foremata pou den tonizoun tin koilia

Ποια είναι τα φορέματα που δεν τονίζουν την κοιλιά!

by ediva

Κάθε γυναίκα θέλει να έχει στην ντουλάπα της κομψά ρούχα που την κολακεύουν και αναδεικνύουν με όμορφο τρόπο το κορμί της. Θα σου δείξω ποια φορέματα να επιλέξεις, τα οποία δεν τονίζουν την κοιλιά, για να είσαι πάντα καλοντυμένη και γοητευτική σε κάθε σου έξοδο.

Η Α-γραμμή στα ρούχα πάντα χαρίζει στο σώμα αφού πέφτει με κομψό τρόπο και δεν τονίζει κοιλιά και περιφέρεια. Ακόμα τα ντραπέ φορέματα είναι ιδανικά για να καμουφλάρουν την περιοχή της κοιλιάς και όχι μόνο. Τα σχέδια στα φορέματα βοηθούν πολύ στο να καλύψεις με έξυπνο τρόπο τυχόν παχάκια και τα βολάν είναι ένα ακόμα στοιχείο που σε οδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση. Ακόμα, ένα πλισέ φόρεμα είναι πάντα εντυπωσιακό και φινετσάτο.

Φορέματα που δεν τονίζουν την κοιλιά και χαρίζουν κομψότητα σε κάθε γυναίκα!

 

Φορέματα σε Α-γραμμή

forema floral se a grammi ginaikeio forema mple dantela forema prasino se alpha grammi

Τα φορέματα σε Α-γραμμή κολακεύουν όλες τις γυναίκες και σίγουρα αποτελούν ιδανική επιλογή για επίσημες εξόδους. Μπορείς να επιλέξεις ένα μονόχρωμο για διαχρονικό look ή ένα με σχέδια για πιο χαρούμενο στυλ.

Μπορείς να δεις επίσης 28 Πανέμορφα floral φορέματα και φούστες που θα λατρέψεις!

Ντραπέ φόρεμα

saten forema ntrape sxedio prasino skouro ntrape forema mauro ntrape forema

Το ντραπέ φόρεμα “καμουφλάρει” με εξαιρετική επιτυχία την περιοχή της κοιλιάς και μπορείς να φορεθεί σε απογευματινές και βραδυνές εξόδους.

Φόρεμα με βολάν

portokali forema me bolan roz makri forema me volan mple konto forema me volan

Ένα φόρεμα με βολάν, είναι πάντα παιχνιδιάρικο και μοντέρνο. Διάλεξε ένα μακρύ ή ένα κοντό και θα δεις πως θα είσαι από τις πιο κομψές και καλοντυμένες στην παρέα σου και όχι μόνο.

Ριγέ φόρεμα

monterno rige forema konto forema me riges rigwto makri forema

Το ριγέ σχέδιο δίνει μια αίσθηση ύψους και βάθους και έτσι καλύπτει τυχόν παχάκια με εξαιρετικό τρόπο. Διάλεξε το σχέδιο και το στυλ που αγαπάς και απόκτησε ένα πανέμορφο ρούχο για όλες τις ώρες.

Μπορείς να δεις επίσης 9 Μοδάτα tips για λεπτότερη μέση!

Ριχτό φόρεμα

portokali konto forema xito forema makri floral xriso rixto forema

Ένα ριχτό φόρεμα είναι τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα. Μπορεί  να καλύψει όλες τι περιοχές που δεν σου αρέσουν και παράλληλα να σε αναδείξει σε γοητευτική και κομψότατη παρουσία.

Πλισέ φόρεμα

plise forema kokkino leuko forema makri plise roz makri forema plise

Το πλισέ είναι τέλειο για να καλύψει την περιοχή της κοιλιάς και όχι μόνο. Μπορείς να βρεις ένα πανέμορφο μακρύ φόρεμα με πλισέ σχέδιο και να εντυπωσιάσεις ακόμα και τον πιο απαιτητικό κριτή. Το κοντό φόρεμα μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ και να σου χαρίσει άνεση και μοντέρνο στυλ.

Μπορείς να δεις ακόμα 31 Μοναδικά midi φορέματα για γάμο ή βαφτίσια!

Τα φορέματα που δεν τονίζουν την κοιλιά είναι μερικά από τα πιο κομψά και όμορφα φορέματα που θα βρεις στην αγορά. Επίλεξε το σχέδιο και το στυλ που σου ταιριάζει και εντυπωσίασε σε κάθε σου έξοδο, με μοναδικό τρόπο.

Related Posts