5 Διακοσμητικά που θα αναβαθμίσουν το μοντέρνο σαλόνι σου!

by tzinav
διακοσμητικά μοντέρνο σαλόνι

Το μοντέρνο στυλ διακόσμησης είναι πολύ δημοφιλές αλλά και εύκολο να το πετύχεις. Αν λοιπόν έχεις ένα μοντέρνο σαλόνι το οποίο θέλεις να ολοκληρώσεις ή να αναβαθμίσεις τότε σίγουρα χρειάζεσαι και τα κατάλληλα διακοσμητικά. Εξάλλου, οι λεπτομέρειες είναι και αυτές που θα κάνουν τη διαφορά και θα ενισχύσουν το στυλ του χώρου.

Πράγματι, επιλέγοντας τα σωστά αντικείμενα το σαλόνι σου θα αποκτήσει το στυλ ακριβώς που θέλεις. Ανακάλυψε λοιπόν 5 διακοσμητικά που θα αναβαθμίσουν το μοντέρνο σαλόνι σου!

5 Αντικείμενα που κάθε μοντέρνο σαλόνι χρειάζεται!

 

1. Μεταλλικό φωτιστικό

σαλόνι μοντέρνο φωτιστικό διακοσμητικά μοντέρνο σαλόνι

Τα φωτιστικά είναι ένα από τα βασικότερα και πιο σημαντικά διακοσμητικά σε ένα χώρο. Έτσι, επιλέγοντας το λάθος φωτιστικό μπορεί να μπερδέψεις τη διακόσμηση και να «ρίξεις» το τελικό αποτέλεσμα. Ένα λοιπόν από τα φωτιστικά που ταιριάζει ιδιαίτερα σε ένα μοντέρνο σαλόνι είναι τα μεταλλικά φωτιστικά. Για παράδειγμα, ένα μεταλλικό φωτιστικό δαπέδου δίπλα από τον καναπέ σου θα κάνει πραγματικά το σαλόνι σου να δείχνει ακόμα πιο σύγχρονο!

Δες επίσης: 5 Ιδέες για να διακοσμήσεις ένα μοντέρνο industrial σαλόνι!

2. Μίνιμαλ βάζο

μοντέρνο σαλόνι καναπές βάζα

Τα βάζα είναι ένα τέλειο διακοσμητικό αντικείμενο που κάθε σαλόνι πρέπει να έχει. Φυσικά, ένα κλασικό βάζο στο μοντέρνο σαλόνι σου ίσως να μπέρδευε το μάτι. Γι’ αυτό η κατάλληλη επιλογή είναι ένα μίνιμαλ βάζο, το οποίο θα διακοσμήσεις με τα λουλούδια σου. Όσον αφορά τα λουλούδια που θα ταίριαζαν, μια τέλεια λύση είναι τα αποξηραμένα λουλούδια όπως το γρασίδι της πάμπας.

Δες επίσης: 6 Εναλλακτικά τραπεζάκια σαλονιού που πρέπει να δοκιμάσεις!

3. Αφαιρετικά posters

αφαιρετικοί πίνακες μπουφές

Η διακόσμηση των τοίχων σε ένα μοντέρνο σαλόνι πρέπει να είναι και η κατάλληλη. Και ένα από τα πιο κομψά διακοσμητικά τοίχου είναι οι πίνακες και τα κάδρα. Έτσι, σε ένα σαλόνι μοντέρνας αισθητικής αυτό που ταιριάζει ιδιαίτερα είναι τα κάδρα και τα posters με αφαιρετικό θέμα, όπως είναι οι αφηρημένες φιγούρες ή τα γεωμετρικά σχέδια. Τα χρώματα που ως επί το πλείστον κυριαρχούν είναι το μπεζ, το γκρι, το λευκό και το μαύρο.

Δες επίσης: 5 Διακοσμητικά που θα αναβαθμίσουν τον τοίχο σου!

4. Φυτά εσωτερικού χώρου

σαλόνι μεγάλο φυτό

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι ένα αληθινό μπαλαντέρ και είναι απαραίτητα όποιο στυλ διακόσμησης κι αν έχεις επιλέξει για το σαλόνι σου. Αυτό που κάνει τη διαφορά όμως είναι η επιλογή του συγκεκριμένου φυτού. Για το μοντέρνο σαλόνι σου μπορείς να επιλέξεις έναν επιβλητικό φίκο λυράτα ή μια εξωτική μονστέρα που θα κάνουν το χώρο σου δείχνει ενημερωμένος και ταυτόχρονα θα του δώσουν τη δόση πράσινου που κάθε χώρος χρειάζεται!

Δες επίσης: Κομψές ιδέες διακόσμησης με καθρέπτες στο σαλόνι!

5. Δερμάτινο πουφ

σαλόνι σκούρος τοίχος πουφ διακοσμητικά μοντέρνο σαλόνι

Όλοι χρειαζόμαστε λίγο έξτρα χώρο στο καθιστικό σε περίπτωση που προκύψουν επιπλέον επισκέπτες. Ακόμα όμως και τα έξτρα καθίσματα σου πρέπει να έχουν στυλ! Έτσι, ένα δερμάτινο πουφ, κατά προτίμηση σε σκούρο χρώμα, είναι ότι πρέπει για το σύγχρονο σαλόνι σου, εξασφαλίζοντας τα επιπλέον καθίσματα που θέλεις.

Related Posts