χριστουγεννιάτικη κουζίνα

Πώς να διακοσμήσεις μια όμορφη χριστουγεννιάτικη κουζίνα

by tzinav

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου δε χρειάζεται να περιορίζεται στο σαλόνι! Η κουζίνα είναι ένα δημιουργικό δωμάτιο του σπιτιού που αξίζει να το διακοσμήσεις τα Χριστούγεννα για να εμπνευστείς και για να επεκτείνεις το χριστουγεννιάτικο κλίμα σε όλο το σπίτι! Θα σου δείξουμε λοιπόν πώς να φτιάξεις μια εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη κουζίνα!

Θέλεις η κουζίνα σου να δείχνει γιορτινή τα φετινά Χριστούγεννα; Τότε μπορείς να το πετύχεις με μερικές απλές προσθήκες στη διακόσμηση της! Δες λοιπόν πώς να διακοσμήσεις μια όμορφη χριστουγεννιάτικη κουζίνα!

Όμορφοι τρόποι να διακοσμήσεις την κουζίνα τα Χριστούγεννα!

Κρέμασε στεφανάκια από τις καρέκλες

στεφανάκια καρέκλες

Αν έχεις τραπέζι με καρέκλες στην κουζίνα σου τότε μια πολύ σικ ιδέα είναι να κρεμάσεις στεφανάκια από την πλάτη των καρεκλών! Αυτό έχει ιδιαίτερο νόημα αν η πλάτη των καρεκλών φαίνεται από άλλα δωμάτια του σπιτιού, για παράδειγμα από το σαλόνι. Αν δε θέλεις στεφάνια μπορείς πολύ απλά να διακοσμήσεις τις καρέκλες με γιορτινούς φιόγκους!

Δες επίσης: Οικονομικοί τρόποι να διακοσμήσεις το σπίτι τα Χριστούγεννα

Διακόσμησε τον πάγκο με έναν χριστουγεννιάτικο δίσκο

χριστουγεννιάτικος δίσκος κουζίνα χριστουγεννιάτικη κουζίνα

Οι δίσκοι έχουν χώρο παντού στο σπίτι! Για να διακοσμήσεις λοιπόν τον πάγκο της κουζίνας τα Χριστούγεννα μπορείς να τοποθετήσεις έναν χριστουγεννιάτικο δίσκο. Ο δίσκος σου μπορεί να περιλαμβάνει ένα κερί, ένα δεντράκι ή και κάποια χριστουγεννιάτικη φιγούρα, όπως ένα καρυοθραύστης ή ένα ελαφάκι.

Δες επίσης: Όμορφες ιδέες για κλασική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Βάλε τα γλυκά σου σε όμορφα βάζα

βάζα γλυκά πάγκος κουζίνας χριστουγεννιάτικη κουζίνα

Αν έχεις μερικά χριστουγεννιάτικα γλυκά στο σπίτι τότε γιατί να τα κρύβεις στα ντουλάπια και να μην τα χρησιμοποιήσεις για να διακοσμήσεις την κουζίνα; Με άλλα λόγια, μπορείς να τοποθετήσεις τα γλυκά σου σε όμορφες γυάλες ή τουρτιέρες και να διακοσμήσεις με αυτά τον πάγκο. Για έξτρα χριστουγεννιάτικο feeling, τοποθετήσε μερικά χριστουγεννιάτικα λαμπάκια μεταξύ των βάζων σου!

Δες επίσης: Εντυπωσιακά γιορτινά βάζα για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Στόλισε τα φωτιστικά σου

φωτιστικά κλαδιά κουζίνας

Μια πολύ πρωτότυπη ιδέα είναι να διακοσμήσεις τα φωτιστικά σου με χριστουγεννιάτικο τρόπο! Για παράδειγμα, δοκίμασε να κρεμάσεις κλαδιά ελάτου από τα φωτιστικά της κουζίνας καθώς με αυτό τον τρόπο θα δώσεις χρώμα αλλά και χριστουγεννιάτικο άρωμα στην κουζίνα σου! Εναλλακτικά, μπορείς να τυλίξεις με στυλ μια γιρλάντα!

Δες επίσης: Γιορτινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού τα Χριστούγεννα

Γέμισε με χριστουγεννιάτικο τρόπο το κενό επάνω από τα ντουλάπια

ασημί μπάλες ντουλάπια κουζίνας

Συνήθως τα ντουλάπια της κουζίνας αφήνουν έναν κενό χώρο μέχρι το ταβάνι. Μπορείς λοιπόν να εκμεταλλευτείς αυτόν τον άδειο χώρο για να βάλεις χριστουγεννιάτικες πινελιές! Για παράδειγμα, μπορείς να τοποθετήσεις μια γιρλάντα ή μερικές χριστουγεννιάτικες μπάλες που θα βάλουν απευθείας την κουζίνα σε γιορτινό mood!

Related Posts