διακοσμητικά τραπεζάκι Φθινόπωρο 2023

5 Διακοσμητικά για ένα στιλάτο τραπεζάκι σαλονιού το Φθινόπωρο 2023

by tzinav

Το coffee table είναι ένα έπιπλο του σαλονιού που είναι κεντρικά τοποθετημένο, γι’ αυτό και η διακόσμηση του είναι κομβική για όλο το δωμάτιο. Μάλιστα, συνηθίζεται να ανανεώνουμε τον τρόπο που διακοσμούμε το τραπεζάκι κάθε εποχή προκειμένου να το προσαρμόσουμε στο εκάστοτε κλίμα. Θέλεις να δεις ποια είναι τα διακοσμητικά που χρειάζεται το τραπεζάκι σου το φθινόπωρο του 2023 ώστε να δείχνει στιλάτο και να αναβαθμίσει ολόκληρο το σαλόνι;

Όταν μιλάμε για διακόσμηση του coffee table, οι επιλογές που έχεις είναι πολλές! Βέβαια το φετινό φθινόπωρο φέρνει τα δικά του trends. Ανακάλυψε λοιπόν 5 διακοσμητικά για ένα στιλάτο τραπεζάκι σαλονιού το Φθινόπωρο 2023!

5 Αντικείμενα για ένα ξεχωριστό φθινοπωρινό τραπεζάκι!

1. Κηροπήγια

μαύρα κηροπήγια ψηλά διακοσμητικά τραπεζάκι Φθινόπωρο 2023 μαύρα κηροπήγια τραπεζάκι

Το φως των κεριών είναι κάτι που κάνει ένα χώρο πολύ cozy και ρομαντικό. Γι’ αυτό και συνήθως το φθινόπωρο φροντίζουμε να διακοσμούμε με κεριά. Ένα τέλειο σημείο για να φιλοξενήσει τα κεριά σου δεν είναι άλλο από το τραπεζάκι του σαλονιού! Και ο πιο στιλάτος τρόπος να εντάξεις τα κεριά στο τραπεζάκι είναι διακοσμώντας με μερικά κηροπήγια, συνήθως δύο ή τρία. Μάλιστα, μπορείς να κάνεις ένα συνδυασμό από ίδια κηροπήγια αλλά σε διαφορετικά ύψη για περισσότερο ενδιαφέρον.

Δες επίσης: Ιδέες διακόσμησης για ένα cozy φθινοπωρινό σαλόνι

2. Βάζο με αποξηραμένα φυτά

λευκό βάζο μωβ φυτό κομψό τραπέζι διακοσμητικά τραπεζάκι Φθινόπωρο 2023

Τα αποξηραμένα φυτά έρχονται το φθινόπωρο για να αντικαταστήσουν τα φρέσκα λουλούδια στα φθινοπωρινά μας βάζα. Ένα βάζο με αποξηραμένα φυτά, όπως είναι για παράδειγμα με pampas grass ή με φθινοπωρινά φύλλα, είναι ότι πρέπει για  να το χρησιμοποιήσεις ως centerpiece στο τραπεζάκι του σαλονιού. Εκτός από το ότι τα αποξηραμένα φυτά είναι πολύ όμορφα και ατμοσφαιρικά, είναι πολύ βολικά μιας που δε χαλάνε τόσο γρήγορα όσα τα φυσικά λουλούδια!

Δες επίσης: Κομψή φθινοπωρινή διακόσμηση στο τραπεζάκι του σαλονιού!

3. Βιβλία- Διακοσμητικά για το τραπεζάκι το Φθινόπωρο 2023

στρογγυλό τραπέζι βιβλία κεριά βιβλία φυτό διακοσμητικά τραπεζάκι Φθινόπωρο 2023

Τα βιβλία σου μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα και στη διακόσμηση του τραπεζιού μέσης. Φυσικά, αν έχεις 2-3 βιβλία με όμορφο εξώφυλλο μπορείς να τα διακοσμήσεις επάνω στο τραπέζι. Πέρα από αυτό όμως, μια έξυπνη κίνηση είναι να χρησιμοποιήσεις τα βιβλία σαν βάση για να δημιουργήσεις διάφορα ύψη στο τραπεζάκι και να ακουμπήσεις επάνω σε αυτό τα υπόλοιπα διακοσμητικά σου.

Δες επίσης: Μοντέρνοι τρόποι να διακοσμήσεις το σπίτι το φθινόπωρο

4. Κολοκύθες

δίσκος κολοκύθες μεγάλη κολοκύθα τραπέζι διακοσμητικά τραπεζάκι Φθινόπωρο 2023

Οι κολοκύθες μας θυμίζουν αναμφίβολα φθινόπωρο! Γιατί λοιπόν να μην τις χρησιμοποιήσεις στη διακόσμηση του τραπεζιού; Μάλιστα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τόσο αληθινές, όσο και ψεύτικες κολοκύθες. Διακόσμήσε τες μέσα σε ένα μπολ, σε ένα δίσκο ή ακόμα και χύμα επάνω στο τραπέζι μέσης και θα δεις ότι θα το βάλουν σε φθινοπωρινό mood!

Δες επίσης: Πώς να διακοσμήσεις το σαλόνι για καλή τύχη

5. Χρυσός δίσκος- Διακοσμητικά για το τραπεζάκι το Φθινόπωρο 2023

χρυσός δίσκος άσπρο βάζο διακοσμητικά τραπεζάκι Φθινόπωρο 2023

χρυσός δίσκος κηροπήγια φυτό

Οι δίσκοι είναι ένα αντικείμενο που πλέον βλέπουμε διαρκώς επάνω στο coffee table. Κι αυτός γιατί αφενός δίνουν στυλ και αφετέρου διατηρούν τα διακοσμητικά οργανωμένα επάνω στο τραπέζι. Η πιο ταιριαστή επιλογή δίσκου στην εποχή είναι ένας χρυσός δίσκος, ο οποίος θα δώσει λάμψη και κομψότητα στο τραπέζι σου.

Related Posts