συνδυάσεις τα καφέ μποτάκια

Οι 10 τρόποι για να συνδυάσεις τα καφέ μποτάκια σου!

by ediva

Το ντύσιμο κάθε γυναίκας είναι προσωπική υπόθεση και φανερώνει στοιχεία του χαρακτήρα της. Θα σου δείξω τρόπους για να συνδυάσεις τα μποτάκια σου με τα ρούχα που φοράς, για να είσαι πάντα μοντέρνα και θηλυκή.

Απλοί αλλά και πιο σύνθετοι συνδυασμοί για κάθε σου έξοδο, θα σου δώσουν την απαραίτητη ώθηση για να είσαι λαμπερή και εντυπωσιακή όπου και αν πας. Ανακάλυψε τους όλους και διάλεξε αυτούς που σου αρέσουν περισσότερο.

10 Επιλογές για να συνδυάσεις τα καφέ μποτάκια σου με μοναδικό τρόπο!

 

Σακάκι με μποτάκι

καφε μποτακι με σακακι

Ένα σακάκι είναι απαραίτητο για κάθε γυναίκα που θέλει να συνδυάζει το κομψό και το μοντέρνο με το διαχρονικό και το άνετο ντύσιμο. Με ένα τζιν παντελόνι είσαι εξαιρετικά μοντέρνα και εντυπωσιακή, ενώ με ένα υφασμάτινο είσαι κομψή και σικάτη.

Μπορείς να δεις ακόμα Πως να φορέσεις τα μποτάκια σου φέτος τον χειμώνα!

Δερμάτινο jacket με μποτάκιδερματινο τζακετ και μποτακι

Το δερμάτινο jacket συνδυάζεται άψογα με τα μποτάκια σου ολοκληρώνοντας μοναδικά ένα καθημερινό αλλά και βραδινό ντύσιμο.

Παλτό με μποτάκικαφε μποτακι και ιμπεζ παλτο

Για τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα, συνδύασε τα μποτάκια σου με ένα παλτό και ένα κασκόλ και σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι πάντα προσεγμένο.

Μπορείς να δεις επίσης 7 Τρόποι για να φορέσεις τα μποτάκια σου!

Φούστα και πλεκτή μπλούζα με μποτίνιφουστα με μποτακι συνδυασμός

Μια φούστα μαζί με ένα μάλλινο μπλουζάκι είναι ο ιδανικός συνδυασμός για τον χειμώνα για εσένα που αγαπάς τις πιο κοντές φούστες και θέλεις να είσαι πάντα κομψή και όμορφη.

Λεοπάρ φόρεμα με καφέ μποτάκιλεοπαρ φόρεμα με μποτα

Το λεοπάρ ταιριάζει άψογα με ένα καφέ μποτάκι, για αυτό και αν έχεις ένα τέτοιο φόρεμα, ή μπλούζα ή φούστα θα δεις πως η εικόνα σου θα είναι μοναδική.

Μπορείς να δεις εδώ Μποτάκια αστραγάλου: Πως προτείνουν οι στυλίστες να τα φορέσεις!

Μποτάκι με μάλλινη oversized μπλούζαμαλλινη μπλουζα με μποτακι

Μια oversized μπλούζα ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και συνδυάζεται άψογα με ένα κολλητό παντελόνι και τα αγαπημένα σου μποτάκια.

Εσάρπα με μποτάκιμποτακι καφε με εσαρπα

Η εσάρπα αποτελεί αγαπημένο πανωφόρι για τους μήνες του Φθινοπώρου και συνδυάζονται άψογα με τα μποτάκια.

Μπορείς να δεις ακόμα Διάλεξε μποτάκια και μπότες με βάση τον σωματότυπό σου!

Κολάν με μποτίνικολαν με καφε μποτακι

Το κολάν μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ και ταιριάζει τέλεια με τα μποτάκια σου. Συνδύασε τα με ένα μαντήλι, ένα δερμάτινο τζάκετ ή μια ζακέτα και σίγουρα θα είσαι πάντα κομψή και θηλυκή.

Jean παντελόνι και μποτάκιτζιν παντελονι και μποτινι

Το τζιν παντελόνι συνδυάζεται τέλεια με κάθε παπούτσι, έτσι και με το αγαπημένο σου μποτάκι μπορεί να φορεθεί κάθε ώρα της ημέρας, αλλάζοντας μια μπλούζα με πουκάμισο και προσθέτοντας μερικά αξεσουάρ.

Total black look

μαυρο ντυσιμο καφε μποτακι

Το total black ντύσιμο ταιριάζει άψογα με ένα καφέ μποτάκι, καθώς αυτό σπάει την μονοχρωμία και ολοκληρώνει το look με μοντέρνο τρόπο.

Μπορείς να δεις εδώ 18 Μποτάκια και γόβες για να συνδυάσεις με την τσάντα σου!

Αυτές οι μοναδικές επιλογές για να συνδυάσεις τα καφέ μποτάκια σου με τα ρούχα σου, θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα μοντέρνο στυλ  όπου και αν πας, χωρίς να ξοδέψεις χρήματα σε νέα γκαρνταρόμπα. Επίλεξε αυτές που σου ταιριάζουν και εντυπωσίασε σε κάθε σου έξοδο.

Related Posts