στυλ μαλλιών ediva.gr

6 Λόγοι για να αλλάξεις στυλ μαλλιών!

by ediva-author

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να αλλάξεις το στυλ μαλλιών σου, αλλά μερικοί από τους καλύτερους είναι επειδή χώρισες, επειδή ένα κεφάλαιο της ζωής σου τελείωσε, ή απλά επειδή θέλεις να ζωηρέψεις λίγο τα πράγματα! Όλες μας μπορούμε να ξεχαστούμε μέσα στη ρουτίνα και να έχουμε το ίδιο στυλ μαλλιών, που είχαμε από πάντα.

 

 

 

 

Το ediva.gr σου παρουσιάζει 6 λόγους για να αλλάξεις στυλ μαλλιών!

1. Έχεις το ίδιο κούρεμα από το λύκειο.

Ένας από τους κυριότερους λόγους να αλλάξεις στυλ μαλλιών είναι γιατί η αλλαγή κάνει καλό! Αν έχεις το ίδιο στυλ κουρέματος από το λύκειο ήρθε καιρός να το αλλάξεις! Ναι, μπορεί να αισθάνεσαι άνετα αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία να μην δοκιμάσεις κάτι καινούριο! Βρες μια celebrity με ίδιο σχήμα προσώπου με εσένα και δες τα διάφορα κουρέματα που έχουν κάνει! Υπάρχει περίπτωση να βρεις το καινούριο σου στυλ έτσι!

2. Δεν έχεις κουρευτεί ποτέ.

Ναι, το να κόψεις τα μαλλιά σου μπορεί να είναι πολύ τρομαχτικό, αλλά αν δεν το έχεις κάνει ποτέ πριν μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις το μεγάλο βήμα; Υπάρχει κάτι το θεραπευτικό στο να κόβεις τα μαλλιά σου, ή έστω όταν σου καθαρίζουν την ψαλίδα! Μπορεί να σου αλλάξει την διάθεση, και να κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο όμορφα, αλλά και να βοηθήσει στο να μεγαλώσουν πιο γρήγορα και να είναι ευκολότερο να τους δώσεις στυλ.

3. Πάντα αναρωτιόσουν αν σου ταιριάζει κάποιο άλλο χρώμα μαλλιών.

Αν ήσουν πάντα καστανή ήρθε ο καιρός να δοκιμάσεις μερικές ανταύγειες για το καλοκαίρι και να δεις τι διαφορά μπορεί να κάνει ένα χρώμα. Αν είσαι ξανθιά, δοκίμασε να δώσεις χάλκινους τόνους ή να γίνεις κοκκινομάλλα. Υπάρχουν διακριτικοί τρόποι να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου χωρίς να αλλάξεις δραστικά το στυλ των μαλλιών σου, αλλά αν είσαι έτοιμη για πλατινέ ή και βιολετί κάντο!

4. Δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ εξτένσιον.

Τα εξτένσιον ίσως είναι μια από τις καλύτερες και σημαντικότερες ανακαλύψεις στον χώρο των μαλλιών. Μπορείς από μέτριου μήκους μαλλί να φτάσεις σε μαλλί μέχρι την μέση σε πολύ λίγο χρόνο. Χρησιμοποιώντας κλιπ εξτένσιον μπορείς να αλλάζεις μεταξύ μακρύ και κοντού στυλ μαλλιών ανάλογα με την διάθεση σου. Αν όμως σε ενδιαφέρει κάτι πιο μόνιμο υπάρχουν και εξτένσιον που τοποθετούνται με κόλλα η με ράψιμο, κρατάνε για μερικούς μήνες και δεν έχεις να ανησυχείς για τα κλιπ.

5. Μόλις χώρισες.

Πραγματικά, μερικές φορές το να κόβεις ή να αλλάζεις το χρώμα των μαλλιών σου μετά από έναν χωρισμό είναι ότι χρειάζεσαι για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα. Δημιούργησε μια μέρα ομορφιάς για σένα και προγραμμάτισε μια επίσκεψη στο κομμωτήριο, ή κάλεσε μια φίλη σου σπίτι να σε βοηθήσει. Το να έχεις ανθρώπους να σε φροντίζουν είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή και βλέποντας τον καινούριο σου εαυτό στον καθρέφτη σίγουρα θα βελτιώσει την αυτοπεποίθηση σου.

6. Τα μαλλία σου το έχουν ανάγκη.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος να αλλάξεις στυλ μαλλιών. Όταν το μαλλί σου είναι εντελώς καμένο από τον ήλιο, ή από τις βαφές μοιάζει σαν να έχει περμανάντ, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το ξεκουράσεις και να του δώσεις ένα πιο σκούρο χρώμα. Αυτό θα σε βοηθήσει να γλυτώσεις χρήματα από το να πρέπει να βάφεις τις ρίζες κάθε μήνα, και θα σου δώσει και καινούριο στυλ μαλλιών ενώ τα μαλλιά σου ξεκουράζονται.

Γενικά το να κόβεις, βάφεις ή να αλλάζεις το στυλ μαλλιών σου μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι πιο φρέσκια και ανάλαφρη. Μην φοβάσαι το άγνωστο. Βρες ένα καλό κομμωτήριο που το προσωπικό σε καταλαβαίνει και δοκίμασε κάτι καινούριο!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts