κυτταρίτιδα ασκήσεις ediva.gr

Αντιμετώπισε την κυτταρίτιδα με 2 απλές ασκήσεις!

by ediva-author

Εσύ, η κολλητή σου, εγώ. Όλες έχουμε λίγο πολύ κυτταρίτιδα. Ακόμα και τα πιο αδύνατα σώματα λόγω κληρονομικότητας ή κακής διατροφής έχουν αυτό το πρόβλημα.

Μη νομίζεις πως η κυτταρίτιδα θα εξαφανιστεί μόνη της! Αντίθετα αν περιμένεις θα γίνει μεγαλύτερο το πρόβλημα… Για την σωστή καταπολέμηση της κυτταρίτιδας χρειάζεται να κάνεις μια σειρά σωστών ενεργειών για να ξυπνήσεις το σώμα σου και να αυξήσεις την κυκλοφορία του αίματος σου, ώστε το συσσωρευμένο ”κακό λίπος” που δημιουργεί την κυτταρίτιδα να εξαφανιστεί.

Τι κάνεις λοιπόν; Εκτός από σωστή διατροφή κατά της κυτταρίτιδας, και σωστή αποτοξίνωση του οργανισμού σου, πρέπει να κάνεις και τις σωστές ασκήσεις γυμναστικής για να την καταπολεμήσεις. Ο συνδυασμός διατροφής και άσκησης κάνει θαύματα!

Το ediva.gr σου προτείνει τις κατάλληλες ασκήσεις για να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα.

Squats για την καταπολέμηση κυτταρίτιδας!

Τα βαθιά καθίσματα είναι η νούμερο ένα άσκηση για να απαλλαγείς από τον φλοιό πορτοκαλιού αλλά και να τονώσει τους γλουτούς σου ταυτόχρονα! Στάσου όρθια με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά όσο το άνοιγμα των ώμων σου. Βάλε τα χέρια στη μέση σου και λύγισε τα γόνατα σου κάνοντας βαθύ κάθισμα. Μείνε έτσι για για μερικά δευτερόλεπτα και γύρνα στην αρχική σου θέση. Κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων

Lunges (εκτάσεις ποδιών)

Όπως και στα βαθιά καθίσματα, στάσου όρθια με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά, όσο το άνοιγμα των ώμων σου, ενώ οι μύτες των ποδιών σου πρέπει να κοιτούν μπροστά. Αφού βάλεις τα χέρια λυγισμένα στη μέση σου, σήκωσε το δεξί σου πόδι στο πλάι και ελαφρώς προς τα πίσω. μείνε έτσι για μερικά δευτερόλεπτα και γύρνα στην αρχική σου θέση. Κάνε το ίδιο και για το αριστερό σου πόδι. Και σε αυτήν την άσκηση κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων.

Μην ξεχνάς πως για να έχεις αποτελέσματα πρέπει να κανείς τις ασκήσεις σου τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα συ συνδυασμό με σωστή διατροφή! Δες στο βίντεο που ακολουθεί μερικές ακόμα ασκήσεις  ειδικές στην  καταπολέμηση της κυτταρίτιδας!

Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε και το Vacupower  για πιο γρήγορα αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας!

Τι είναι το Vacupower;

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts