collage envie shoes

Υπέροχα παπούτσια σε εκπτώσεις από την Envie!

by Markella D.

Έχεις δει τις απίστευτες εκπτώσεις που έχει βάλει η εταιρεία Envie shoes; Αν δεν τις έχεις προσέξει μην ανησυχείς! Εμείς είμαστε εδώ για να σε ενημερώσουμε γι’ αυτές και να σε κατευθύνουμε για τις καλύτερες προσφορές που μπορείς να βρεις στο κατάστημα αυτό. Γενικότερα, η εταιρεία Envie είναι μία από τις καλύτερες εταιρείες παπουτσιών που μπορείς να βρεις, οπότε θα σου την προτείναμε ανεπιφύλακτα!

Οι πιο κάτω προτάσεις είναι εκείνες που εμείς θεωρούμε ότι είναι οι καλύτερες ευκαιρίες εκπτώσεων που μπορείς να βρεις την περίοδο αυτή στην Envie. Ρίξε μία ματιά και επίλεξε εσύ η ίδια αυτήν που θεωρείς ότι ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σου.

Υπέροχα παπούτσια σε εκπτώσεις από την Envie!

1. Clip on – Μαύρο

envie clip on envie μαύρη γόβα

Η clip on γόβα σε μαύρο χρώμα είναι ένα βασικό κομμάτι που πρέπει σίγουρα να προσθέσεις στην ντουλάπα σου. Είναι μία απλή μαύρη γόβα με αποσπώμενη αγκράφα, και η οποία έχει καταπληκτικό σχήμα τακουνιού. Εκτός από το ότι μπορεί να συνδυαστεί με πολλά ρούχα και χρώματα, μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε επίσημη με την αγκράφα και να γίνει πιο καθημερινή όταν αυτή αφαιρεθεί. Η clip on γόβα αξίζει να προστεθεί στις αγορές σου, διότι είναι ένα αρκετά θηλυκό παπούτσι που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα.

Βρες τις εδώ.

Δες εδώ: Γιατί οι γόβες ξετρελαίνουν τους άνδρες;

2. Σατέν slingback γόβες – Γαλάζιο

envie γαλάζιες γόβες envie γόβεςΠώς σου φαίνονται οι σατέν γαλάζιες γόβες σε μεσαίο μέγεθος τακουνιού; Το συγκεκριμένο χρώμα είναι εκπληκτικό και ταιριάζει πολύ με τζινς και απλά looks. Το μεσαίο ύψος τακουνιού κάνει την γόβα αυτή φορέσιμη τις πρωινές κυρίως ώρες και το λάστιχο στο πίσω μέρος διασφαλίζει την σταθερότητα στο πόδι. Η γαλάζιες γόβες αποτελούν μία από τις πιο πετυχημένες αγορές που μπορείς να κάνεις στο online κατάστημα της Envie!

Βρες τις εδώ.

Δες εδώ: 30 Φανταστικές ιδέες για να φορέσεις τις χρωματιστές γόβες!

3. Γόβες στιλέτο με ζελατίνη – Μαύρο

envie γόβες στιλέτο

envie γόβες στιλέτο

Η ζελατίνη στις γόβες είναι μία τάση που υπάρχει τα τελευταία χρόνια πολύ στον χώρο της μόδας. Όπως μπορείς να δεις η γόβα αυτή σε μαύρο χρώμα μπορεί να φορεθεί εύκολα όλους τους μήνες του χρόνου, τον χειμώνα με καλσόν και το καλοκαίρι χωρίς. Μπορείς να τις φορέσεις σε βραδινές εξόδους, αλλά αν ένα καθημερινό σου outfit είναι αρκετά απλό, μπορεί να συνδυαστεί με μία τόσο ιδιαίτερη γόβα. Επίλεξε τις γόβες με την διαφάνεια μπροστά και δεν θα το μετανιώσεις!

Βρες τις εδώ.

Δες εδώ: Ποια γυναικεία παπούτσια αρέσουν στους άντρες;

4. Loafers – Κόκκινο

envie loafersenvie loafers κόκκινα

Επίλεξε τα κόκκινα loafers! Ένα πολύ καθημερινό παπούτσι που θα σε βολέψει πολύ στα καθημερινά σου look είναι τα χαμηλά loafers. Παρόλο που αυτό το είδος παπουτσιού είναι πολύ βασικό και συνηθισμένο, το κόκκινο χρώμα δίνει ξεχωριστή νότα. Σίγουρα, μπορούν να συνδυαστούν με αμέτρητα κομμάτια της ντουλάπας σου, ειδικά χειμερινά, φθινοπωρινά και ανοιξιάτικα. Επένδυσε σε αυτά και θα τα καταευχαριστηθείς!

Βρες τα εδώ.

Δες εδώ: Πώς να φορέσεις τα loafers

5. Loafers – Λευκό

envie loafers άσπρα envie loafers λευκά

Δες εδώ: 3 Κομμάτια που θα αναβαθμίσουν τα outfits δουλειάς!

Τα λευκά loafers είναι ένα κομμάτι πολύ βασικό για την γκαρνταρόμπα μίας γυναίκας. Αν δεν έχεις στην δική σου γκαρνταρόμπα το συγκεκριμένο παπούτσι, η ευκαιρία σου να το αγοράσεις σε εκπληκτική τιμή είναι τώρα. Η ουδετερότητα του παπουτσιού, το κάνει να είναι ένα παπούτσι ευκολοφόρετο και εύκολα συνδυάσιμο με πολλά στυλ ρούχων. Το χαμηλό ύψος του κάνει το πάτημα άνετο και βολικό για καθημερινή χρήση. Αγόρασέ το και θα το διαπιστώσεις σύντομα κι εσύ!

Βρες τα εδώ.

Related Posts