σουτιέν ανάγκες

5 Σουτιέν που χρειάζεται κάθε γυναίκα!

by tzinav

Το σουτιέν είναι ένα εσώρουχο που φοράμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Για το λόγο αυτό η επιλογή του σουτιέν πρέπει να είναι προσεκτική και να βασίζεται στις ανάγκες του σώματος σου. Ταυτόχρονα, ένα σουτιέν που εφαρμόζει λάθος μπορεί να μην κολακεύει το στήθος και να «ρίχνει» το τελικό αποτέλεσμα.

Πράγματι, το σουτιέν είναι για μια γυναίκα ένα εσώρουχο που μπορεί σχεδόν να μεταλλάξει το σώμα.  Δες λοιπόν 5 στυλ σουτιέν που καλύπτουν όλες σου τις ανάγκες!

5 Στυλ σουτιέν που καλύπτουν όλες σου τις ανάγκες!

 

1. Push-up σουτιέν

Ένα push-up σουτιέν καταφέρνει να ανασηκώσει το στήθος, κάνοντας το να δείχνει πιο στητό και πιο πλούσιο. Μερικά ρούχα μάλιστα επιβάλλουν ένα τέτοιο σουτιέν για να αναδειχθούν καλύτερα.  Αν το στήθος σου σου φαίνεται μικρό τότε μπορείς να προτιμήσεις ένα double push-up σουτιέν που θα μεγαλώσει κατά πολύ το στήθος σου. Ακόμα, έχεις την επιλογή ενός σουτιέν με αφαιρούμενα μαξιλαράκια ώστε να ρυθμίζεις το αν θέλεις να το τονίσεις, βάζοντας τα μαξιλαράκια, ή να το αφήσεις στο φυσικό του μέγεθος, βγάζοντας τα.

2. Bralette

Το bralette είναι ένα πολύ θηλυκό, φαρδύ σουτιέν, συνήθως δαντελένιο. Πέρα από πολύ βολικό εσώρουχο που θα εντυπωσιάσει όποιον το δει, το bralette μπορεί να αλλάξει τη ντουλάπα σου. Συγκεκριμένα, αν το αφήσεις στρατηγικά να φαίνεται από τις μπλούζες μπορείς να έχεις ένα ιδιαίτερο και άκρως θηλυκό αξεσουάρ. Διάλεξε λοιπόν το σωστό δαντελένιο bralette και οι χρήσεις του μπορούν να είναι ποικίλες.

Δες επίσης: Γιατί πρέπει να “πετάξεις”τα παλιά σουτιέν σου!

3. Αθλητικό σουτιέν

Όταν αθλείσαι χρειάζεσαι και την αντίστοιχη στήριξη για το στήθος σου. Ένα σωστό αθλητικό σουτιέν σου είναι απαραίτητο αφού είναι από ειδικό ύφασμα που στεγνώνει εύκολα ώστε να απομακρύνεται άμεσα ο ιδρώτας. Ακόμα, δε σε πιέζει ώστε να δημιουργεί αίσθημα δυσφορίας κατά την άθληση. Ένα σουτιέν ειδικό για γυμναστική λοιπόν δε μπορεί να αντικατασταθεί από το κλασικό σου σουτιέν.

Δες επίσης: 10 Χρήσιμα hacks για το σουτιέν σου που πρέπει να γνωρίζεις!

4. Bardot σουτιέν

Τα bardot σουτιέν είναι εκείνα στα οποία τα cups είναι κοφτά και ευθεία, δίνοντας την εντύπωση ότι είναι ένα ενιαίο κομμάτι. Ένα τέτοιο σουτιέν εξυπηρετεί ιδιαίτερα τις μπλούζες με τετράγωνο ντεκολτέ. Ταυτόχρονα ένα bardot σουτιέν ανασηκώνει το στήθος από κάτω προς τα πάνω κάνοντας το να φαίνεται πιο γεμάτο.

5. Σουτιέν χωρίς ενίσχυση

Αν διαθέτεις ένα μεγάλο στήθος τότε μάλλον ξέρεις καλά ότι η ενίσχυση προσθέτει βάρος και όγκο σε ένα σημείο που δε χρειάζεσαι. Είναι καλύτερα λοιπόν να καταφύγεις σε ένα σουτιέν χωρίς ενίσχυση, που θα παρέχει υποστήριξη στο στήθος σου. Και μπορεί να σου φαίνεται ότι σχεδόν όλα τα σουτιέν πλέον έχουν υπερβολική ενίσχυση αλλά σίγουρα αν ψάξεις σωστά θα βρεις αυτό που θέλεις.

Δες επίσης: 9 Tips για τα σουτιέν και την καθαριότητα τους!

Και όλα αυτά είναι μερικά μόνο από τα στυλ σουτιέν που υπάρχουν και μπορείς να τα βρεις στο astratex.gr. Εκεί θα βρεις μεγέθη σουτιέν από 65/Α έως 120/H! Εκτός από σουτιέν θα βρεις και μεγάλη ποικιλία σε άλλα εσώρουχα και μπορείς να κάνεις εύκολα και γρήγορα τις αγορές σου. Επισκέψου λοιπόν την σελίδα ή κάλεσε στο 2112341244 για τυχόν απορίες, πληροφορίες ή και συμβουλές.

Related Posts