Χρώματα-μαλλιών-Schwarzkopf-2014

Νέα χρώματα μαλλιών Schwarzkopf (Igora Royal)

by ediva-author

 Χρώματα μαλλιών Schwarzkopfκάνουν ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά με τη σειρά Igora Royal. Ιριδίζουσες αποχρώσεις σε βαφές μαλλιών με τέλεια κάλυψη των λευκών και σταθερότητα στο έντονο χρώμα ακόμα και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες του καλοκαιριού!

Έντονα και ζωηρά χρώματα μαλλιών σε ξανθές χάλκινες και κόκκινες αποχρώσεις με την μέγιστη διάρκεια χρώματος στην τρίχα που ξεπερνάει το 50% και 25% πιο έντονο χρώμα.  Η ομοιομορφία των βαφών στη συγκεκριμένη σειρά είναι δεδομένη όπως πάντα με την εγγύηση της Schwarzkopf.

 

Δες στο ediva.gr τα Χρώματα μαλλιών Schwarzkopf 

(κάνε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση)

Χρώματα μαλλιών Schwarzkopf ediva.gr Χρώματα μαλλιών Schwarzkopf 2014 ediva.gr Χρώματα μαλλιών Schwarzkopf ediva.gr Χρώματα μαλλιών Schwarzkopf 2014 ediva.gr Χρώματα μαλλιών Schwarzkopf ediva.gr Χρώματα μαλλιών Schwarzkopf 2014 ediva.gr Χρώματα μαλλιών Schwarzkopf ediva.gr Χρώματα μαλλιών Schwarzkopf 2014 ediva.gr

Και για να μην ψάχνεις, σου έχουμε και το χρωματολόγιο μαλλιών με τα νούμερα όπως θα τα ζητήσεις!

Χρώματα μαλλιών Schwarzkopf 2014 ediva.gr κάνουν ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά με τη σειρά Igora Royal. Ιριδίζουσες αποχρώσεις σε βαφές μαλλιών με τέλεια κάλυψη των λευκών και σταθερότητα στο έντονο χρώμα ακόμα και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες του καλοκαιριού!Έντονα και ζωηρά χρώματα μαλλιών σε ξανθές χάλκινες και κόκκινες αποχρώσεις με την μέγιστη διάρκεια χρώματος στην τρίχα που ξεπερνάει το 50% και 25% πιο έντονο χρώμα. Η ομοιομορφία των βαφών στη συγκεκριμένη σειρά είναι δεδομένη όπως πάντα με την εγγύηση της Schwarzkopf.