16 Έξυπνοι τρόποι για να αποθηκεύσεις τα παπούτσια σου!

by ediva
apo8ikeusi-papoytsia

Έχεις και συ το ίδιο πρόβλημα, όπως σχεδόν όλες οι γυναίκες, που δεν ξέρουν πως να βολέψουν τα παπούτσια τους; Μόλις βρήκες την λύση! Δες εδώ 16 έξυπνους τρόπους, που θα σου λύσουν τα χέρια!

Αυτό το πρόβλημα είναι το συχνότερο φαινόμενο σε όλα τα σπίτια και πόσο μάλλον στις μεγάλες οικογένειες, όπου υπάρχουν και παιδιά. Τα παπούτσια στο σπίτι σου όλο και αυξάνονται και ο αποθηκευτικός σου χώρος όλο και μειώνεται.

Και καταλήγουν να βρίσκονται όλα σε κοινή θέα. Πάει και η διακόσμηση του σπιτιού πάνε και όλα. Τώρα το θέμα σου είναι η λειτουργικότητα και μόνο.

Και μια παπουτσοθήκη τι να σου κάνει; Χρειάζεσαι πολύ πιο δραστικούς τρόπους και ιδέες για το σπίτι, που θα κάνουν την ζωή σου εύκολη, αλλά και την διακόσμηση του εσωτερικού σου χώρου πιο όμορφη.

Και κάπου εδώ εμφανίζομαι και πάλι εγώ με το ediva.gr για να σου δώσω τις καλύτερες λύσεις, με έξυπνες DIY προτάσεις!

 

Αν ψάχνεις περισσότερες έξυπνες και δημιουργικές ιδέες για το σπίτι δες εδώ

 

16 DIY ιδέες για να αποθηκεύσεις τα παπούτσια σου

Είτε επιλέξεις να κρύψεις τα παπούτσια σου με σκοπό την αποθήκευση τους, είτε να τα βάλεις σε εμφανές σημείο για να βοηθήσεις και την διακόσμηση χώρου, το μόνο σίγουρο είναι ότι  θα έχεις ξεγνοιάσει από αυτό το θέμα.

Υπάρχουν αρκετές ιδέες που δεν έχεις καν φανταστεί, ούτε έχεις ξανά δει σε άλλο σπίτι. Όλοι είμαστε κολλημένοι στα συμβατικά και δεν αφήνουμε την φαντασία μας, να δημιουργήσει.

Αυτοί εδώ είναι από τους πιο εύκολους και κλασικούς τρόπου που μπορείς να φανταστείς. Τα κουτιά από τα παπούτσια σου, μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα κολλώντας ένα καρτελάκι από έξω.

Επίσης κρυφά σημεία όπως κάτω από συρταριέρα και από το κρεβάτι, ήταν πάντα στις πρώτες μας επιλογές.

apothikeusi papoutsionpapoutsothikipapoutsiaapothikeusi papoutsionpapoutsiapapoutsothiki

Τώρα εδώ έχουμε κάπως πιο διακοσμητικές και πρωτότυπες προτάσεις, οι οποίες σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις όλων!!

diakosmisi spitioupoluxroma papoutsiaidees gia to spitikremastra papoutsion

 

Δες επίσης: 20 Τρόποι για να αποθηκεύσεις τα κοσμήματα σου!

 

paidikes mpotesapothikeusi papoutsion

Και έφτασε επιτέλους η ώρα για τις πιο έξυπνες ιδέες, για την αποθήκευση των παπουτσιών σου! Οι περισσότερες από αυτές τις ιδέες, χρησιμοποιούν κρεμάστρες και λάστιχα, για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα τους.

idees gia to spitikremastra papoutsionpapoutsothiki

kremastra papoutsion

Related Posts