διακοσμητικά μοντέρνο σαλόνι

5 Διακοσμητικά που θα αναβαθμίσουν το μοντέρνο σαλόνι σου!

by tzinav

Το μοντέρνο στυλ διακόσμησης είναι πολύ δημοφιλές αλλά και εύκολο να επιτευχθεί. Αν λοιπόν έχετε ένα μοντέρνο σαλόνι που θέλετε να ολοκληρώσετε ή να αναβαθμίσετε, τότε σίγουρα χρειάζεστε τα σωστά διακοσμητικά. Άλλωστε οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά και θα αναδείξουν το στυλ του χώρου.

Πράγματι, επιλέγοντας τα σωστά αντικείμενα, το σαλόνι σας θα αποκτήσει το στυλ που θέλετε. Ανακαλύψτε λοιπόν 5 διακοσμητικά που θα αναβαθμίσουν το μοντέρνο σαλόνι σας!

5 αντικείμενα που χρειάζεται κάθε μοντέρνο σαλόνι!

1. Μεταλλικό φωτιστικό

living room modern lighting decorations modern living room

Τα φωτιστικά είναι ένα από τα πιο βασικά και σημαντικά διακοσμητικά σε έναν χώρο. Έτσι, επιλέγοντας λάθος φωτιστικό, μπορείτε να μπερδέψετε τη διακόσμηση και να «ρίξετε» το τελικό αποτέλεσμα. Ένα λοιπόν από τα φωτιστικά που είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για ένα μοντέρνο σαλόνι είναι τα μεταλλικά φωτιστικά. Για παράδειγμα, ένα μεταλλικό φωτιστικό δαπέδου δίπλα στον καναπέ σας θα κάνει πραγματικά το σαλόνι σας να φαίνεται ακόμα πιο μοντέρνο!

2. Μίνιμαλ βάζο

modern living room sofa vases

Τα βάζα είναι ένα τέλειο διακοσμητικό στοιχείο που πρέπει να έχει κάθε σαλόνι. Φυσικά, ένα κλασικό βάζο στο μοντέρνο σαλόνι σας μπορεί να μπερδέψει το μάτι. Γι’ αυτό η σωστή επιλογή είναι ένα minimal βάζο, το οποίο θα διακοσμήσετε με τα λουλούδια σας. Όσο για λουλούδια που θα πήγαιναν καλά, μια τέλεια λύση είναι τα αποξηραμένα λουλούδια.

3. Αφαιρετικές αφίσες

subtractive buffet tables

Η διακόσμηση των τοίχων σε ένα μοντέρνο σαλόνι πρέπει επίσης να είναι κατάλληλη. Και ένα από τα πιο κομψά διακοσμητικά τοίχου είναι πίνακες ζωγραφικής και κορνίζες. Έτσι, σε ένα σαλόνι με μοντέρνα αισθητική, ταιριάζουν ιδιαίτερα οι κορνίζες και οι αφίσες με αφηρημένο θέμα, όπως αφηρημένες φιγούρες ή γεωμετρικά σχέδια. Τα χρώματα που κυριαρχούν κυρίως είναι το μπεζ, το γκρι, το λευκό και το μαύρο.

4. Φυτά εσωτερικού χώρου

living room large plant

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι ένας πραγματικός χαρακτήρας μπαλαντέρ και είναι απαραίτητα ανεξάρτητα από το στυλ διακόσμησης που έχετε επιλέξει για το σαλόνι σας. Αυτό που κάνει τη διαφορά όμως είναι η επιλογή του συγκεκριμένου φυτού. Για το μοντέρνο σαλόνι σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα επιβλητικό σύκο λυράτα ή ένα εξωτικό τέρας που θα κάνει τον χώρο σας να δείχνει ενημερωμένος και ταυτόχρονα να του δώσει τη δόση πράσινου που χρειάζεται κάθε χώρος!

5. Δερμάτινο πουφ

living room dark wall pouf decorations modern living room

Όλοι χρειαζόμαστε λίγο επιπλέον χώρο στο σαλόνι σε περίπτωση που φτάσουν επιπλέον επισκέπτες. Αλλά ακόμα και τα επιπλέον καθίσματα σας πρέπει να έχουν στυλ! Έτσι, ένα δερμάτινο πουφ, κατά προτίμηση σε σκούρο χρώμα, είναι αυτό που χρειάζεστε για το μοντέρνο σαλόνι σας, εξασφαλίζοντας τα επιπλέον καθίσματα που θέλετε.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts