Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα νύχια 2021

by ediva
χριστουγεννιάτικα μεταλλικά νύχια

Χριστούγεννα σε λιγότερο από μήνα πλέον. Χριστουγεννιάτικο δέντρο…τσεκ, διακόσμηση σπιτιού…τσεκ, αναζήτηση δώρων…τσεκ. Ε το μόνο που σου έμεινε να φροντίσεις για τις γιορτινές μέρες που έρχονται είναι τα νύχια σου. Δε νοείται να φορέσεις το πιο εντυπωσιακό outfit στο ρεβεγιόν, να κάνεις ένα υπέρλαμπρο μακιγιάζ και μαλλί και τα νύχια σου να μην αντικατοπτρίζουν και αυτά τη διάθεση των ημερών. Οι προτάσεις για χριστουγεννιάτικα νύχια 2021 είναι για όλα τα γούστα και ακολουθούν τις γενικότερες τάσεις στα νύχια αυτού του χειμώνα.

Ιδέες για χριστουγεννιάτικα νύχια!

 

Χριστουγεννιάτικο γαλλικό

γαλλικό μανικιούρ για χριστουγεννιάτικα νύχια 2021

γαλλικό μανικιούρ για χριστουγεννιάτικα νύχια 2021

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, το γαλλικό μανικιούρ φέτος εξελίσσεται και γίνεται πιο πρωτοποριακό. Μπορείς να εντάξεις το χριστουγεννιάτικο πνεύμα πολύ εύκολα σε ένα γαλλικό μανικιούρ. Κόκκινες, πράσινες ή γκλιτεράτες κορυφές θα μετατρέψουν τα νύχια σου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Εκτός από τη μονοχρωμία, μπορείς επίσης να επιλέξεις χριστουγεννιάτικα σχέδια για να στολίσεις την κορυφή των νυχιών σου.

Δες επίσης: 8 Τάσεις στα νύχια τον χειμώνα 2022

Γκλίτερ

γκλίτερ σε χριστουγεννιάτικα νύχια 2021

χριστουγεννιάτικο γκλίτερ σε νύχια

χριστουγεννιάτικο γκλίτερ σε νύχια

Όταν σκεφτόμαστε Χριστούγεννα και γιορτές, αναπόφευκτα το μυαλό μας πηγαίνει σε λάμψη και χρυσόσκονη. Είναι η εποχή που απενοχοποιούμε το γκλίτερ και του αφαιρούμε τον τίτλο του κιτς. Τα νύχια μας είναι ο κατάλληλος προορισμός όλης αυτής της λάμψης που περισσεύει τα Χριστούγεννα. Και φυσικά μπορούμε να βρούμε πολύ όμορφες και κομψές ιδέες για νύχια με γκλίτερ, χωρίς να φτάνουμε σε υπερβολές. Έξτρα πόντους χριστουγεννοσύνης (ναι, αυτή η εποχή μας επιτρέπει, επίσης, να δημιουργούμε νέες επίκαιρες λέξεις) παίρνουν τα πράσινα και κόκκινα χρώματα.

Abstract σχέδια σε χριστουγεννιάτικα νύχια 2021

abstract χριστουγεννιάτικα νύχια 2021

abstract χριστουγεννιάτικα νύχια 2021

Τα αφηρημένα σχέδια στα νύχια είναι κάτι που έχει καθιερωθεί εδώ και αρκετά χρόνια και φαίνεται να το αγαπάμε πολύ. Αν ανήκεις και συ στους οπαδούς αυτής της τάσης, μπορείς να την υιοθετήσεις και τα Χριστούγεννα. Διάλεξε τα κατάλληλα χρώματα και σχέδια που θα παραπέμπουν σε Χριστούγεννα και απόκτησε το τέλειο μανικιούρ.

Δες επίσης: Υπέροχα νύχια για το Χειμώνα 2021-2022

Παγωμένος χειμώνας

snow christmas nails

snow christmas nails

Ο χειμώνας είναι η εποχή των Χριστουγέννων. Κρύο, χιόνι, πάγος είναι τα συστατικά που συνθέτουν το τοπίο. Αν, λοιπόν, δεν είσαι φαν των έντονων χρωμάτων και σχεδίων, τότε αυτή είναι η κατηγορία νυχιών που σου ταιριάζει. Λευκό και διακριτική λάμψη πρωταγωνιστούν εδώ.

Κομφετί

κομφετί χριστουγεννιάτικα νύχια

κομφετί χριστουγεννιάτικα νύχια

Πολύχρωμα χαρτάκια που παραπέμπουν σε πάρτι και εορτασμούς φαντάζουν το ιδανικό διακοσμητικό για τα νύχια σου. Είναι μια πολύ ωραία ιδέα για χριστουγεννιάτικο μανικιούρ. Μπορείς να διαλέξεις χρυσό και ασήμι, αλλά και περισσότερα χρώματα για τα κομφετί σου.

Δες επίσης: Όμορφα σχέδια για τα νύχια σου φέτος τα Χριστούγεννα!

Μεταλλικά χριστουγεννιάτικα νύχια 2021

χριστουγεννιάτικα μεταλλικά νύχια

χριστουγεννιάτικα μεταλλικά νύχια

Ακόμα μία τάση που μπορείς να συμπεριλάβεις στα χριστουγεννιάτικα νύχια σου. Το χρυσό και το ασημί είναι ιδανικά χρώματα για το μεταλλικό σου μανικιούρ αυτά τα Χριστούγεννα. Είναι γιορτινά και προσδίδουν κομψότητα και πολυτέλεια.

Αστέρια

χριστουγεννιάτικα νύχια με αστέρια

χριστουγεννιάτικα νύχια με αστέρια

Τα αστέρια δεν είναι μόνο για την κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου σου. Μπορούν να σταθούν περήφανα και στα νύχια σου, δίνοντάς τους λάμψη. Μπορείς να βρεις πολλά σχέδια με αστέρια και να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

Χριστουγεννιάτικα σχέδια

νύχια με χριστουγεννιάτικα σχέδια

νύχια με χριστουγεννιάτικα σχέδια

νύχια με χριστουγεννιάτικα σχέδια

νύχια με χριστουγεννιάτικα σχέδια

Και σε όσες αρέσει να πειραματίζονται λίγο περισσότερο με το μανικιούρ τους, μπορούν να πάνε τα νύχια τους ένα βήμα παραπέρα. Μην περιοριστείτε μόνο στα χριστουγεννιάτικα χρώματα και σε μικρές δόσεις χρυσόσκονης. Μπορείτε να επιλέξετε χριστουγεννιάτικα στοιχεία για τα νύχια σας. Γκι, τάρανδοι, ζαχαρωτά, μπάλες και λαμπάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Μη φοβάσαι ότι το αποτέλεσμα θα είναι κιτς. Μπορείς να διαλέξεις πολύ ωραία σχέδια, χωρίς να κάνεις ακρότητες, που θα αναδείξουν όλο το χριστουγεννιάτικο πνεύμα χωρίς να υπονομεύσουν την αισθητική.

Δες επίσης: 20 Υπέροχα χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα νύχια σου!

Αυτές είναι μερικές προτάσεις για εσένα που ανυπομονείς για τα Χριστούγεννα και θέλεις να τα υποδεχτείς καταλλήλως από την κορυφή ως τα… νύχια.

Related Posts