παπούτσια Zara για το Φθινόπωρο 2022

Υπέροχα παπούτσια Zara για το Φθινόπωρο 2022

by tzinav

Τα παπούτσια αποτελούν φετίχ πολλών γυναικών! Το φθινόπωρο όμως είναι μια μεταβατική εποχή και συχνά δυσκολευόμαστε να βρούμε το κατάλληλο παπούτσι. Στη φετινή collection των Zara ωστόσο θα βρεις υπέροχα παπούτσια για το φθινόπωρο του 2022 και μάλιστα για όλες τις ανάγκες. Επομένως θα έχεις ένα πρόβλημα λιγότερο το φετινό φθινόπωρο!

Είτε είσαι φαν των φλατ παπουτσιών είτε σ’ αρέσουν τα τακούνια, η φετινή φθινοπωρινή συλλογή της αγαπημένης μας εταιρείας Zara έχει ότι ακριβώς χρειάζεσαι! Ανακάλυψε λοιπόν υπέροχα παπούτσια Zara για το Φθινόπωρο 2022!

Φθινοπωρινά παπούτσια Zara για το Φθινόπωρο 2022

 

Φθινοπωρινά μποτάκια και μπότες Zara για το 2022

Τα μποτάκια και οι μπότες είναι ίσως το αγαπημένο παπούτσι του φθινοπώρου και του χειμώνα! Και στα Zara θα βρεις μεγάλη ποικιλία και στα δύο. Ξεκινώντας από τα μποτάκια, θα δεις ότι η φιάπα έχει επανέλθει για τα καλά κι αυτό είναι καλό αν θέλεις μερικούς έξτρα πόντους ύψους χωρίς όμως να ταλαιπωρείσαι! Φυσικά υπάρχουν και λεπτεπίλεπτα μυτερά κομψά μποτάκια για κομψά βραδινά looks. Αν πάλι ψάχνεις κάτι casual θα βρεις άνετα αρβυλάκια, chelsea boots αλλά και αδιάβροχα μποτάκια.

Ποια γυναίκα δεν αγαπά τις μπότες; Φέτος στη νέα συλλογή θα βρεις από φλατ μπότες μέχρι πολύ εντυπωσιακές over the knee μπότες για ξεχωριστές εμφανίσεις αλλά και μπότες με διάφορα ύψη τακουνιών. Όσον αφορά τα χρώματα, η ποικιλία σε μαύρες μπότες είναι μεγάλη! Επιπλέον, το λευκό θα φορεθεί πολύ αλλά και το αγαπημένο μας καφέ. Βέβαια θα δεις και πιο εκκεντρικά χρώματα όπως ασημί ή πράσινο.

Δες επίσης: 11 Τάσεις στα παπούτσια για το φθινόπωρο 2022

Ίσια παπούτσια Zara για το Φθινόπωρο 2022

Η άνεση στο look συνδέεται άμεσα με τα παπούτσια μας. Έτσι, στη φετινή collection παπουτσιών των Zara θα βρεις υπέροχα ίσια παπούτσια με τα οποία θα δείχνεις στιλάτη.

Ξεκινάμε φυσικά από τα αγαπημένα μας sneakers, στα οποία η γκάμα είναι μεγάλη. Από πιο κομψά αθλητικά μέχρι chunky sneakers. Μια άλλη τάση στα παπούτσια είναι τα μοκασίνια. Σίγουρα είναι ένα παπούτσι που δε μπορούν να υποστηρίξουν όλες οι γυναίκες. Σε εκείνες που ταιριάζουν όμως τα μοκασίνια μπορούν να απογειώσουν το outfit.  Στα Zara θα βρεις τέλεια μοκασίνια, τόσο μονοχρωμα όσο και με prints. Μια άλλη κατηγορία φλατ παπουτσιών που είναι ιδιαίτερα βολικά για το φθινόπωρο είναι οι μπαλαρίνες. Το παπούτσι αυτό είναι ιδανικό για office looks και όχι μόνο αφού μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες!

Δες επίσης: Οι Τάσεις της μόδας που θα κυριαρχήσουν το Φθινόπωρο 2022

Γόβες Zara για το Φθινόπωρο 2022!

Οι γόβες είναι το πιο θηλυκό παπούτσι! Και στα Zara θα βρεις υπέροχες γόβες, από πολύ ψηλές μέχρι μεσαίο τακούνι. Μάλιστα, οι γόβες των Zara είναι ιδιαίτερες και βγαίνουν σε μοναδικά χρώματα που ξεφεύγουν από τα κλασικά φθινοπωρινά. Ακόμα, μια δημοφιλής επιλογή είναι και οι ξώφτερνες γόβες που φοριούνται άνετα αυτή την εποχή!

Αν σου άρεσαν όσα είδες δεν έχεις παρά να επισκεφθείς την επίσημη σελίδα της εταιρείας zara.com/gr/ και να δεις περισσότερα υπέροχα παπούτσια αλλά και να κάνεις τις αγορές σου!

Related Posts