Ποιο είναι το καλύτερο silk epil για να διαλέξεις!

by ediva
silk epil syskeyes apotrixwshs

Υπάρχουν αρκετές μέθοδοι αποτρίχωσης και ανάμεσα τους το κλασσικό ξύρισμα, το κερί και η χαλάουα, το λέιζερ, η φωτόλυση κ.α. Οι συσκευές αποτρίχωσης αφαιρούν την τρίχα από τη ρίζα κάτι που κάνει το κερί και η χαλάουα. Τέτοιες συσκευές είναι και οι silk epil και θα δούμε ποιο είναι το καλύτερο silk epil για να διαλέξεις μέσα από την μεγάλη γκάμα των  Media Markt.  Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προτιμήσεις μία τέτοια συσκευή από τις άλλες μεθόδους αποτρίχωσης.

Προσωπικά χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη μέθοδο αποτρίχωσης εδώ και πολλά χρόνια. Ως έφηβη (και βιαστική) τραυματιζόμουν με το ξυραφάκι στα πόδια και μου πρότειναν το silk epil τόσο για να αποφύγω τα κοψίματα όσο και για να μειωθεί η ποσότητα και η συχνότητα των τριχών στα πόδια. Όντως η τριχοφυΐα μειώνεται αισθητά με τη συγκεκριμένη μέθοδο.

Φυσικά όπως και το κερί και η χαλάουα, έτσι και με το silk epil δεν είναι ανώδυνη αποτρίχωση. Όμως με τον καιρό μειώνεται ο πόνος γιατί οι τρίχες γίνονται πιο αδύναμες και λιγότερες. Αν και γνωρίζω κοπέλες που χρησιμοποιούν σε όλο το σώμα τέτοιες συσκευές, εγώ θεωρώ πως είναι τέλειες κυρίως για τα πόδια. Υπάρχουν περιοχές στο σώμα που η ριζική αποτρίχωση δεν είναι η καταλληλότερη μέθοδος όπως είναι το μπικίνι και οι μασχάλες. Πάμε όμως να δούμε τις συσκευές και να διαλέξεις το καλύτερο silk epil για εσένα!

Ποια είναι η καλύτερη συσκευή silk epil!

 

Silk epil για μέσα στο ντους

silk epil syskeyh apotrixwshs

Τις συσκευές silk epil μπορούμε να τις κατηγοριοποιήσουμε σε αυτές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις μέσα στο ντους και αυτές που μπαίνουν στην πρίζα και έτσι δεν μπορούν να βραχούν. Το καλύτερο silk epil που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μέσα στο ντους είναι το silk epil 3270 για αρκετούς λόγους. Πρώτον η τιμή είναι αρκετά χαμηλή για ένα προϊόν που θα χρησιμοποιείς για αρκετά χρόνια. Δεύτερον η συγκεκριμένη συσκευή μεταμορφώνεται σε ξυριστική αν το θελήσεις, και έχει φωτισμό για να βλέπεις και την παραμικρή λεπτομέρεια. (Buy now)

Silk epil για στεγνή αποτρίχωση

oikonomiko silk epil

Ένα από τα καλύτερα silk epil είναι το μοντέλο 3170 το οποίο θα το βρεις σε εξαιρετική τιμή. Περιέχει smartlight για να μπορείς να βλέπεις μέχρι και τις λεπτότερες ή μικρότερες τρίχες. Είναι η νούμερο ένα επιλογή για ένα κλασσικό silk epil με άριστη σχέση τιμής και ποιότητας! (Buy now)

Silk epil με κινούμενη κεφαλή

silk epil apotrixwtikh syskeyh

Η συγκεκριμένη αποτριχωτική συσκευή αφαιρεί ακόμα και τις τρίχες που έχουν το μέγεθος ενός κόκκου άμμου! Έχει 40 τσιμπίδες, δηλαδή τις διπλάσιες περίπου από τα πιο οικονομικά μοντέλα. Ακόμα έχει σύστημα μασάζ για να εξουδετερώνει τον πόνο κατά την αποτρίχωση, κινούμενη κεφαλή για να κινείται μπροστά αλλά και πίσω με ευκολία και smart light για να βλέπεις ακόμα και την μικρότερη τρίχα. Έχει επίσης πολλά εξαρτήματα για να γίνεται ξυριστική μηχανή αλλά και εξαρτήματα για ευαίσθητες περιοχές και το πρόσωπο. Είναι αδιάβροχη και πλένεται ενώ επαναφορτίζεται πολύ γρήγορα! (Buy now)

Silk epil με μεγαλύτερη κεφαλή

akribo silk epil

Δες επίσης Οι 4 καλύτεροι τρόποι για αποτρίχωση στο σπίτι!

Το silk epil 9 είναι το πιο εξελιγμένο μοντέλο της Braun που υπάρχει αυτή τη στιγμή και αυτό δίκαια αντικατοπτρίζεται στην τιμή του. Καταρχάς η κύρια κεφαλή του είναι 40% πιο μεγάλη από αυτή των υπόλοιπων μοντέλων, και αυτό σημαίνει ότι καλύπτει μεγαλύτερες περιοχές για πιο γρήγορη αποτρίχωση. Με τις παλμικές κινήσεις σχεδόν δεν προκαλεί πόνο ενώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στο ντους. Περιέχει έξυπνο φωτισμό και αυτονομία έως 40 λεπτά με μόνο μία ώρα φόρτισης.

Ακόμα προσαρμόζεται στις καμπύλες ενώ μπορεί να γίνει και ξυριστική μηχανή. Ένα χαρακτηριστικό που μου αρέσει πολύ είναι το εξάρτημα που μετατρέπει τη συσκευή σε βούρτσα για καθαρισμό προσώπου! Υπάρχει όμως και εξάρτημα που κάνει μασάζ υψηλής συχνότητας! Με λίγα λόγια εδώ έχουμε το καλύτερο silk epil στα πιο ακριβά μοντέλα, το οποίο είναι 4 συσκευές σε μία! (Buy now)

Related Posts