άνδρας προχωράει στο δάσος

Πως να καταφέρνεις τα πάντα χωρίς προσπάθεια!

by ediva-author

Θέλεις να καταφέρνεις τα πάντα; Ότι και να έχεις φανταστεί; Θέλεις να σε συμπαθήσει το αφεντικό σου ή να ρίξεις το αγόρι των ονείρων σου; Δες πως!

Φαντάζομαι ότι αν ήθελες να έχεις μια σούπερ δύναμη θα ήταν να μπορείς να έχεις πάντα αυτό που θέλεις, έτσι δεν είναι; Όλες το θελήσαμε αυτό κάποια στιγμή! Η ediva σου προτείνει μερικά tips, για να διευκολύνεις τη ζωή σου και να ικανοποιείς τα θέλω σου!

Κι όμως γίνεται να πετύχεις σχεδόν τα πάντα με τη σωστή γλώσσα του σώματος και τη χρήση σωστών λέξεων. Κι άσε το σύμπαν να συνωμοτεί εναντίον των άλλων!

Πως να με εμπιστεύονται;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις μια φωτογραφία του “Μπόμπυ” στο γραφείο σου! Η φωτογραφία ενός κατοικιδίου, κάνει τους ανθρώπους γύρω σου να σου φέρονται πιο φιλικά. Επίσης, σε βλέπουν ως υπεύθυνο άτομο και σε εμπιστεύονται ευκολότερα!

Πως να αποκτήσεις κύρος;

Ένα outfit πολλές φορές, μπορεί να δείξει εκτός από το καλό σου γούστο σε ρούχα και την εξουσία σου! Τόλμησε να φορέσεις ένα total black ντύσιμο στο γραφείο. Αν δε θεωρήσουν ότι πενθείς, θα δημιουργήσεις μια αύρα αυτοπεποίθησης, που θα εμπνέει το σεβασμό στους γύρω σου.

Πως να σε συμπαθήσει το αφεντικό σου;

Πάρε το θάρρος να τους προσφέρεις ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ και να συζητήσεις λίγο μαζί του, όση ώρα το απολαμβάνει. Η ώρα που πίνουμε το καφεδάκι μας το πρωί, είναι η ώρα χαλάρωσης. ΑΝ λοιπόν το αφεντικό σου σε συνδυάσει με ευχάριστα ερεθίσματα, θα σου φέρεται πιο φιλικά, χωρίς να το καταλαβαίνει!

Πως να τον κάνεις να σε προσέξει;

Περιέγραψε του μια πολύ ευχάριστη εμπειρία που είχες π.χ. στις καλοκαιρινές σου διακοπές. Πρόσεξε στην αφήγηση να χρησιμοποιήσεις “ζεστές” λέξεις, να χαμογελάς και να είσαι όσο πιο περιγραφική γίνεται. Εκείνος αυτόματα θα σε συνδυάσει με ένα ζεστό, ευχάριστο κλίμα και θα του κάνεις πολύ καλή εντύπωση.

Πως να τον ρίξεις από το πρώτο ραντεβού;

Ακούμπησε τον “καταλάθος” στο χέρι του, όταν πας π.χ. να πάρεις το ποτήρι σου. Το έχεις δει σε άπειρες ταινίες και φαντάζομαι ότι ξέρεις πλέον πολύ καλά, ότι η σωματική επαφή είναι εθιστική. Ακόμα και ένα απαλό άγγιγμα, θα τον εξιτάρει!

Πως να γίνεις φίλη με κάποια που γνώρισες μόλις τώρα;

Κάνε κάτι που κάνει αυτή τη στιγμή. Αν παίζει με τα μαλλιά της κάνε κι εσύ το ίδιο. Σύμφωνα με μία έρευνα που έγινε στη Νέα Υόρκη, αν στέκεσαι μπροστά από κάποιον που κουνάει το πόδι του και το κάνεις κι εσύ, εκείνος σε βλέπει πιο θετικά! Μην ξεχάσεις να δεις αν κι εκείνη κάνει το ίδιο!

Related Posts