καλοκαιρινός γάμος νυφικά φορέματα

Καλοκαιρινά νυφικά φορέματα Galia Lahav για το 2019!

by ediva

Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, η Galia Lahav έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες σχεδιάστριες μόδας. Ο συγκεκριμένος οίκος μόδας έχει γίνει πολύ γνωστός και χάρη στα ποιοτικά, στιλάτα και πολυτελή νυφικά που δημιουργεί. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του είναι τα τολμηρά φορέματα για νύφες με πολύ βαθύ ντεκολτέ ή έξω την πλάτη, ακόμη κι αν δεν ανήκουν στα καλοκαιρινά νυφικά φορέματα.

Τα φορέματα αυτά πρωταγωνιστούν σε όλα τα περιοδικά που ασχολούνται με την υψηλή ραπτική, αλλά και σε πολλές διαφημίσεις στην τηλεόραση. Μπορούν να μετατρέψουν οποιαδήποτε γυναίκα σε βασίλισσα, ντύνοντας την με φινέτσα και κομψότητα. Η φετινή καλοκαιρινή collection νυφικών της Galia Lahav όμως έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία!

 

Νυφικά φορέματα Galia Lahav για το φετινό καλοκαίρι!

 

Εξώπλατα καλοκαιρινά νυφικά φορέματα για το 2019

αρχαιοελληνικά καλοκαιρινά νυφικά 2019 collection νυφικών φορεμάτων galia lahav 2019 δροσερό φλοράλ νυφικό εξώπλατο νυφικό φόρεμα καλοκαίρι 2019 μακρύ νυφικό ρομαντικός γάμος νεανικό νυφικό δέσιμο στο λαιμό νυφικό έξω πλάτη 2019 νυφικά φορέματα βαθύ ντεκολτά ρομαντικά νυφικά φορέματα καλοκαίρι 2019 ροζ χρυσό φαρδύ νυφικό 2019

Όπως προανέφερα, το δυνατό χαρτί του οίκου Lahav είναι τα εξώπλατα νυφικά φορέματα. Στις περισσότερες προτάσεις, το άνοιγμα φτάνει αρκετά χαμηλά αφήνοντας ανοιχτή όλη την πλάτη. Το καλό όμως είναι ότι ένα νυφικό με έξω την πλάτη μπορεί ταυτόχρονα να είναι halter, αλλά και με βαθύ ντεκολτέ.

Από τα αγαπημένα μου κομμάτια όμως σε αυτή την κατηγορία είναι σίγουρα τα boho νυφικά, τα οποία είναι ντυμένα κυρίως με δαντέλα και ανοίγουν στο κάτω μέρος τους. Το μόνο θέμα εδώ είναι το τι σουτιέν να φορέσεις. Δες λοιπόν Tips για το πως να τα φορέσεις ένα εξώπλατο φόρεμα!

Strapless νυφικά Galia Lahav

φορέματα νύφες galia lahav 2019 καλοκαιρινά νυφικά φορέματα cutouts mini νυφικά φορέματα καλοκαίρι 2019 μπεζ στράπλες νυφικό νύφη φόρεμα v λαιμόκοψη πολυτελή νυφικά υψηλής ραπτικής νυφικά φορέματα έξω ώμους πολυτελή νυφικά φορέματα strapless νυφικό παντελόνα strapless νυφικά με δαντέλα ζαχαρί νυφικά τούλι

Τα στράπλες νυφικά είναι από τις πρώτες μας επιλογές όταν σχεδιάζουμε να κάνουμε έναν καλοκαιρινό γάμο και προφανώς δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την collection. Τα πιο εντυπωσιακά νυφικά εδώ είναι αυτά που έχουν κεντημένο μπούστο. Όσο για τα υφάσματα, μπορείς να βρεις τόσο σατέν νυφικά και νυφικά με τούλι όσο και με δαντέλα.

Δες επίσης: 18 Νυφικά μανικιούρ για ξεχωριστές νύφες!

Γοργονέ νυφικά για το καλοκαίρι 2019

εφαρμοστό τιραντέ νυφικό εξώπλατα εφαρμοστά νυφικά γοργονέ νυφικό καλοκαίρι 2019 καλοκαιρινά νυφικά φορέματα κεντημένο μπούστο maxi εφαρμοστά νυφικά καλοκαίρι μακριά καλοκαιρινά νυφικά νυφικά φορέματα δαντέλα γοργονέ νυφικά galia lahav 2019 ποιοτικά νυφικά φορέματα ediva.gr ρομαντικά νυφικά καλοκαίρι 2019

Τα γοργονέ νυφικά είναι από τα πιο θηλυκά και φινετσάτα και ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στις τάσεις της μόδας για έναν ξεχωριστό γάμο. Αν επιλέξεις αυτό το στυλ φορέματος, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα χρειαστεί να ψάχνεις μέρες ολόκληρες για τα νυφικά παπούτσια που θα φορέσεις, καθώς δεν θα φαίνονται καν.

Και μην ξεχνάς ότι στα γοργονέ φορέματα ταιριάζουν πάρα πολύ τα μαζεμένα μαλλιά. Οπότε, σαν νυφικό χτένισμα καλό θα ήταν να επιλέξεις να κάνεις μια όμορφη αλογοουρά ή έναν ατημέλητο κότσο. Για να μην ψάχνεις όμως σου έχω βρει 24 νυφικά χτενίσματα με ατημέλητο κότσο που θα σε μαγέψουν!

Τιραντέ νυφικά Galia Lahav 2019

απλά νυφικά γάμος νησί ασημί καλοκαιρινά νυφικά boho νυφικά καλοκαίρι 2019 μπόχο νυφικό γάμος 2019 halter νυφικό φόρεμα ediva.gr καλοκαιρινό νυφικό μακριά ουρά μίνι φόρεμα νύφη νυφικά φορέματα σκίσιμο πλάι τιραντέ νυφικό δαντέλα galia lahav νυφικά φορέματα οίκος μόδας galia lahav vintage νυφικά καλοκαίρι 2019νυφικά φορέματα διαφάνεια

Προφανώς όμως, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα τιραντέ φορέματα, τα οποία είναι ιδανικά για όσες θέλουν να κάνουν έναν ρομαντικό γάμο. Μπορείς είτε να επιλέξεις ένα απλό σατέν νυφικό με τιράντες είτε ένα αρχαιοελληνικό νυφικό ή vintage με τούλι και διαφάνεια.

Στα νυφικά του οίκου Galia Lahav θα βρεις και πολλά φορέματα με σκίσιμο στο πλάι, σε περίπτωση που δεν θέλεις να τονίσεις το στήθος σου αλλά τα καλλίγραμμα πόδια σου! Αν θέλεις όμως να κάνεις μια ξεχωριστή εμφάνιση μπορείς να δεις ασημί νυφικά φορέματα που θα σε κάνουν να λάμπεις!

Related Posts