Επίπεδη-κοιλιά-σε-5-βήματα-www.ediva

Δες πως να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά με 5 βήματα…

by ediva-author

Ονειρεύεστε το “τέλειο” καλοκαιρινό σώμα και πάνω απο όλα μια Επίπεδη κοιλιά για το καλοκαίρι και όχι μόνο; Ξέρουμε οτι είναι δύσκολο να το πετύχετε αλλά όχι όσο δύσκολο νομίζετε!

Το ediva.gr σας δείχνει πως θα αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά σε 5 βήματα.

Αν βάλετε σκοπό να κρατήσετε πρόγραμμα, αυτά τα πέντε βήματα θα κάνουν την τόνωση των κοιλιακών εύκολη και θα είστε έτοιμη για το καλοκαίρι πριν καν το καταλάβετε!

κοιλιακοι-ediva.gr

 

Βήμα 1: Ξεκινήστε τρέξιμο, διάδρομο ή vacupower

 Το να γυμναστούν οι κοιλιακοί δεν επιτυγχάνεται μόνο με ασκήσεις στο γυμναστήριο. Πρέπει να ξεφορτωθείτε το περιττό λίπος με τρέξιμο ή αεροβική άσκηση. Βάλτε στόχο τη μισή ώρα καθημερινά για 4 μέρες την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα. Αν θέλετε διπλάσια αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σας πρότεινα να χρησιμοποιησετε το vacupower.

me8odos_ti_einai-vacupower

Τι είναι το vacupower;

To Vacu Power είναι ένα μηχάνημα που συνδυάζει δύο πολύ γνωστές κι ευρέως αποδεκτές μεθόδους στο χώρο της άσκησης και της ομορφιάς, αντίστοιχα. Tην αερόβια άσκηση και την υποπίεση ή όπως συνήθως λέγεται, Vacu. Περισσότερες πληροφορίες για το vacupower μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα http://www.vacupower.gr 

 

Βήμα 2: Κάντε ασκήσεις κοιλιακών.

 Προφανώς, για να πετύχετε επίπεδη κοιλιά πρέπει να γυμνάσετε τους κοιλιακούς σας. Προσέξτε να γυμνάσετε όλους τους μυς όμως, μην αρκεστείτε στους κλασσικούς κοιλιακούς που δε γυμνάζουν τους πλάγιους κτλ.

 

Βήμα 3: Κάντε σωστή διατροφή.

 Οσες ασκήσεις κι αν κάνετε, θα πάει χαμένος ο κόπος σας αν δεν κάνετε σωστή διατροφή. Να τρώτε κανονικά γεύματα και αρκετά φρούτα και λαχανικά.

 

Βήμα 4: Αποφύγετε τα αναψυκτικά και τα ποτά. 

Ολα αυτά συμβάλουν στην κατακράτηση υγρών, αλλά και στο πρήξιμο που δεν είναι και τόσο καλό! Ακόμα και τα αναψυκτικά διάιτης, καλό είναι να τα αποφεύγετε.

 

Βήμα 5: Πίνετε αρκετό νερό. 

Δε θα σταματήσουμε να το λέμε ποτέ. Το πιο σημαντικό βήμα για υγειές, όμορφο σώμα είναι η σωστή ενυδάτωση. Το νερό βοηθάει στο να διώξετε το πρήξιμο και να γυμναστείτε καλύτερα, αλλά βοηθάει και τον μεταβολισμό.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts