Massimo Dutti εκπτώσεις

5 Κομμάτια Massimo Dutti για να αγοράσεις στις εκπτώσεις

by tzinav

Οι εκπτώσεις είναι η ευκαιρία να αγοράσεις πράγματα που πάντα ήθελες αλλά δεν είχες τα χρήματα να διαθέσεις! Ειδικά τώρα που έχει περάσει καιρός από την έναρξη των προσφορών οι τιμές θα είναι ακόμα καλύτερες. Αν λοιπόν ψάχνεις κομψά και θηλυκά κομμάτια τότε σίγουρα θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στις εκπτώσεις των Massimo Dutti γιατί μερικά items ξεχωρίζουν πραγματικά!

Οι προσφορές που τρέχουν την περίοδο αυτή είναι ότι πρέπει για να πάρεις ρούχα σε καλές τιμές που θα αναβαθμίσουν τα σύνολα σου το χειμώνα. Και στα Massimo Dutti θα βρεις ότι ακριβώς χρειάζεσαι! Ανακάλυψε λοιπόν 5 κομμάτια Massimo Dutti για να αγοράσεις στις εκπτώσεις!

Items από τα Massimo Dutti που πρέπει να αγοράσεις στις χειμερινές εκπτώσεις!

1. Πουπουλένιο μαύρο μπουφάν

μαύρο μπουφάν puffer μαύρο μπουφάν μαύρο φουσκωτό μπουφάν Massimo Dutti εκπτώσεις

Ένα χειμωνιάτικο μπουφάν είναι το απόλυτο must για κάθε γυναίκα το χειμώνα! Έτσι, ένα ζεστό πουπουλένιο μπουφάν σε μαύρο χρώμα θα σου λύσει τα χέρια τις κρύες μέρες του χειμώνα. Μια πρακτική λεπτομέρεια στο μπουφάν αυτό είναι ο σηκωμένος γιακάς που θα σε προστατεύσει ακόμα περισσότερο. Ακόμα, με το λάστιχο στη μέση η σιλουέτα σου δε θα χάσει τη γραμμή της παρόλο που θα φοράς ένα πανωφόρι με όγκο.

Δες επίσης: 6 Κομμάτια Zara που πρέπει να αγοράσεις στις εκπτώσεις

2. Midi εμπριμέ φόρεμα

εμπριμέ φόρεμα χακί Massimo Dutti εκπτώσεις χακί κίτρινο φόρεμα Massimo Dutti εκπτώσεις μακρύ φόρεμα σατινέ χακί

Ψάχνεις ένα φόρεμα που θα μπορείς να το φοράς από το γραφείο μέχρι μια βραδινή βόλτα; Τότε το midi εμπριμέ φόρεμα παραπάνω είναι το ιδανικό! Το κρουαζέ του δέσιμο αναδεικνύει το σώμα και είναι ιδιαίτερο βολικό. Μπορείς να ολοκληρώσεις το σύνολο με οποιοδήποτε παπούτσι, από ένα αρβυλάκι μέχρι ακόμα και μια ψηλοτάκουνη γόβα.

Δες επίσης: Κομψές ιδέες για total black σύνολα το χειμώνα

3. Μωβ πουλόβερ με ανοιχτή πλάτη

μωβ πλεκτή μπλούζα μωβ μπλούζα εξώπλατη μωβ μπλούζα πλεκτή Massimo Dutti εκπτώσεις

Φέτος τα έντονα χρώματα ακόμα και το χειμώνα αποτελούν μεγάλη τάση. Και το μωβ χρώμα είναι ένα από αυτά που ξεχωρίζουν αυτή τη χρονιά. Ακόμα, τα cut outs είναι επίσης ένα μεγάλο trend. Έτσι, το μωβ πουλόβερ με το άνοιγμα στην πλάτη είναι η επιτομή του στυλ για το φετινό χειμώνα. Ένα τέτοιο κομμάτι είναι ικανό να αναβαθμίσει ακόμα και το πιο απλό outfit και να σε κάνει να φτιάξεις μοντέρνα χειμωνιάτικα σύνολα!

Δες επίσης: Στιλάτες ιδέες για ζεστά σύνολα με layering

4. Μάλλινο ανοιχτόχρωμο παντελόνι

κίτρινο σύνολο μπεζ παντελόνι κίτρινη μπλούζα ανοιχτόχρωμο παντελόνι καμπάνα Massimo Dutti εκπτώσεις

Το φετινό χειμώνα τα παντελόνια καμπάνα έχουν τον πρώτο λόγο. Μάλιστα, ένα μάλλινο παντελόνι είναι απαραίτητο για business looks και όχι μόνο! Και αντί να επιλέξεις ένα σε σκούρο χρώμα όπως συνήθως κάνουμε το χειμώνα μπορείς να πρωτοτυπήσεις διαλέγοντας ένα ανοιχτόχρωμο. Εξάλλου, ένα σύνολο σε ανοιχτά χρώματα θα δείχνει απόλυτα σικ!

Δες επίσης: Ιδέες για κομψά χειμωνιάτικα business looks

5. Ριγέ πουλόβερ γκρι

γκρι πουλόβερ σορτς Massimo Dutti εκπτώσεις ριγέ πουλόβερ γκρι άσπρο γκρι ριγέ πουλόβερ κουμπιά

Ένα ακόμα trend της σεζόν είναι οι ρίγες! Ένα πουλόβερ με ρίγες λοιπόν είναι ότι πρέπει ειδικά τώρα που θα το βρεις με πολύ καλή έκπτωση. Ταιριάζει με παντελόνια, φούστες ή σορτς άρα θα είναι πολύ εύκολο να το συνδυάσεις. Επιπλέον, οι χρυσές λεπτομέρειες σαν κουμπιά έχουν την ικανότητα να αναβαθμίζουν ακόμα κι ένα κατά τα άλλα απλό πουλόβερ. Με άλλα λόγια, είναι ένα item που θα σου λύσει τα χέρια!

Related Posts