πως-να-μακρύνουν-τα-νύχια-ediva

Πως να μακρύνουν τα νύχια σου πιο γρήγορα!

by ediva-author

Μερικά tips για το πως να μακρύνουν τα νύχια σου γρήγορα πάντα είναι ευπρόσδεκτα… Σωστά; Όπως θέλεις να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά σου το ίδιο ισχύει και με τα νύχια σου!

Θέλεις τέλεια νύχια για να κάνεις το αγαπημένο σου μανικιούρ και να παίζει με τα βερνίκια νυχιών και τα σχέδια αλλά δυστυχώς τα νύχια σου είναι αδύναμα ή δεν μακραίνουν γρήγορα..

Το ediva.gr σου έχει μερικά tips για  να κάνεις τα νύχια σου να μακρύνουν γρήγορα και να δυναμώσουν

 

Δώσε σχήμα στα νύχια σου!

Το να δώσεις σχήμα στα νύχια σου είναι απαραίτητο! Δίνοντας σχήμα βοηθάς το νύχι να απαλλαγεί από την περιττή επιφάνεια νυχιού, και να πάρει ώθηση.  Αυτό το κάνεις αποκλειστικά με τη λίμα νυχιών σου και πάντα το λιμάρισμα να το κάνεις προς την ίδια κατεύθυνση και όχι σαν να τρίβεις το νύχι σου με τη λίμα.

πως να μακρύνουν τα νύχια ediva.gr

Απομάκρυνε τα πετσάκια και τις παρανυχίδες

Αυτό είναι κάτι που ήδη ξέρεις! Απομακρύνοντας πετσάκια και παρανυχίδες, εκτός από το ότι κάνεις αυτόματα τα νύχια σου να δείχνουν περιποιημένα και μεγαλύτερα, τα δυναμώνεις κιόλας! Περνώντας τα με ένα καλό σκληρυντικό νυχιών, όχι μόνο σκληραίνουν άλλα δυναμώνουν κιόλας και αυτό τα κάνει να μεγαλώνουν πιο γρήγορα!

πως να μακρύνουν τα νύχια ediva.gr

Αιμάτωσε τα δάχτυλά σου για να μακρύνουν τα νύχια σου!

Κι όμως! Κάνοντας διάφορα πράγματα με τα δάχτυλά σου κατά τη διάρκεια της ημέρας, αιματώνονται καλύτερα. Η υπεραιμία βοηθάει και τα νύχια να μακρύνουν γρηγορότερα! Μπορείς να κάνεις μασάζ στα δάχτυλα σου, ή ασχολήσου με το πληκτρολόγιο σου ή το κινητό σου!!

πως να μακρύνουν τα νύχια ediva.gr

Λοσιόν για να μακρύνουν τα νύχια

Νύχια αδύναμα δεν μακραίνουν! Σπάνε! Μια καταπληκτική λοσιόν για να δυναμώσεις πολύ τα νύχια σου ώστε να μην σπάνε και ξεφλουδίζουν είναι η εξής:

  • 2 κουταλιές βάμμα εκουιζέτου ( θα το βρεις σε κατάστημα βιολογικών προϊόντων)
  • 1 κουταλιά λανολίνη (σε κατάστημα βιολογικών προϊόντων ή φαρμακείο)
  • 10 σταγόνες εθαίριο έλαιο μύρου

Πως θα το κάνεις

Βάζεις τα νύχια σου για 5-10 λεπτά μέσα στο βάμμα εκουιζέτου. Αφού περάσουν τα 5-10 λεπτά ανέμειξε τη λανολίνη με το αιθέριο έλαιο μύρου και πέρασε τα νύχια σου με ένα βαμβάκι. Θα δεις τεράστια διαφορά στα νύχια σου από τις πρώτες κιόλας χρήσεις!

>>Δες όλα τα άρθρα απο το Ομορφιά-Νύχια!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts