exoplata-nyfika-thessaloniki-athina

20+1 Εξώπλατα νυφικά για το καλοκαίρι!

by ediva

Πλησιάζει η μέρα του γάμου σου και ψάχνεις τις καλύτερες προτάσεις σε νυφικά φορέματα, για την φετινή Άνοιξη και το Καλοκαίρι; Δες στο ediva.gr μοναδικά εξώπλατα νυφικά για κάθε στυλ, που θα κλέψουν την παράσταση!

Οι βασικές λεπτομέρειες που θα πρέπει να προσέξει κάθε νύφη που θέλει να εντυπωσιάσει τους πάντες και κυρίως τον σύντροφο της, είναι το νυφικό χτένισμα και φυσικά το φόρεμα της. Τώρα θα μου πεις είναι και το μακιγιάζ, αλλά αυτό δεν χρειάζεται και πολλά για να δείχνεις όμορφη.

Εκτός των άλλων κάθε γυναίκα λάμπει εκείνη την ημέρα, οπότε και με ένα απλό nude μακιγιάζ θα δείχνει εκπληκτική. Άρα όλη η προσοχή στρέφετε στο φόρεμα, το οποίο θα πρέπει να αγκαλιάζει ακριβώς το σώμα, ώστε να κολακεύει την γυναικεία σιλουέτα.

 

Δες επίσης: Νυφικά παπούτσια για έναν ξεχωριστό γάμο!

 

Καλοκαιρινά εξώπλατα νυφικά φορέματα

exoplata nufika 2015moderna nyfika foremata

Πολύ βασικό για το συγκεκριμένο στυλ νυφικών είναι να βρεις τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, για να κρατήσεις το στήθος σου στητό όλη την ημέρα, ώστε να μην σου χαλάει όλο το σύνολο. Γι’ αυτό και συνήθως τα εξώπλατα τα προτιμούν οι γυναίκες με το μικρότερο στήθος.

Υπάρχουν όμως και σουτιέν ειδικά σχεδιασμένα για φορέματα με ανοιχτή πλάτη, οπότε δεν θα έπρεπε να σε αγχώνει αυτό.

arxeoellinika nifika 2015exoplata nifikamoderna nifika 2015nifika foremata ediva.grnufika anixi kalokeri 2015

Όσο για τα στυλ των νυφικών, υπάρχουν πολλές προτάσεις που είναι στην μόδα και για φέτος το καλοκαίρι και ένα από αυτά είναι το αρχαιοελληνικό. Αυτό δεν είναι φυσικά ένα νέο trend, αλλά το λατρέψαμε τα προηγούμενα χρόνια και έτσι φρόντισαν οι μεγάλοι οίκοι μόδας να μας ικανοποιήσουν και φέτος.

nifika foremata me korsenifika anixi kalokeri 2015kalokerina nyfika forematanufika me dantela 2015boho nufika ediva.gr

Βέβαια, το στυλ που προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες την ημέρα του γάμου τους, είναι τα ρομαντικά νυφικά με δαντέλα ή και τα πιο boho αέρινα φορέματα, μιας και τονίζουν την θηλυκότητα.

anixiatika nifika 2015kalokerina nufikanufika me diafaniaromantika nufikanufika me touli

Επειδή όμως η πλάτη θα είναι έξω, θα πρέπει να βρεις ένα φόρεμα με εντυπωσιακές λεπτομέρειες στο πίσω μέρος, καθώς όλοι θα επικεντρωθούν εκεί. Μπορεί να έχει κάποιον διακοσμητικό φιόγκο ή στρας γύρω γύρω, ή ακόμη και διαφάνεια με έντονα floral σχέδια επάνω.

nifika gamos 2015nifika me dantelanufika me ouraromantika kalokerina nufika

Τέλος, για όσες θέλουν να νιώσουν σαν την πριγκίπισσα του παραμυθιού μπορούν να επιλέξουν ένα φόρεμα με μακριά ουρά από τούλι, διαφάνεια ή δαντέλα, με την μόνη προϋπόθεση να έχουν επιλέξει ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα νυφικά παπούτσια, για να μπορούν να κινηθούν με μεγαλύτερη ευκολία.

Εσύ ποιο νυφικό θα επέλεγες για τον δικό σου γάμο και ποιο στυλ προτιμάς;

>> Δες όλα τα άρθρα από το Ιδέες για Γάμο!

Related Posts