5 Στιλ βραδινά καφτάνια για το καλοκαίρι!

by ediva

Το καλοκαίρι, θέλουμε τα ρούχα μας να είναι πιο ανάλαφρα! Όμως ταυτόχρονα θέλουμε να είμαστε κομψές και το ντύσιμο μας να είναι δροσερό, άνετο και όμορφο! Το ρούχο που θα σου λύσει τα χέρια, αν έχεις και εσύ τις ίδιες απαιτήσεις, είναι το καφτάνι! Τα βραδινά καφτάνια, είναι εντυπωσιακά κομμάτια, που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις σε κάθε σου εμφάνιση!

Υπάρχουν πολλά στιλ από βραδινά καφτάνια που μπορείς να βρεις στην αγορά! Για παράδειγμα, υπάρχει το στιλ που θυμίζει τα παραδοσιακά καφτάνια και το στιλ που έχει κόψιμο περίπου σαν αυτό των φορεμάτων. Ακόμα μπορείς να βρεις καφτάνια σε διάφορα μοτίβα και μήκη! Μια ακόμα διαφοροποίηση είναι ανάμεσα στα πρωινά καφτάνια για την παραλία, και τα βραδινά καφτάνια που είναι πιο επίσημα και μπορείς να τα φορέσεις με ψηλά πέδιλα για μια εντυπωσιακή εμφάνιση! Δες παρακάτω 5 στιλ βραδινά καφτάνια για το καλοκαίρι!

Εντυπωσιακά καφτάνια για βραδινές εμφανίσεις!

1. Έθνικ βραδινά καφτάνια

έθνικ πράσινο καφτάνι με ζώνη έθνικ καφτάνι με ζώη έθνικ βραδινά καφτάνιαΜια όμορφη ιδέα για βραδινό εντυπωσιακό outfit, είναι ένα ethnik καφτάνι! Με στοιχεία Μέσης Ανατολής, το όμορφο μοτίβο που κυριαρχεί στο ύφασμα, τραβάει όλα τα βλέμματα! Αυτό το ρούχο είναι ιδανικό για μια βραδινή εκδήλωση, για ένα επίσημο δείπνο ή ραντεβού! Ακόμα μπορείς να το φορέσεις και ως καλεσμένη σε έναν γάμο! Συνδύασε το με έντονα κοσμήματα και ψηλά πέδιλα και είσαι έτοιμη! Τέλος, για ένα πιο ολοκληρωμένο look, φόρεσε μια ζώνη στη μέση σου, για να διαγράφεται η φιγούρα σου!

Δες επίσης: 7 Υπέροχα φορέματα για βάφτιση από ASOS!

2. Ριγέ καφτάνια

κοπέλα με ριγέ ασπρόμαυρο καφτάνι βραδινά καφτάνια κοπέλα με ριγέ ασπρόμαυρο καφτάνι κοπέλα με ριγέ ασπρόμαυρο καφτάνι

Επίσης, μια ακόμα πρόταση που είναι πολύ στη μόδα φέτος, είναι το ριγέ καφτάνι! Είναι ένα ρούχο που θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο καλλίγραμμη και ψηλή! Βρες κάποιο που να έχει κόψιμο σαν τα παρακάνω, και ολοκλήρωσε το outfit με ψηλά πέδιλα στο χρώμα του δέρματος! Ακόμα, η παραπάνω επιλογή, είναι αρκετά ιδιαίτερη, λόγο της ραμμένης ζώνης που υπάρχει στη μέση. Αν φορέσεις κάποιο παρόμοιο βραδινό καφτάνι, φρόντισε να φορέσεις και εσύ μία ζώνη, για να φαίνεται πιο όμορφη η σιλουέτα σου!

Δες επίσης: 4 Ρούχα για να φαίνεσαι πιο ψηλή!

3. Μονόχρωμο βραδινό καφτάνι

ροζ καφτάνι μονόχρωμο λαχανί βραδινά καφτάνια λευκό αρχαιοελληνικό καφτάνι

Αν δε θέλεις να μπλέξεις με έντονα χρώματα και σχέδια, διάλεξε ένα μονόχρωμο καφτάνι! Σε μία βραδινή εμφάνιση μπορείς να φορέσεις είτε κάποιο καφτάνι από σατέν ύφασμα που είναι πιο επίσημο, είτε ένα λινό! Ακόμα, μια όμορφη επιλογή είναι και το αρχαιοελληνικό στιλ του ρούχου, που είναι ένα ρούχο κατάλληλο για διακοπές σε Ελληνικό νησί!

Δες επίσης: 7 Trendy φορέματα που θα λατρέψεις για τις διακοπές σου!

4. Βραδινά Καφτάνια με γεωμετρικά σχέδια και μοτίβα

γεωμετρικό καφτάνι βραδινό χρωματιστό καφτά΄νι καφτάνι με σχέδιαΕπίσης, ένα στιλ καφτανιού που μπορείς να επιλέξεις είναι αυτό με τα έντονα γεωμετρικά σχήματα! Τέτοιο στιλ είναι εύκολο να βρεις στην αγορά και ταιριάζουν σε κάθε βραδινή περίσταση. Ακόμα, αυτό το στιλ είναι λίγο πιο casual, και αυτό σημαίνει πως μπορείς να το φορέσεις και με στρωτά πέδιλα ή παντόφλες! Έτσι, θα έχεις ένα τέλειο και άνετο look στην έξοδο σου!

Δες επίσης: 5 Must γυναικεία πέδιλα και παντόφλες για τις διακοπές!

5. Φλοράλ βραδινά καφτάνια

φλοράλ καφτάνι γαλάζιο φλοράλ βραδινό καφτάνι φλοράλ βραδινό καφτάνι

Άφησα το πιο εντυπωσιακό για το τέλος! Το φλοράλ καφτάνι είναι ένα φόρεμα που είναι ιδανικό ρούχο για τις βραδινές εξόδους σου! Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε γυναίκες πάνω από 40 ετών, καθώς είναι ένα κολακευτικό ρούχο που ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες! Διάλεξε το στο αγαπημένο σου χρώμα και είσαι έτοιμη!

Related Posts