Πώς να πετύχετε τον καλύτερο Οργασμό που είχατε ποτέ

Πώς να πετύχετε τον καλύτερο Οργασμό που είχατε ποτέ…

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη στο περιοδικό Journal of Sex Research , αποδεικνύεται ότι τόσο οι άνδρες όσο και τις γυναίκες επιτυγχάνουν τον πιο ικανοποιητικό οργασμό, όταν η επιθυμία έρχεται σιγά σιγά, και καθυστερεί αρκετά μέχρι να τελειώσει.

Οι ερευνητές ζήτησαν από 38 άνδρες και 38 γυναίκες να αυνανιστούν – πρώτα στο σπίτι , και στη συνέχεια στο εργαστήριο έρευνας . Πριν και μετά από τον αυνανισμό , μέτρησαν την διάθεσή τους , τη διέγερση και την οργασμική τάση τους σε μια κλίμακα από το 0 έως το 10 ( όπου το 0 σημαίνει ότι δεν έγινε τίποτα και το 10 είναι το αποκορύφωμα τους) . Τους ζητήθηκε επίσης να σταματήσουν να αυνανίζονται όταν ήταν στη μέτρια κλίμακα και να ξαναγράψουν την αξιολόγηση τους .

Είναι ενδιαφέρον ότι , όταν οι συμμετέχοντες είχαν καταγράψει υψηλή διέγερση στο στάδιο – εκεί λίγο πριν τον οργασμό , είχαν και τους πιο έντονους και ικανοποιητικούς οργασμούς όταν τελικά κορυφώθηκαν . Οι ερευνητές προτείνουν ότι οι καλύτεροι οργασμοί προέρχονται όταν πλησιάζεις να φτάσεις σε οργασμό και εκείνη τη στιγμή επιβραδύνεις και κάνεις παύσεις μέχρι να φτάσεις στο αποκορύφωμα του τελικού οργασμού.

Φυσικά , το να αυνανίζεσαι σε ένα εργαστήριο δεν είναι το ίδιο με το να το κάνεις στο σπίτι, στο κρεβάτι σου ή με το να κάνεις σεξ με το ταίρι σου. Όπως και να’χει εμείς σας προτείνουμε το δοκιμάσετε στο σπίτι. Είτε είστε μόνοι σας , είτε με το ταίρι σας, όταν φτάσετε στο 80-90 % σε οργασμό κάντε μια παύση και ξαναξεκινήστε απ‘την αρχή σιγά – σιγά και ξανασταματήστε. Κάντε το αυτό μέχρι η διέγερση σας να φτάσει στα ύψη ( ή έστω και μια φορά, όπως οι συμμετέχοντες στη μελέτη) και ο τελικός σας οργασμός θα είναι ο πιο ικανοποιητικός που είχατε ποτέ.

tagged in Seχ, Tips

Leave a reply

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites