ρούχα και αξεσουάρ της μόδας

6 Ρούχα και αξεσουάρ που θα φορεθούν την άνοιξη-καλοκαίρι!

by ediva

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα φορεθούν φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι πολύ ιδιαίτερα και ενδιαφέροντα. Εδώ στο ediva.gr θα βρεις όλες τις νέες τάσεις που θα κυριαρχήσουν όσον αφορά το στυλ, τα χρώματα και τις υφές των ρούχων και των αξεσουάρ. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 6 top τάσεις για φέτος καθώς επίσης και προτάσεις στυλ για το κάθε trend!

6 Ρούχα και αξεσουάρ που είναι στη μόδα φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι!

 

1.  Oversized μονόχρωμα σακάκια με βάτες!

oversized σακάκι γκρι καφέ γυναικείο κουστούμι γαλάζιο σακάκι

Από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος θα είναι τα oversized σακάκια με βάτες που θυμίζουν ‘σακάκια του μπαμπά’. Ένα oversized σακάκι ταιριάζει πολύ με τζιν, παντελόνι γραφείου αλλά και με φόρμα για πιο casual εμφανίσεις. Αν και οι έντονοι ώμοι είναι ένα αμφιλεγόμενο trend, φέτος φαίνεται πως θα φορεθούν πολύ!

Δες επίσης: 4 Στιλάτοι τρόποι να φορέσεις ένα σακάκι!

2. Μαντήλια στο κεφάλι ως αξεσουάρ!

απλό ντύσιμο με μαντήλι στο κεφάλι ντύσιμο με μαντήλι στο κεφάλι total τζιν ντύσιμο

Με επιρροή τα 50’s και τα 60’s επανέρχονται στη μόδα τα μαντήλια στο κεφάλι. Αυτή τη φορά θυμίζουν εικόνες που βλέπουμε σε μεγάλους οίκους τύπου gucci και αυτό γιατί το στυλ με το μαντήλι υπάρχει σε πολλά πρωτοσέλιδα αλλά και πασαρέλες της gucci. Ακόμα και στο πιο basic ντύσιμο, ένα μαντήλι στο κεφάλι θα μεταμορφώσει το look σου δίνοντας σου ένα στυλ πιο ψαγμένο και ξεχωριστό!

Δες επίσης: Εντυπωσιακοί τρόποι να φορέσεις ένα μαντήλι σαν μπλούζα!

3. Τα patchwork στα ρούχα θα είναι από τα top trends!

βίντατζ ντύσιμο ανοιξιάτικο ντύσιμο basic ντύσιμο με τζιν και λευκό μπλουζάκι

Στις νέες κολεξιόν διάφορων εταιριών έχουμε δει να εμφανίζονται ρούχα με patchwork δηλαδή ρούχα με διαφορετικά υφάσματα ενωμένα. Κυρίως στα τζιν ρούχα θα κυριαρχήσουν τα patcwork τα οποία θα δεις συνδυασμένα με άλλα τζιν ρούχα ή απλά basic κομμάτια όπως λευκά t-shirt και sneakers!

Δες επίσης: 8 Ιδέες για ντύσιμο με σκούρο τζιν παντελόνι!

4. Statement τσάντες στη μόδα για την άνοιξη-καλοκαίρι 2021

street style ντύσιμο χρωματιστό ντύσιμο μαύρη τσάντα

Όσον αφορά τα αξεσουάρ το 2021 κρύβει πολλές εκπλήξεις και ιδίως στις τσάντες. Φέτος θα φορεθούν τσάντες με περίεργες υφές, έντονα prints, τσάντες χνουδωτές ή τσάντες με πολλές σούρες ή και κρόσσια. Στη μόδα παραμένουν και οι shoulder bags οι οποίες είναι αυτές οι μακρόσθενες τσάντες ώμου με κοντό χερούλι!

Δες επίσης: 10 Γυναικείες τσάντες που θα είναι της μόδας την άνοιξη 2021

5.  Φέτος θα φορεθούν ρούχα σε καφέ χρώμα!

καφέ φόρεμα κομψό ντύσιμο σε καφέ χρώμα καφέ outfit

Τα γήινα χρώματα παίζουν πολύ τα τελευταία χρόνια στα ρούχα. Φέτος θα δούμε να φοριέται πολύ το καφέ, ένα χρώμα το οποίο δεν έχουμε συνηθίσει. Κι όμως, συνδυασμένο με άλλες αποχρώσεις του καφέ, του μπεζ ή και με το λευκό, το καφέ δείχνει πολύ σικ και ιδιαίτερο στα outfits!

Δες επίσης: Ιδέες για άνετο και στυλάτο ντύσιμο στο γραφείο!

6. Πολύ της μόδας θα είναι το cow print!

μοντέρνο ντύσιμο φόρεμα σε άνιμαλ πριντ αγελαδέ ντύσιμο

Δες επίσης: Τα 7 prints που θα προστεθούν στην ανοιξιάτικη ντουλάπα μας!

Όσο για τα animal prints, το αγελαδέ φέτος εμφανίζεται σε φορέματα, φούστες, παντελόνια και μπλουζάκια. Ένα print όχι και τόσο συμβατικό όπως το αγελαδέ είναι σίγουρα κατάλληλο για ένα statement ντύσιμο. Φρόντισε όμως να το συνδυάσεις με σύγχρονα αξεσουάρ για να μην δείχνει πολύ western και κιτς!

Related Posts