sindiasmoi rouxon me gouna

12 Τρόποι να συνδυάσεις τη γούνα σου!

by ediva

Τα πολλά κρύα ξεκίνησαν και είναι η τέλεια περίοδος να φορέσεις το πανωφόρι που είναι το στολίδι της ντουλάπας σου. Βρες εδώ τις πιο εύκολες και στιλάτες ιδέες για να συνδυάσεις τη γούνα σου!

Τα τελευταία χρόνια λόγω της αυξανόμενης ευαισθητοποίησης σχετικά με τα δικαιώματα των ζώων, οι γούνες που κυκλοφορούν στο εμπόριο προέρχονται από συνθετικές τρίχες αλλά είναι το ίδιο εντυπωσιακές με τις γούνες από τρίχωμα πραγματικών ζώων.

Ότι και να διαλέξεις με αυτά τα outfits θα είσαι πάντα μέσα στη μόδα και ζεστή για να απολαύσεις τον καφέ ή το φαγητό σου σε ένα εστιατόριο αλλά και την βραδινή έξοδο σε μπαρ.

Δες επίσης: Τι να φοράς όταν έχεις κοιλιά ή σωματότυπο μήλο!

Πως να συνδυάσεις τη γούνα σου!

 

Κλασικά χρώματα

amaniko gkri gounaki

Για όλες τις ώρες της ημέρας, το γκρι αμάνικο γουνάκι πηγαίνει τέλεια με ένα total black look  με κολάν και μποτάκια.

gouna gkri

Σε ίδιες αποχρώσεις η γκρι γούνα σε ανοιχτούς τόνους με μακρυά μανίκια θα σε κρατήσει ζεστή και στιλάτη όλες τις ώρες της ημέρας. Φόρεσε απλά το αγαπημένο σου τζιν και τις μαύρες γόβες σου.

gouna mauri

Φόρεσε τη μαύρη γούνα σου με μαύρο κολάν, λευκό πουκάμισο και μποτάκια!

gouna kafe manikia

Η γούνα σε σκούρο καφέ χρώμα είναι μια διαχρονική και κλασική επιλογή που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλες τις ώρες της ημέρας. Για ένα πιο casual look διάλεξε ένα απλό τζιν ψηλόμεσο παντελόνι και μια μαύρη μπλούζα.

gouna kafe apoxrwseis

Η γούνα σε καφέ και λευκές αποχρώσεις συνδυάζεται τέλεια με ένα μαύρο παντελόνι με σκισίματα στο γόνατο και ένα λευκό πουκάμισο με κλειστό λαιμό. Προτίμησε να το φορέσεις με ψηλές μαύρες γόβες.

gouna leuki mpez

Μπορείς να συνδυάσεις τη γούνα με λευκές και μπεζ αποχρώσεις σχεδόν με ότι θέλεις. Ένα κλασικό κομμάτι που φοριέται με κολάν, τζιν και γόβες ή μποτάκια.

gouna leuko pagou

Μπορείς να συνδυάσεις τη γούνα σου σε λευκή απόχρωση του πάγου με σκούρα ή γήινα χρώματα. Το λευκό μπλουζάκι θα τονίσει το πιο απαλό χρώμα της γούνας.

gouna kafe makrua

Το πιο κλασικό σχέδιο γούνας που μας έρχεται στο μυαλό είναι η καφέ μακρυά γούνα με ζώνη στη μέση. Προτίμησε να την φορέσεις σε βραδυνές ή επίσημες εξόδους με τα ανάλογα ρούχα.

Γούνες με ιδιαίτερα χρώματα

gouna gkri roz

Ο συνδυασμός τον απαλών χρωμάτων την κάνει την ιδανική επιλογή για ένα ασπρόμαυρο look με το αγαπημένο σου κοντομάνικο μπλουζάκι και τζιν!

gouna kokkino

Το κόκκινο είναι μια επιλογή για τις τολμηρές της παρέας και καλό θα είναι να συνδυάζεται με λευκά ή σκούρα χρώματα και βασικά κομμάτια της ντουλάπας μας όπως τα τζιν ή κολάν.

Δες επίσης:  Πως να ντυθείς για ένα βραδινό ραντεβού!

gouna kiparisi

Ο συνδυασμός του μοντέρνου και του κλασικού σε αυτή τη γούνα σε βοηθάει να ταιριάξεις τα πάντα με το κυπαρισσί. Αν θέλεις ένα κλασάτο και απλό look προτίμησε λευκό t-shirt και μαύρο παντελόνι τύπου ιππασίας.

gouna poluxrwmi kopela

Αν είσαι από τις πιο τολμηρές που προτιμούν τα πολύχρωμα μοτίβα, μπορείς να συνδυάσεις τη γούνα σου με το αγαπημένο σου τζιν και μποτάκια μαύρα. Κράτα το απλό καθώς τα πολλά χρώματα ήδη φορτώνουν αρκετά το look σου.

Related Posts