xeimerina street look gynaikia

35 Μοντέρνες ιδέες για καθημερινό street look το Χειμώνα!

by ediva

Το καθημερινό ντύσιμο είναι αυτό που μπορεί να καθορίσει το προσωπικό μας γούστο. Θα σου δείξω μοντέρνες ιδέες για καθημερινό street look, από τις οποίες μπορείς να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό στυλ.

Οι τάσεις για φέτος υπακούν σε oversized πουλόβερ και πλεκτά φορέματα συνδυασμένα με sneakers ή μποτάκια. Ακόμη, τα παλτά έχουν αποκτήσει βάθος στην υφή και υπερβολικό ύψος για φέτος, οπότε μην διστάσεις να επιλέξεις ένα πολύ μακρύ παλτό και να το ταιριάξεις με φορέματα, παντελόνια και φούστες, αφού θα ξεχωρίσεις με την καλαισθησία και την ιδιαιτερότητα που τα διακρίνει.

35 Μοναδικές ιδέες για καθημερινό street look!

 

Street look με sneakers

camel palto me sneakers jean me palto kai sneakers palto mauro me jean oversized mpoufan jean me oversized poulover skouro mple jean sneakers kai gkri palto mauro gounaki me skismeno jean plekto gkri forema mexri astragalo gunaikeio gkri palto gkri makri lato me leuko mplouzaki makru palto gunaikeio

makru palto me mallini mplouza k jeanmauro gounaki gunaikeio gunaki kafe gynaikeio gunaika me gri makri palto

 Μία επιλογή που μαρτυράει νεανική χροιά και εκκεντρικό στυλ. Οι συνδυασμοί είναι άπειροι αφού μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου αθλητικά παπούτσια με δερμάτινο παντελόνι καθώς και με τζιν, ακόμη μπορείς να συνδυάσεις μακριά φορέματα είτε πλεκτά είτε μάλλινα και να ξεχωρίσεις για τις στυλιστικές σου επιλογές. Ότι και αν επιλέξεις, τα sneakers πλέον φοριούνται με όλα τα είδη των ρούχων και αναδεικνύουν με τη ζωντάνια τους, κάθε ντύσιμο. Δες ακόμη 12 +1 Στυλιστικά tips που πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα!

Street look με μποτάκια

palto mauro me gri makri palto me mpotakia gouna oversized mpotakia konto gounaki gri makri palto me mpotakia leuki gouna me mpotes gynaikeies prasino gounaki gynaikeiokonto jaket me jean k gri makri palto me mpotakia makri alto kokkino anaglyfo

oversized palto me gri makri palto me mpotakia palto konto me mpotesgri makri palto me mpotakiamws palto makri me gri makri palto me mpotakia gkri stret look mpotakia mauro jecket mayrokokkino kaskol kai mpotakia karo palto mpez me mpotakia mauro gounaki me mpotakia leuko gounaki me mpotes gkri palto me mpotakia leuki gouna me gri makri palto me mpotakiakafe palto gyneikeio

Διαχρονική επιλογή που κινείται σε safe μονοπάτια, είναι τα μποτάκια συνδυασμένα με το αγαπημένο σου παλτό ή jacket. Μπορείς να πρωτοτυπήσεις επιλέγοντας πιο τολμηρούς χρωματισμούς και σχήματα και να πρωτοστατήσεις με τις εντυπωσιακές επιλογές σου. Ακόμη, ξεχώρισε επιλέγοντας ζωντανά χρώματα στο παλτό σου, με ένα πιο nude μποτάκι και θα κλέψεις τις εντυπώσεις με την κομψότητα που θα αποπνέεις. Δες εδώ 4 απλές συμβουλές για να δείχνεις κομψή σε κάθε σου εμφάνιση!

Οι street look επιλογές που είδαμε, είναι από τις πιο μοντέρνες για φέτος αλλά παράλληλα μπορούν πολύ εύκολα να φορεθούν από όλες τις γυναίκες με μικρές ή καθόλου μετατροπές. Επίλεξε τα ρούχα που αγαπάς και συνδύασε τα με μακριά πανωφόρια ή oversized πουλόβερ μαζί με sneakers ή μποτάκια και κανε τη διαφορά με το τολμηρές και in fashion στυλ σου.

Related Posts