tsantes-kem-2016

Γυναικείες τσάντες KEM Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016!

by ediva

Κάθε γυναίκα που ξέρει να ξεχωρίζει την άριστη ποιότητα και θέλει πάντα να εντυπωσιάζει με τις επιλογές της, περιμένει κάθε σεζόν την νέα Collection από τις γυναικείες τσάντες KEM. Και μάντεψε… Η νέα συλλογή της εταιρείας είναι ήδη εδώ, έτοιμη να μας μαγέψει για ακόμη μία φορά.

Στην κολεξιόν για το Φθινόπωρο αλλά φυσικά και τον Χειμώνα του 2016, θα δούμε μοντέρνες, casual, βραδινές και πάνω απ’ όλα κάθε τύπου τσάντες, για να μπορέσεις να διαλέξεις το στυλ που λείπει για να συμπληρώσει την προσωπική σου συλλογή και να κάνει την κάθε εμφάνιση σου μοναδική!

Ποιες είναι όμως οι προτάσεις που είδαμε στο kemgroup.gr και θα βρεθούν στην κορυφή των προτιμήσεων μας, όπως και κάθε χρονιά άλλωστε;

 

Δες επίσης: 15 Γυναικεία παλτό και μπουφάν κάτω από 70€

 

Τσάντες χειρός KEM Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016

collection kem ximonas 2016 gunaikies tsantes kem 2016 kafe tsanta xeiros kem kokkini tsanta xiros 2016 maures ximerines tsantes mesaiou megethous tsantes sillogi tsantes kem 2015 2016neanikes tsantes kem

Οι τσάντες χειρός έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην ντουλάπα μας, μιας και είναι απίστευτα κομψές και φινετσάτες για όλες τις ώρες της ημέρας, με το ανάλογο ντύσιμο. Πολλές βέβαια έχουν και εξτρά λουράκι, για να μπορείς να τις φορέσεις και στον ώμο, ώστε να έχεις ελεύθερα τα χέρια σου.

Τα σχέδια όπως μπορείς να δεις, ποικίλουν, μιας και υπάρχουν μεσαίου μεγέθους τσάντες, πιο μεγάλες, αλλά και τύπου μπαουλάκι τα οποία είναι πιστεύω ιδανικά για τις βραδινές σου εξόδους.

 

Τσάντες ώμου KEM Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016

collection kem fthinoporo 2015 dermatines tsantes omou ginekies tsantes omou 2016 nude ximerines tsantes kem roz dermatini tsanta xeimerines tsantes kem 2016

Σειρά τώρα έχουν οι τσάντες ώμου, οι οποίες είναι άκρως βολικές, αλλά και αρκετά ευρύχωρες για να μπορέσεις να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα αντικείμενα, χωρίς όμως να είναι χοντροκομμένες και να χαλάνε το στυλ σου.

Όσο για τα χρώματα που βλέπουμε σε όλη την συλλογή, θα πρέπει να τονίσω πως το κάθε κομμάτι κυκλοφορεί σε τουλάχιστον 2 ακόμη αποχρώσεις, οπότε αν σου αρέσει κάποιο από όλα και κολλάς στο χρώμα του, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς, μιας και σίγουρα θα βρεις την απόχρωση που ψάχνεις.

 

Τσάντες πλάτης και τσαντάκια KEM Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016

dermatines tsantes platis kem ginekio sakidio kem ximonas 2016 navy gunaikies tsantes nude tsanta pougki 2016

Πολλές από εμάς διστάζουμε να αγοράσουμε μια τσάντα πλάτης μιας και θεωρούμε ότι δεν θα είναι και τόσο κομψό το σύνολο. Αυτό όμως σίγουρα δεν ισχύει με τις τσάντες KEM, μιας και αυτές οι δερμάτινες επιλογές είναι ιδανικές για ένα casual ντύσιμο, που μπορείς να υιοθετήσεις από το πρωί στην δουλειά, μέχρι και στον απογευματινό σου καφέ.

Και φυσικά ας μην ξεχνάμε και την λειτουργικότητα τους, χάρις στον αποθηκευτικό χώρο που μας προσφέρουν. Δεν είναι λοιπόν τυχαία μέσα στις προτάσεις της μόδας και για αυτόν τον Χειμώνα!

casual tsantakia kem ginekia tsantakia kem mauro tsantaki kem tsanta xiasti kem 2016 vradino tsantaki kem 2016

Δες επίσης: Γυναικεία παπούτσια Dukas Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016!

Τέλος, είναι και τα χιαστί τσαντάκια, τα οποία μόνο απαρατήρητα δεν θα μπορούσαν να περάσουν, χάρις στην φινέτσα και τον άψογο σχεδιασμό τους, ο οποίος ακολουθεί όλα τα νέα trends της εποχής. Αν λοιπόν, θέλεις μια πρόταση για ένα πιο επίσημο ντύσιμο, εδώ θα βρεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις!

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συγκεκριμένες προτάσεις και τις τιμές τους, μπορείς να επικοινωνήσεις στο 210 4837100.

Related Posts