9 Τρόποι να “φορέσετε” παστέλ στο μακιγιάζ σας αυτό το Καλοκαίρι!

by ediva-author

Την άνοιξη και το καλοκαίρι, τα παστέλ χρώματα έχουν την τιμητική τους. Ειδικά φέτος, είναι must ακόμα και στο μακιγιάζ. Λογικό είναι όμως να φοβάστε μήπως βγει αποτυχημένο το μακιγιάζ σας αφού τα παστέλ είναι λίγο επικίνδυνα. Το ediva.gr όμως σας δίνει συμβουλές για το πως να “φορέσετε” τα αγαπημένα παστέλ στο μακιγιάζ σας με επιτυχία αυτό το καλοκαίρι.

Δείτε τους 9 καλύτερους τρόπους για να βάλετε τα παστέλ χρώματα στη ζωή σας και στο μακιγιάζ σας και πείτε μας ποιόν θα δοκιμάσετε εσείς!

μακιγιάζ-ediva (9)

1. Σε όλο το πάνω βλέφαρο

Το να φορέσετε μια παστέλ σκιά είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δοκιμάσετε αυτή την τάση. Δοκιμάστε να περάσετε ενα απαλό ροζ, μοβ ή παστέλ κίτρινο σε όλο το πάνω βλέφαρο σαν βάση. Ετσι χρησιμοποιείτε το παστέλ χρώμα σας χωρίς να δείχνει υπερβολικό.

μακιγιάζ-ediva (5)

2. Στα νύχια

Οταν θέλετε να δοκιμάσετε μια νέα τάση με χρώματα ή σχέδια που δεν είστε σίγουρες, δοκιμάστε την στα νύχια. Είναι πολύ πιο οικονομική αλλά και ασφαλής λύση για να δείτε αν σας αρέσει και σας πηγαίνει μια τάση -στη συγκεκριμένη τα παστέλ χρώματα-.

μακιγιάζ-ediva (2)

3. Στα μάγουλα

Το ρουζ δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να δοκιμάσετε τα παστέλ αφού είστε περιορισμένες σε δυο αποχρώσεις μόνο, το απαλό ροζ και το παστέλ ροδακινί. Αλλα αν σας αρέσει και ταιριάζει με την επιδερμίδα σας, είναι τέλεια επιλογή για παστέλ μακιγιάζ στο σχολείο, στη δουλειά ή στο καθημερινό σας απλό μακιγιάζ.

μακιγιάζ-ediva (4)

4. Στα χείλη

Μπορεί να πιστεύετε πως το παστέλ δεν κολακεύει και πολύ το πρόσωπο στα χείλη, αλλά αν βρεθεί το σωστό χρώμα και η σωστή απόχρωση, ταιριάζει σε όλες. (πχ το πολύ παστέλ απαλό ροζ ταιριάζει πολύ στις ανοιχτόχρωμες). Το καλό είναι οτι υπάρχουν πολλές επιλογές σε παστέλ χρώματα για τα χείλη, αν είστε αρκετά τολμηρές μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμα και μεντί/φυστικί ή παστέλ γαλάζιο!

μακιγιάζ-ediva (10)

5. Στην εσωτερική γραμμή του ματιού

Αν χρησιμοποιείτε άσπρο μολύβι στο εσωτερικό των ματιών σας, αλλάξτε το με μια παστέλ απόχρωση. Δίνει το ίδιο αποτέλεσμα αλλά λίγο πιο διασκεδαστικό. Αν μάλιστα επιλέξετε ένα παστέλ ροζ ή μπεζ δίνει πολύ πιο φυσικό αποτέλεσμα απο το άσπρο και κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα.

μακιγιάζ-ediva (8)

6. Συμπληρώστε το κραγιόν σας

Αν έχετε ένα κραγιόν που θέλετε να φορέσετε αλλά δε σας πηγαίνει και τόσο, συμπληρώστε το με ένα παστέλ lip-gloss για να πετύχετε την απόχρωση που θέλετε. Ετσι θα φορέσετε το παστέλ χρώμα που θέλετε και δε θα πάει χαμένο και το κραγιόν σε αποτυχημένη απόχρωση!

μακιγιάζ-ediva (3)

7. Αντί για μολύβι/eyeliner

Αν είστε τολμηρή, ένα παστέλ χρώμα αντί για eyeliner είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να βάλετε μια πινελιά χρώματος στο μακιγιάζ. Αν δε μπορείτε να αποχωριστείτε το κλασσικό μαύρο eyeliner, προσθέστε τη γραμμή με το παστέλ χρώμα πάνω απο τη μαύρη γραμμή για έντονο λουκ.

μακιγιάζ-ediva (7)

8. Σαν σκιά

Μην μένετε στο να χρησιμοποιείτε την παστέλ σκιά σας μόνο ως βάση για το μακιγιάζ των ματιών. χρησιμοποιήστε το κανονικά σας σκιά σε όλο το μάτι. Δοκιμάστε ενα παστέλ λιλά, γαλάζιο, πράσινο ή όποιο άλλο παστέλ χρώμα θέλετε σε όλο το άνω και κάτω βλέφαρο για να πετύχετε ένα έντονο αλλά ευκολοφόρετο μακιγιάζ που πηγαίνει σε όλες!

μακιγιάζ-ediva (6)

9. Στις εσωτερικές γωνίες

Ο τελευταίος τρόπος που σας προτείνουμε για το παστέλ μακιγιάζ είναι στις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Συνήθως επιλέγουμε ένα ανοιχτό, γυαλιστερό χρώμα για να δείχνει μεγαλύτερο το μάτι αλλά οι παστέλ αποχρώσεις κάνουν εξίσου καλή δουλειά και είναι πολύ πιο διασκεδαστική επιλογή.

Related Posts