7-λάθη-που-κάνεις-στο-στέγνωμα-των-μαλλιών-

7 λάθη που κάνεις στο στέγνωμα των μαλλιών

by ediva-author

Όλες νιώθουμε υπέροχα όταν βγαίνουμε απο το κομμωτήριο με το νεο μας χτένισμα που μας κάνει να νιώθουμε ότι είμαστε μοντέλο απο την τελευταία επίδειξη της Victoria Secret.

Καταπληκτικό συναίσθημα…Αλλά τι συμβαίνει όταν δοκιμάζουμε το ίδιο χτένισμα στο σπίτι; ‘Οχι και τόσο καλό.

Για να μπορέσουμε να έρθουμε πιο κοντά στο αποτέλεσμα του κομμωτηρίου πρέπει να καταγράψουμε τα κοινά λάθη που κάνουμε όλες οι γυναίκες και να τα βελτιώσουμε.

 

Λάθος 1ο: Δεν προστατεύουμε τα μαλλιά απο τη θερμότητα.

prostasia-mallia-8ermotita-www.ediva.gr-2

Οποιοδήποτε μέσω στεγνώματος χρησιμοποιείς για τα μαλλιά σου, πρέπει να προσθέσεις ένα προϊόν προστασίας των μαλλιών απο την υπερβολική θερμότητα.

Μπορείτε να προμυθευτείτε κάποιο ειδικό σπρέι προστασίας των μαλλιών απο τη θερμότητα, το οποίο μπορείτε να βρείτε στο κοντινό σας κομμωτήριο, είτε στο ίντερνετ. Θα το απλώσετε στις άκρες των μαλλιών πριν χρησιμοποιήσετε το πιστολάκι.

Λάθος 2o: Στεγνώνουμε ολα τα μαλλιά μαζί.

Στεγνώνουμε ολα τα μαλλιά-www.ediva.gr

Το να χωρίζουμε τα μαλλιά στεγνώνοντας τα μας βοηθάει να σιγουρευτούμε ότι στεγνώνουμε το κάθε τμήμα εξίσου καλα. Ειδικότερα αν έχουμε αδύναμη τρίχα.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα γνωστά “κλιπάκια” ώστε να εμποδίσουμε τα νωπά μαλλιά να έρθουν σε επαφή με τα στεγνωμένα και έτσι να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα.

Λάθος 3ο : Δεν κρατάμε σωστά το πιστολάκι.

pws-kratas-sosta-pistolaki-www.ediva.gr

[adrotate banner=”18″]

Όλες έχουμε δει ότι οι κομμωτές κρατάνε το πιστολάκι απο το κυρίως σώμα του, ωστόσο αυτό δεν μπορούμε να πούμε ότι σ εμάς θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.

Κρατείστε το πιστολάκι απο το χερούλι, ώστε να μπορείτε να έχετε περισσότερη ισχύ στις κινήσεις σας. Χρησιμοποιείστε τη βούρτσα για ίσιωμα κρατώντας το πιστολάκι ακριβώς σε παράλληλη κίνηση.

Κάποια ακόμη σημαντικά λάθη που κάνουμε  στο στέγνωμα των μαλλιών είναι να χρησιμοποιούμε τη λάθος βούρτσα.

Προτιμάμε τις βούρτσες που είναι φτιαγμένες με φυσική τρίχα, ώστε να αποφύγουμε την υπερθέρμανση. Βεβαιώνουμε ότι έχουμε στεγνώσει όλα τα μαλλιά και τέλος πολύ σημαντικό είναι να μην παραλείπουμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιο προϊόν για να αποφύγουμε το φριζάρισμα.

Related Posts