διακόσμηση μικρού σπιτιού ediva.gr

15 Όμορφες ιδέες για τη διακόσμηση ενός μικρού σπιτιού!

by ediva-author

Η διακόσμηση μικρού σπιτιού δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται. Δεν χρειάζεσαι ούτε πολλά έπιπλα ούτε πολλά χρήματα για να διακοσμήσεις το σαλόνι σου ή οποιονδήποτε άλλο χώρο.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι μένουν σε μικρά σπίτια. Το να μένεις σε ένα μικρό σπίτι δεν είναι το πρόβλημα. Ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που έχεις να αντιμετωπίσεις είναι η οργάνωση και η διακόσμηση του μικρού σπιτιού.

Η λύση λοιπόν είναι να δημιουργήσεις τη διακόσμηση του εσωτερικού σου χώρου με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι άνετο,να το απολαμβάνεις και ταυτόχρονα να βρεις λύσεις που θα ”μεγαλώσουν” το χώρο σου.

 

Δες επίσης: Εύκολες ιδέες για να διακοσμήσεις τα δωμάτια του σπιτιού σου!

 

Μην ξεχνάς πως σε έναν πού μικρό χώρο αν δεν μπορείς να κάνεις ανακαίνιση, το χρώμα που πρέπει να επιλέξεις για να δείχνει μεγαλύτερο αλλά και να φωτίσει πρέπει να είναι πολύ ανοιχτό.

Λευκό χρώμα στους τοίχους δίνει φως, καθώς και το κίτρινο. Αν πάλι θέλεις κάποιο έντονο χρώμα φρόντισε είτε να κάνεις μόνο ένα τοίχο στο χρώμα της επιλογής σου, είτε να κάνεις λεπτομέρειες στους τοίχους με αυτό.

Μια ακόμα πολύ καλή λύση είναι τα αυτοκόλλητα τοίχου που είναι πάρα πολύ εντυπωσιακά και μοντέρνα!Μπορείς να επιλέξεις και κάποια έπιπλα σπιτιού, αλλά και είδη σπιτιού σε έντονα χρώματα επίσης.

Μια πολύ καλή ιδέα επίσης είναι να δημιουργήσεις εσύ χώρους στο σπίτι σου με κάποια διαχωριστικά. Αυτό βολεύει πάρα πολύ αν είσαι φοιτήτρια και μένεις σε γκαρσονιέρα και δεν έχεις ξεχωριστό υπνοδωμάτιο.

Μπορείς να φτιάξεις μία τύπου βιβλιοθήκη ή να την αγοράσεις και να  χωρίσεις με αυτήν το χώρο που κοιμάσαι με το σαλονάκι σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις και τα βιβλία ή τα περιοδικά σου πολύ όμορφα και πρακτικά.

Το ediva.gr σου δίνει ιδέες για τη διακόσμηση μικρού σπιτιού ή γκαρσονιέρας

Δες επίσης 31 ιδέες διακόσμησης για μικρά υπνοδωμάτια!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts