κανονικά πρέπει να το κάνετε δύο φορές τον χρόνο.

σουτιέν-ediva.gr

2. Δώστε σημασία στο κούμπωμα

Ενα ακόμη λάθος που γίνεται συχνά είναι να επιλέγετε σουτιέν που είναι φαρδύ στο κούμπωμα. Το πίσω μέρος του σουτιέν πρέπει να είναι εφαρμοστό , αφού δίνει το 90% της υποστήριξης.

σουτιέν-ediva.gr

3. Αφήστε το να ξεκουραστεί

Αποφύγετε να φορέσετε το ίδιο σουτιέν δυο μέρες συνεχόμενα. Αυτό θα του επιτρέψει να ξαναπάρει την αρχική του μορφή και να μην ξεχειλώσει για περισσότερο καιρό.

σουτιέν-ediva.gr

4. Πλένετε με προσοχή

Οταν πλένετε τα σουτιέν σας κάντε το στο χέρι, αφού το μουλιάσετε για περίπου μισή ώρα και χρησιμοποιήστε απορρυπαντικό για μετάξυ και ευαίσθητα ρούχα. Απλώστε για να στεγνώσουν.

σουτιέν-ediva.gr

5. Μάθετε πότε να αλλάξετε το σουτιέν σας

Τα σουτιέν “αντέχουν” μέχρι ενα χρόνο, αλλά στις γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος κρατούν μεγαλύτερο βάρος οπότε και χρειάζονται αλλαγή νωρίτερα. Θα καταλάβετε οτι το σουτιέν σας πρέπει να αλλαχτεί όταν αρχίσει και χάνει τη φόρμα του ή γίνεται άβολο.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts