κοπέλα αναπνέει χαρούμενη χάσεις κιλά αναπνοές

Πως μπορείς να χάσεις κιλά παίρνοντας σωστές αναπνοές!

by tzinav

Το να χάσεις κιλά απαιτεί πολλές θυσίες και δουλειά με το σώμα σου. Αν όμως νιώθεις ότι η ζυγαριά σου έχει κολλήσει και τα κιλά δε φεύγουν από πάνω σου τότε ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις εναλλακτικές μεθόδους απώλειας κιλών. Μια από τις πολλές που υπάρχουν είναι η Long breath diet, σύμφωνα με την οποία οι κατάλληλες αναπνοές μπορούν να σε βοηθήσουν να χάσεις κιλά.

Ίσως να μην είχες φανταστεί ποτέ ότι μπορείς να αδυνατίσεις απλά αναπνέοντας. Κι όμως, η ιαπωνική μέθοδος  Long Breath Diet, που μετράει πολλούς οπαδούς, σου λέει ότι μπορείς. Μάλιστα, δε χρειάζεται να συνδυαστεί με πολλές στερήσεις. Δες λοιπόν πως μπορείς να χάσεις κιλά παίρνοντας σωστές αναπνοές!

Πως μπορείς να αδυνατίσεις απλά αναπνέοντας!

 

Πως λειτουργεί η μέθοδος!

κοπέλα αναπνέει χαρούμενη χάσεις κιλά αναπνοές

Καταρχάς, όλα ξεκινούν από τη σωστή στάση του σώματος κατά τη διαδικασία. Κάτσε λοιπόν όρθια, με το ένα πόδι ελαφρώς μπροστά από το άλλο και με το περισσότερο βάρος να πέφτει στο πίσω πόδι. Ταυτόχρονα, σφίξε καλά τους γλουτούς σου. Στη συνέχεια εισέπνευσε για τρία δευτερόλεπτα σηκώνοντας ψηλά τα χέρια σου πάνω από το κεφάλι σου.

Το επόμενο βήμα είναι να εκπνεύσεις έντονα για επτά δευτερόλεπτα, με όλους τους μυς του σώματος να συμμετέχουν στη διαδικασία. Η άσκηση αυτή θα πρέπει να επαναλαμβάνεται 6 φορές καθημερινά, διαδικασία που διαρκεί περίπου 2 λεπτά και απαιτεί συγκέντρωση.

Ιδρυτής της μεθόδου είναι ο ηθοποιός Miki Ryosuke, ο οποίος έκανε δημοφιλές το concept όταν αντιλήφθηκε ότι έχασε 12 κιλά εφαρμόζοντάς την.

Δες επίσης: 9 Bήματα για να ξεκινήσεις το διαλογισμό!

Ποια είναι τα αποτελέσματα!

μεζούρα πόντοι μέση

Εφαρμόζοντας τη μέθοδο των έντονων εισπνοών και εκπνοών καθημερινά, οι οπαδοί της υποστηρίζουν ότι θα δεις τη μυϊκή σου μάζα να αυξάνεται, μιας και απαιτείται η συμμετοχή όλου του σώματος. Ακόμα, ο μεταβολισμός τονώνεται και το σωματικό λίπος μειώνεται.

Η αρχή της μεθόδου είναι ότι το οξυγόνο που φτάνει στα μόρια λίπους τα διασπά σε διοξείδιο του άνθρακα και νερό. Το διοξείδιο του άνθρακα στη συνέχεια μεταφέρεται με το αίμα στους πνεύμονες και εκπνέεται.

Δες επίσης: 4 Συμβουλές για να νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση με το σώμα σου!

Φυσικά, η μέθοδος απώλειας κιλών με την αναπνοή έχει και εκείνους που έχουν τις αντιρρήσεις τους. Έτσι, πολλοί λένε ότι 2 λεπτά την ημέρα δεν είναι αρκετά για να δεις κάποια θεαματική αλλαγή στο σώμα σου.

Όπως και να έχει όμως δεν έχεις να χάσεις τίποτα βάζοντας τις συγκεντρωμένες αναπνοές στην καθημερινότητα σου. Αν είσαι λοιπόν στην προσπάθεια να αδυνατίσεις μπορείς να το δοκιμάσεις συνδυαστικά με τη διατροφή σου.