mini φορέματα

8 Φανταστικά mini φορέματα για όλη τη μέρα!

by ediva

Τα mini φορέματα είναι λατρεμένη επιλογή για όλο το χρόνο. Ένα κοντό φόρεμα μπορεί να είναι κολακευτικό για κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως μεγέθους και ηλικίας. Το μόνο που αρκεί είναι η κάθε μια να βρει αυτό που της ταιριάζει.

Στο forebelle.gr θα βρεις καταπληκτικά σχέδια σε πολύ οικονομικές τιμές. Παρακάτω θα σου δείξουμε 8 σχέδια που ξεχωρίσαμε εμείς εδώ στο ediva.gr!

8 Εντυπωσιακά mini φορέματα για κάθε γυναίκα!

 

1. Mini black dress με έξω τη πλάτη!

μαύρο mini φόρεμα

Το κλασσικό mini black dress είναι must στοιχείο για κάθε γυναικεία ντουλάπα. Το συγκεκριμένο φόρεμα συνδυάζει όλα τα τελευταία trends της μόδας: σατέν ύφασμα, έξω η πλάτη και χιαστί λεπτομέρεια στο πίσω μέρος. Πρόκειται για ένα φόρεμα που σίγουρα θα φορέσεις πολύ καθώς μπορείς να το συνδυάσεις με πολλά αξεσουάρ και να το κάνεις κατάλληλο τόσο για πρωί όσο και για βράδυ.

Αγόρασε το εδώ!

Δες επίσης: Κομψά φορέματα που πρέπει να βάλεις σαν καλεσμένη σε γάμο!

2. Αέρινο φόρεμα-καφτάνι!

φόρεμα καφτάνι

Από τα πιο καλοκαιρινά σχέδια σε φορέματα είναι αυτά που μοιάζουν με καφτάνια. Το φόρεμα αυτό είναι εξαιρετικά άνετο και δροσερό ενώ ταυτόχρονα κολακεύει πανέμορφα το γυναικείο σώμα. Το βαθύ ντεκολτέ και τα αέρινα μανίκια που ανεμίζουν το κάνουν μοναδικό. Όμορφη λεπτομέρεια είναι και ο κρίκος που διαθέτει στο μπροστινό μέρος που το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό!

Αγόρασε το εδώ!

Δες επίσης: 8 Καλοκαιρινά κόκκινα φορέματα από το ASOS!

3. Πρωινό floral φόρεμα με φιόγκο!

floral φόρεμα με φιόγκο

Για τις πρωινές σου βόλτες θα σου προτείναμε ανεπιφύλακτα ένα αεράτο φόρεμα όπως για παράδειγμα αυτό εδώ το floral mini dress με φιόγκο στο μπροστινό μέρος. Επίλεξε το για το απόλυτο girly look το καλοκαίρι και συνδύασε το με flat πέδιλα ή εσπαντρίγιες. Είναι one size και η τιμή του μόλις στα 20€!

Αγόρασε το εδώ!

Δες επίσης: 37 Φανταστικά καλοκαιρινά φορέματα για όλες τις περιστάσεις!

4. Μαύρο κοντομάνικο φόρεμα με τετραγωνισμένη λαιμόκοψη!

μαύρο κοντομάνικο φόρεμα

Πέτυχε ένα high fashion look με αυτό το μαύρο κοντομάνικο φόρεμα. Έχει μοντέρνα τετραγωνισμένη λαιμόκοψη, balloon μανίκια και λεπτομέρεια-σφηκοφωλιά στο στήθος. Συνδύασε το με μια oversize τσάντα χειρός και mules!

Αγόρασε το εδώ!

Δες επίσης: Τα 5 must καλοκαιρινά φορέματα για φέτος!

5. Μπλε mini φόρεμα με ψηλή λαιμόκοψη!

μπλε mini φόρεμα

Τέλεια αντίθεση στα mini φορέματα είναι η κλειστή λαιμόκοψη. Με ένα τέτοιο φόρεμα μπορείς να πας από γάμο ή βάφτιση έως και σε μια βραδινή βόλτα με τα αντίστοιχα αξεσουάρ. Δε πρόκειται για ένα απλό floral φόρεμα, αλλά για ένα κομμάτι με πανέμορφα βολάν και εντυπωσιακή πλάτη!

Αγόρασε το εδώ!

Δες επίσης: Υπέροχα ρομαντικά φορέματα με δαντέλα από το Asos!

6. Καρό φόρεμα με ντεκολτέ καρδιά!

καρό φόρεμα

Αυτό εδώ το καρό φορεματάκι είναι ο ορισμός του cute καλοκαιρινού φορέματος. Το καρό είναι ένα διαχρονικό σχέδιο στα γυναικεία ρούχα επομένως σίγουρα δε θα πάει χαμένη μια τέτοια αγορά. Έχει πανέμορφο ντεκολτέ-καρδιά και cups στο στήθος που σε απαλάσσουν από την άβολη θέση του να επιλέγεις σουτιέν με τα φορέματα σου!

Αγόρασε το εδώ!

Δες επίσης: Casual και βραδινά καλοκαιρινά φορέματα Parizianista!

7. Κοντό φόρεμα σε πράσινο χρώμα!

πράσινο φόρεμα

Εάν ψάχνεις για ένα φόρεμα που θα σε κάνει ξεχωιστή, αυτό εδώ το πράσινο mini dress είναι η τέλεια λύση. Έχει ένα μοναδικό vintage στυλ αλλά διαθέτει και μοντέρνες λεπτομέρειες πετυχαίνοντας έτσι τη τέλεια ισορροπία vintage-μοντέρνου. Το χρώμα του είναι πολύ κολακευτικό τόσο για λευκές επιδερμίδες όσο και για μελαχρινές!

Αγόρασε το εδώ!

Δες επίσης: Πως να φορέσεις ένα πλεκτό μπλουζοφόρεμα με στιλ!

8. Βραδινό φόρεμα με παγιέτα!

βραδινό φόρεμα με παγιέτα

Δες επίσης: 4 Ιδέες για να κάνεις ένα φόρεμα μπλούζα!

Τέλος, έχουμε ένα εντυπωσιακό βραδινό φόρεμα με παγιέτα που θα σου δώσει την απαραίτητη λάμψη για τις επίσημες βόλτες σου. Απογείωσε το με ασημένια αξεσουάρ. Για παπούτσια μπορείς να βάλεις όχι μόνο μαύρα ή άσπρα αλλά και χρωματιστά πέδιλα και mules για να αναδείξεις ακόμα περισσότερο το ρούχο!

Αγόρασε το εδώ!

Related Posts