antres-psemata-megali-miti

10 Ψέματα που λένε οι άντρες για το εργαλείο τους!

by ediva-author

Οι άντρες δεν αγαπούν τα ψέματα, εκτός κι αν πρόκειται για εργαλείο τους. Η μόνη στιγμή που θα σταματήσουν να το κάνουν, είναι όταν ο ήλιος πάψει να ανατέλλει.

Ποια είναι όμως τα πιο κοινά ψέματα της λίστας; Παρακάτω, θα δεις τις πιο κοινές φράσεις, που θα ακούσεις να βγαίνουν από το στόμα ενός άντρα για τα επίμαχα σημεία του!

 

Δες επίσης: 4 συμβουλές για να έρθεις σε “κορύφωση” εύκολα!

 

10 ψέματα που σου λέει για το εργαλείο του!

 

10. Είναι τεράστιο!

psemata-antres-ergaleio

Υπάρχουν 3 ειδών πιθανότητες. Αν αρχίσει να σου λέει εκφράσεις τύπου: “είναι γίγαντας”, “είναι μεγαλύτερο από το χέρι σου”, “το δεύτερο του όνομα είναι πύθωνας” και άλλα τέτοια σχετικά, συνήθως είναι λίγο παραπάνω από το κανονικό.

Στη 2η περίπτωση έχεις τον άντρα που σου λέει ότι είναι πάνω από το κανονικό μέγεθος, που στην πραγματικότητα σημαίνει normal μέγεθος ή σου λέει ότι είναι κανονικό, άρα μικρό.

Τώρα υπάρχει και η 3η πιο ύπουλη κατηγορία ανδρών, που απλώς αποφεύγει με μαεστρία την απάντηση. Εδώ τώρα, οι ψυχολόγοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά, είτε πρόκειται για τον αρσενικό Γαργαντούα είτε για Κοντορεβυθούλη! Προσοχή λοιπόν!

9. Δεν το έχω μετρήσει ποτέ!

Μάλλον το μεγαλύτερο ψέμα, μετά το “είναι τεράστιο”! Δεν υπάρχει περίπτωση, κάποια στιγμή μέσα στη ζωή του το αγόρι σου έβγαλε ένα χάρακα, ένα μοιρογνωμόνιο ή έστω μια οδοντογλυφίδα βρε αδερφέ και πήρε μέτρα. Κάτι, που χαράχτηκε για πάντα στη μνήμη του. Έκτοτε, γνωρίζει ακριβως την ανάπτυξη του.

Πάντως προτιμότερο να μη σου πει ακριβώς τα εκατοστά, από το να υπερβάλλει για το μήκος του. Έτσι, δεν είναι;

8. Είμαι κουρασμένος σήμερα!

dusleitourgeia-psemata

Ποτέ, μα ποτέ, κανένας άντρας δεν είναι υπερβολικά κουρασμένος, για να μη μπορεί να κάνει seχ. Απλώς, έχει κάποιο θέμα ψυχολογικής φύσεως και δεν μπορεί να λειτουργήσει. Μην αγχώνεσαι δεν είναι ότι δε σε θέλει, απλώς χρειάζεται να ηρεμήσει λίγο.

Κάντου κανένα κολπάκι, ή παίξε με τον εαυτό σου δίπλα του και θα δεις πόσο εύκολα θα ξεκουραστεί στη στιγμή!

7. Το έπαθα στο ξύρισμα!

Μάλλον το σήμα κατατεθέν ότι σε απατάει ή ότι έχει πιο ευαίσθητη επιδερμίδα από εσένα! Σου εύχομαι να είναι το δεύτερο. Βέβαια αν δεις κάτι τέτοιο, καλό θα ήταν να μην κάνειςκάτι μαζί του εκείνο το βράδυ και να πάτε να το τσεκάρει.

6. Το έχουν δει απειρες γυναίκες!

monogamikos-antras-psemata

Πολλοί άντρες θεωρούν ότι λέγοντας κάτι τέτοιο στις παρέες τους ή ακόμα και σε εσένα, τους κάνεινα φαίνονται κυρίαρχοι, έμπειροι και σημαντικοί. Προφανώς, δε χρειάζεται να σου το πω εγώ, ότι υπερβάλλουν.

Μη δίνεις και πολύ σημασία και προπαντώς, μην του κάνεις σκηνή. Δε χρειάζεται να νευριάσεις για κάτι, που δεν ισχύει!

5.  Έχω πάει μόνο με μια γυναίκα!

Κάποιοι άντρες θεωρούν ότι αν σου πουν κάποιο τέτοιο ψέμα, ότι θα το πιστέψεις, θα το εκτιμήσεις και θα τους ερωτευτείς στη στιγμή! Χμ! Δε νομίζω. Στην προσπάθεια τους να σε εντυπωσιάσουν και να σου δείξουν πόσο σε θέλουν, καταφεύγουν στο ψέμα.

4. Δεν το έχω φωτογραφήσει ποτέ!

fwtografia-ergaleio-naked

Αντίστοιχη περίπτωση με το “Δεν το έχω μετρήσει ποτέ”. Είναι σαν να του λες εσύ ότι δεν έχει φωτογραφίσει ποτέ το στήθος ή τους γλουτούς σου. Πιθανότατα θα το πεις και θα το πει, αλλά θα ξέρετε κι οι2 ότι δεν ισχύει.

3. Είναι άτριχο απο φυσικού του!

Κάποια αγόρια θεωρούν ντροπή να παραδεχτούν ότι το ξυρίζουν. Άγνωστος ο λόγος. Μπορείς απλά να του εξηγήσεις,ότι δεν είναι ντροπή να το παραδεχτεί και ότι χαίρεσαι που φροντίζει τον εαυτό του για σένα.

2. Δεν έχω παίξει ποτέ το εργαλείο μου στη δουλειά!

Εντάξει τώρα, κανένας δε τους πίστεψε. Όταν το αγόρι σου καθυστερεί ασυνήθιστα πολύ στην τουαλέτα και γυρίσει με μια δικαιολογία τύπου:”ξέρεις έφαγα μεξικάνικο το μεσημέρι και μου πονούσε λίγο το στομάχι”, μάντεψε!

1. Δε δυσαρεστήθηκε ποτέ καμία μαζί του!

psema-antrwnΔες επίσης: 5 σημάδια που δείχνουν ότι ένας άντρας θέλει σχέση!

Ναι σίγουρα, είναι ο “διασκεδαστης” όλης της υφηλίου! Πάντα ήταν τέλειος, για την ακρίβεια, γεννήθηκε τέλειος. Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι, όπως έλεγε και η γιαγιά μου.

Related Posts