φωτιστικά υπνοδωμάτιο

Τα Καλύτερα φωτιστικά για το υπνοδωμάτιο σου

by tzinav

Τα φωτιστικά σε ένα δωμάτιο δεν είναι πια ένα αποκλειστικά πρακτικό αντικείμενο για να φωτίζεται καλά. Αντίθετα, έχουν αναδειχθεί σε ένα από τα πιο βασικά διακοσμητικά στοιχεία του χώρου. Κι επειδή κάθε δωμάτιο έχεις τις δικές του ανάγκες, είναι σημαντικό να επιλέξεις τα σωστά φωτιστικά για το καθένα. Ποιες λοιπόν είναι οι καλύτερες επιλογές σε φωτιστικά για το υπνοδωμάτιο;

Ψάχνεις πώς να φωτίσεις καλύτερα την κρεβατοκάμαρα με στυλ και αναβαθμίζοντας τη διακόσμηση της; Τότε πρέπει να βρεις τον κατάλληλο συνδυασμό φωτιστικών για να είναι το δωμάτιο σου καλοφωτισμένο. Ανακάλυψε λοιπόν τα καλύτερα φωτιστικά για το υπνοδωμάτιο σου!

Τι φωτιστικά να διαλέξεις για την κρεβατοκάμαρα!

Glamorous πολυέλαιος

εντυπωσιακό φωτιστικό κρεβάτι φωτιστικό κρύσταλλοι υπνοδωμάτιο

Θέλεις να δώσεις στο υπνοδωμάτιο σου αέρα πολυτέλειας ή θέλεις απλά να αναβαθμίσεις ένα απλό δωμάτιο; Τότε ένας πολυέλαιος είναι η καλύτερη επιλογή. Όχι όμως οποιοσδήποτε πολυέλαιος. Άσε στην άκρη τις μίνιμαλ επιλογές και διάλεξε έναν εντυπωσιακό πολυέλαιο με κρύσταλλα ή με χρυσές λεπτομέρειες, ο οποίος θα πάει τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας σου σε άλλο επίπεδο!

Δες επίσης: 5 Φωτιστικά που ταιριάζουν τέλεια στην είσοδο του σπιτιού

Πορτατίφ για το κομοδίνο

κρεβάτι κομοδίνο πορτατίφ χρυσό πορτατίφ φωτιστικά υπνοδωμάτιο

Όπως είπαμε τα φωτιστικά είναι πρώτα από όλα ένα πρακτικό αντικείμενο, γι’ αυτό και θα πρέπει να εξυπηρετούν τις καθημερινές μας ανάγκες. Στο πλαίσιο αυτό, τα πορτατίφ στο κομοδίνο είναι μια κλασική αλλά απαραίτητη επιλογή για το υπνοδωμάτιο αν θέλεις να διαβάζεις άνετα κάτι το βράδυ ή να έχεις έναν πιο ατμοσφαιρικό φωτισμό. Δύο ίδιες επιτραπέζιες λάμπες λοιπόν στα δύο κομοδίνα δίπλα από το κρεβάτι είναι κάτι που σίγουρα θα χρειαστείς.

Δες επίσης: 5 Οικονομικές αλλαγές για το υπνοδωμάτιο σου

Απλίκες

μαύρες απλίκες κρεβάτι φωτιστικά υπνοδωμάτιο ψάθινες απλίκες κρεβατοκάμαρα

Αν δεν έχεις έπιπλο κομοδίνου στην κρεβατοκάμαρα ή αν απλά θέλεις κάτι άλλο τότε οι απλίκες δεξιά και αριστερά από το κρεβάτι μπορούν να κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά. Σε περίπτωση που έχεις ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο διάλεξε μίνιμαλ μαύρες ή μεταλλικές απλίκες. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο ανάλαφρο, θα βρεις ακόμα και ψάθινες απλίκες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Δες επίσης: 5 Τρόποι να φωτίσεις ένα σκοτεινό υπνοδωμάτιο!

Μίνιμαλ γεωμετρικό φωτιστικό οροφής

μαύρο γεωμετρικό φωτιστικό φωτιστικά υπνοδωμάτιο χρυσό φωτιστικό

Το μίνιμαλ στυλ διακόσμησης είναι πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Αν σου αρέσει αυτή η αισθητική λοιπόν η κατάλληλη επιλογή για ένα μοντέρνο φωτιστικό κρεβατοκάμαρας είναι ένα γεωμετρικό φωτιστικό. Ένα τέτοιο κομμάτι έχει ελάχιστα περιθώρια λάθους!

Δες επίσης: Μοντέρνα φωτιστικά που θα αναβαθμίσουν κάθε χώρο

Κλασικό επιδαπέδιο φωτιστικό

επιδαπέδια λάμπα άσπρη επιδαπέδια λάμπα ψάθινη φωτιστικά υπνοδωμάτιο

Τα επιδαπέδια φωτιστικά είναι συμπληρωματικά φωτιστικά που ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα δωμάτια καθώς ενισχύουν το φως του χώρου. Αν λοιπόν έχεις ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με κάποιες αφώτιστες γωνίες τότε μια λάμπα δαπέδου στο σημείο αυτό είναι ότι πρέπει! Για παράδειγμα, μια επιδαπέδια λάμπα δίπλα από μια πολυθρόνα στο υπνοδωμάτιο ή δίπλα από το σημείο που βάφεσαι είναι κάτι που θα κάνει το σημείο αλλά και ολόκληρο το δωμάτιο πιο καλοφωτισμένο.