σημάδια ότι σε κερατώνει

7 σημάδια ότι σε κερατώνει

by ediva-author

Αν το αγόρι σου έχει ξεκινήσει να έχει ασυνήθιστη συμπεριφορά ή μια περίεργη μυστικοπάθεια ίσως αυτά είναι σημάδια ότι σε κερατώνει

Μπορεί να μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά αλλά κάτι δεν σου κολλάει και πολύ τον τελευταίο καιρό… Αν λοιπόν πραγματικά πιστεύεις πως κάτι δεν πάει καλά και αποφασίσεις να ψάξεις για στοιχεία, έχε τα μάτια σου ανοιχτά σε μερικά πολύ συνηθισμένα και απλά πράγματα…

Το τηλέφωνό του.

Το τηλέφωνο του αγοριού σου θα σου δώσει ίσως από τα πιο πειστικά σημάδια ότι σε κερατώνει. Μπορεί να βρεις και μηνύματα αν δεν έχει φροντίσει να τα σβήσει. Αν πάλι είναι προσεκτικός, φρόντισε να κοιτάξεις τον τηλεφωνικό του κατάλογο και τσέκαρε κυρίως τους αριθμούς που αποθηκεύτηκαν χωρίς όνομα… ”κατά λάθος”

 

Μπορείς να βρεις περισσότερα Tips και μυστικά για τις σχέσεις εδώ!

 

Ξεκίνησε να σου κάνει απροσδόκητα δώρα.

Εντάξει δεν σημαίνει πως όποιος κάνει δώρα στα φοράει κιόλας. να έχουμε και ένα όριο. Αν όμως δεν είναι ο τύπος των εκπλήξεων και δεν είναι και τα γενέθλια σου ή κάποια γιορτή… αυτό είναι ένα σημάδι. Ένα δώρο δείχνει κυρίως την ενοχή αυτού που απατάει. Είναι η λεγόμενη στάχτη στα μάτια

Προσέχει περισσότερο την εμφάνιση του.

Αν ξαφνικά άλλαξε άρωμα ή αποφάσισε να αλλάξει γκαρνταρόμπα ή στυλ και γενικά να ανανεωθεί χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος όπως για παράδειγμα μια καινούρια δουλειά ή κάτι τέτοιο… πρόσεχε..

Αλλάζει στο κρεββάτι.

Παρατηρείς μια διαφορετική συμπεριφορά όπως ξαφνική άνοδο ή πτώση την λίμπιντο ή ακόμα και καινούριες στάσεις. Μπορεί να παρατηρήσεις διαφορά και στον τρόπο που σε φιλάει.

Του ξεφεύγουν οι λεπτομέρειες.

Ένας άνθρωπος που είναι αναγκασμένος να λέει ψέματα φάσκει και αντιφάσκει συνεχώς. Θα μπερδέψει ώρες και ημερομηνίες και αν του το επισημάνεις, θα σου πει απλά πως ”το ξέχασε” ή ”έκανε λάθος”’ ή κάτι τέτοιο… Μετά ως δια μαγείας η συζήτηση θα γυρίσει προς εσένα

Δεν επικοινωνεί μαζί σου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αν το έκανε από την αρχή δεν υπάρχει πρόβλημα φυσικά. Όμως το ότι είχε δουλειά ή δεν είχε μπαταρία ή ξαφνικά δουλεύει παραπάνω ίσως είναι ένα από τα σημάδια ότι σε κερατώνει. Από τα πιο βασικά μπορώ να σου πω.

Είναι αρνητικός απέναντι σου.

Γίνεται επικριτικός μαζί σου και έχει μια διαρκή άρνηση. Αυτό γίνεται περισσότερο από άμυνα ώστε να προστατέψει τον εαυτό του. Όταν του το επισημάνεις απλά θα γίνει αμυντικός.

Μην ξεχνάς βέβαια πως μπορεί ο άνθρωπος να περνάει φάση. Ακολούθησε το ένστικτό σου και μη γίνει μανιακή και υπερβολική με αυτό. Βέβαια αν έχει πάνω από τις μισές παραπάνω συμπεριφορές μαζί…. πρόσεχε!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts