γυναίκα στη θάλασσα

Τα 6 καλύτερα αντηλιακά μαλλιών!

by ediva

Τώρα το καλοκαίρι οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα εκτός από το πρόσωπο και το σώμα και στα μαλλιά μας. Είναι απαραίτητο λοιπόν κάθε φορά που βγαίνουμε στον ήλιο να τα προστατεύουμε. Η ανάγκη αυτή είναι μεγαλύτερη όταν τα μαλλιά είναι βαμμένα ή φθαρμένα.

Ο ήλιος και το αλάτι της θάλασσας ή το χλώριο της πισίνας μπορούν πραγματικά να καταστρέψουν τα μαλλιά σου. Για να έχεις λοιπόν μαλλιά υγιή, λαμπερά και πλούσια φρόντισε να αγοράσεις κάποιο προϊόν που να τα προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία.

Δες επίσης οι 7 καλύτερες βιταμίνες για δυνατά και μακριά μαλλιά!

6 προϊόντα για προστασία των μαλλιών από τον ήλιο

1. Phyto – Phyto plage

phyto plage αντηλιακό μαλλιών για την θάλασσα

Θα το βρεις στην αγορά να συνοδεύεται με το σαμπουάν της ίδιας σειράς. Είναι απλά ακαταμάχητο γιατί με το αντηλιακό σπρέι προστατεύεις τα μαλλιά σου από τις UV ακτίνες ενώ με το σαμπουάν λούζεις τα μαλλιά σου κανονικά, απομακρύνοντας την άμμο, το αλάτι και το χλώριο. Έτσι τα μαλλιά σου δεν χάνουν την λάμψη τους. Αγόρασε το!

2. Rene Furterer- Solaire

rene furterer προστατευτικό μαλλιών για τον ήλιο

 

Δες επίσης τα 5 καλύτερα αντηλιακά προσώπου!

Το προϊόν της Rene Furterer δημιουργεί μία ασπίδα στα μαλλιά που τα προστατεύει από τον ήλιο ενώ παράλληλα τα θρέφει. Μπορείς να το χρησιμοποιείς και σε καθημερινή βάση αφού εκτός από μη λιπαρή σύνθεση απομακρύνει τους ρύπους που κάνουν τα μαλλιά πιο άγρια και εύθραυστα. Αγόρασε το.

3. Frezyderm- Color Protect Spray

frezyderm spray για προστασία των μαλλιών από τον ήλιο

Το σπρέι της Frezyderm είναι ιδανικό όχι μόνο για γυναίκες με βαμμένα μαλλιά αλλά και για αυτές που θέλουν να προστατεύσουν το φυσικό τους χρώμα. Το εκχύλισμα ηλιάνθου που περιέχει περιποιείται την τρίχα προσφέροντας της ελαστικότητα και κράτημα του χρώματος. Αγόρασε το!

4. Polysianes- Huile Seche

polysianes huile seche Λάδι μαλλιών για προστασία από τον ήλιο

Το λαδάκι αυτό θα σε ξετρελάνει γιατί εκτός από τα μαλλιά σου μπορείς να το χρησιμοποιείς και στο σώμα σου. Είναι πλούσιο σε Monoi και Morinda που εκτός από προστασία στα μαλλιά σου σου χαρίζουν και ένα ομοιόμορφο μαύρισμα. Αγόρασε το!

Δες επίσης 5 αντηλιακά λάδια μαυρίσματος με άρωμα καρύδας!

5. Apivita- Suncare protective Hair oil

apivita suncare protective oil

Το λάδι της Apivita μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Προστατεύει τα μαλλιά σου και το χρώμα τους ενώ ταυτόχρονα τα ενυδατώνει. Το αποτέλεσμα του δεν λειτουργεί αρνητικά για τα μαλλιά αφού δεν τα βαραίνει. Αγόρασε το.

6. Klorane- Huile soin Soleil Ylang

klorane protection soleil

Δες επίσης τα 9 καλύτερα αντηλιακά σώματος για όλες τις γυναίκες!

Τα πλούσια συστατικά του προϊόντος της Klorane προστατεύουν τα μαλλιά που εκτίθενται στον ήλιο ενώ ταυτόχρονα τα θρέφει. Είναι κατάλληλο για βαμμένα ή μη μαλλιά και είναι αδιάβροχο. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το άρωμα από το φυτό Ylang ylang. Αγόρασε το.

Related Posts