Κιτρίνισμα νυχιών

Κιτρίνισμα νυχιών και δακτύλων; Δες τη λύση!

by ediva-author

Ένα αισθητικό πρόβλημα που δημιουργείται απο τα συνεχή βαψίματα με βερνίκια νυχιών, ακόμα και απο το κάπνισμα λόγω νικοτίνης του τσιγάρου.

Φυσικά αν το κιτρίνισμα των νυχιών προέρχεται απο το τσιγάρο,δεν μένει μόνο στα νύχια αλλά έχουμε πρόβλημα και με τα δάχτυλα,κάτι που είναι άκρως αντιαισθητικό.

 

Κιτρίνισμα νυχιών!

Ωστόσο, η φύση μας έχει δώσει απλόχερα πρώτες ύλες, έτσι ώστε να βρίσκουμε πάντα τη λύση στα προβλήματα μας. Δείτε λοιπόν με ποιους τρόπους μπορείτε να διατηρήσετε τα νύχια σας στο ιδανικό τους χρώμα.

Δείτε τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε ώστε να διατηρείτε τα νύχια σας πάντα λευκά:

1. Μπορείτε να βουτήξετε τα χέρια σας σε χυμό λεμονιού για λίγο ή να τα περάσετε με λίγο από το χυμό του.

2. Επίσης, πολύ καλή λύση για το κιτρίνισμα νυχιών, είναι το τρίψιμο τους με οδοντόκρεμα.

3. Μια μάσκα με βάση το οξυζενέ, την οποία θα βάλετε στα νύχια σας και θα την αφήσετε για 5 λεπτά. Στη συνέχεια θα την ξεπλύνετε με άφθονο χλιαρό νερό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φτιάξετε μια πάστα από 1 κουταλιά της σούπας οξυζενέ και 2 1/4 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα.

4.Μια ακόμα μάσκα από χυμό λεμονιού και μαγειρική σόδα κάνει θαύματα! Μπορείτε να αναμείξετε 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού και όση μαγειρική σόδα χρειάζεται ωστέ να μη γίνει πολύ σφιχτή η πάστα. Το μόνο που έχετε και σε αυτή την περίπτωση να κάνετε ειναι να το αφήσετε 5-7 λεπτά πάνω στα νύχια σας.

5.Για τα κιτρινισμένα δάχτυλα και νύχια από τη νικοτίνη του τσιγάρου η λύση είναι πάλι στην πάστα χυμού λεμονιού και σόδας ή εναλλακτικά μπορείτε να τρίψετε τα δάχτυλά σας με μία λεμονόκουπα! Κάνει θαύματα!

Για κανένα λόγο δεν χρησιμοποιούμε χλωρίνη θα μας κιτρινίσει ακόμα περισσότερο τα νύχια και φυσικά θα σκάσει και θα καταστραφεί το δέρμα των δακτύλων μας

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts