kathimerino ntusimo paxoules gunaikes

43 Μοντέρνες προτάσεις για casual ντύσιμο για εμάς τις παχουλές!

by ediva

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, είναι πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσεις ένα μοντέρνο επίσημο look παρά ένα casual ντύσιμο. Ειδικά για εμάς τις παχουλοκομψές το τι θα φορέσουμε κάθε μέρα είναι το αιώνιο πρόβλημα μας. Μια αδύνατη κοπέλα ακόμη κι αν φορέσει μόνο τις φόρμες της για να βγει για ψώνια ή καφέ θα δείχνει πάντα cool. Ενώ εμείς θα πρέπει πάντα να βρίσκουμε τον κατάλληλο συνδυασμό ρούχων για να καλύψουμε τα παχάκια μας.

Επειδή λοιπόν είμαι σίγουρη ότι σε τρώει και σένα αυτή η αδικία αποφάσισα να σε βοηθήσω, ώστε να γίνει λίγο πιο εύκολη η καθημερινότητα σου, τουλάχιστον ως προς το κομμάτι των ρούχων που μπορείς να φορέσεις για να δείχνουν πιο κολακευτικές οι καμπύλες σου! Σου έχω προτάσεις για το καλοκαίρι, την άνοιξη αλλά και τον χειμώνα. Το μόνο που μένει είναι να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με ρούχα σε μεγάλα μεγέθη για την ανάλογη εποχή.

 

Το ιδανικό casual ντύσιμο για γυναίκες με καμπύλες!

 

Καλοκαιρινό καθημερινό ντύσιμο για παχουλές

gunaikeia rouxa perifereia gunaikeia sunola megala megethi kalokairino casual ntusimo xxl kalokairino outfit boyfriend jean kathimerina kalokairina foremata xxl makri poukamiso panteloni maxi fousta ntusimo nisi ntusimo paxoules douleia ntusimo paxoules kalokairi ntusimo sortsaki paxoules outfits plus size pantelona plus size olosomi forma poukamisa megala megethi outfits psilomesi fousta outfit retro plus size ntusimo summer outfits women curves total jean outfit

Δες επίσης: 27 Ιδέες για σικάτο καθημερινό ντύσιμο φέτος το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι επικρατούν πάντα τα αέρινα υφάσματα στο ντύσιμο μας, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι αποχωριζόμαστε και τα αγαπημένα μας jean παντελόνια, σορτς και jackets, τα οποία είναι και στις νέες τάσεις της μόδας για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2019! Ειδικά την συγκεκριμένη εποχή θα ήταν καλό να παίξεις με έντονα και φωτεινά χρώματα στην εμφάνιση σου. Μην νομίζεις ότι το μαύρο είναι το μόνο χρώμα που σε κολακεύει και καλύπτει τις ατέλειες σου.

Συνδύασε ψηλόμεσες αέρινες φούστες με διάφορα crop tops. Δώσε όμως βάση στα prints που χρησιμοποιείς και περιορίσου στο να έχει μόνο ένα από τα κομμάτια του outfit σου έντονα prints για να έχεις ένα πιο κομψό αποτέλεσμα. Εκτός βέβαια κι αν έχεις επιλέξει να φορέσεις κάποιο σετάκι. (Αγόρασε το)

Casual ανοιξιάτικο ντύσιμο για Plus size γυναίκες

xromata rouxon paxoules sunduasmos plus size rouxa rock style ntusimo Plus Size Skinny Jeans ntusimo forema jean panteloni monterno ntusimo peritta kila kathimerina outfits plus size gynaikeio ntysimo psilomeso panteloni gunaikeia midi foremata xxl casual rouxa megala megethi casual outfit plus size casual forema sneakers aspromauro plus size outfit

Για ένα ανοιξιάτικο καθημερινό σύνολο τώρα, μπορείς να επιλέξεις να φορέσεις oversized κοντά ή μακριά πουκάμισα, σε συνδυασμό με το skinny jean σου ή πιο απλά με ένα μονόχρωμο plus size κολάν. Για να δώσεις όμως περισσότερο στυλ στην εμφάνιση σου μπορείς να φορέσεις μία ελαφρώς φαρδιά ζώνη κάτω από το στήθος σου. Δες ακόμη 15 Τέλειες ιδέες για plus size casual ανοιξιάτικο ντύσιμο!

Όπως ήδη γνωρίζεις όμως το layering έχει την ιδιότητα να δείχνει το σώμα σου πιο κολακευτικό. Για να πετύχεις όμως το σωστό layering την άνοιξη μπορείς να επενδύσεις σε μερικές κομψές ζακέτες και jackets. Και μην ξεχνάς ότι οι φαρδιές παντελόνες δείχνουν άκρως εντυπωσιακές ακόμη κι όταν τις φοράς με τα sneakers σου, αρκεί το μπλουζάκι σου να είναι πιο εφαρμοστό. (Αγόρασε το)

Οutfits για χειμωνιάτικες καθημερινές εμφανίσεις για γυναίκες με περιττά κιλά

color block plus size look gunaikeia foremata xl ediva.gr gunaikeio ntusimo formes gynaikeio ntusimo grafeio ediva.gr neaniko gunaikeio ntusimo xeimonas plus size rouxa xeimwnas prints rouxa paxoules gunaikes rouxa paxoules gynaikes women plus size outfits xeimerino casual ntusimo layering xeimoniatika gunaikeia rouxa kampules xxl outfit dermatino mpoufan xxl zivagko forema mpotes

Δες επίσης: 9 εκπληκτικά styling tips για παχουλές!

Τον χειμώνα όλα είναι πιο εύκολα καθώς μπορείς να φορέσεις πολλά περισσότερα κομμάτια και να παραμένεις ζεστή και ταυτόχρονα πολύ στυλάτη! Συνδύασε ένα δερμάτινο μπουφάν μέχρι τη μέση με μία μακριά ζακέτα από μέσα , φροντίζοντας πάντα να ταιριάζουν οι αποχρώσεις αυτών των δύο. Επίσης, μια πολύ καλή πρόταση είναι το να φορέσεις ένα αφαρμοστό jean παντελόνι με over the knee μπότες και ένα ζιβάγκο για να υιοθετήσεις το στυλ της ιππασίας.

Και για να μην το ξεχάσω. Μην αγοράζεις παντελόνια που είναι πολύ φαρδιά στο τελείωμα τους. Τα συγκεκριμένα παντελόνια το μόνο που καταφέρνουν είναι να δείχνουν το πόδι σου παχύ από πάνω μέχρι κάτω. Αντιθέτως, επέλεξε ένα ελαστικό παντελόνι και γύρισε το τελείωμα του δύο δάχτυλα για να έχεις ένα πιο μοντέρνο look. (Αγόρασε το)

Related Posts