Τώρα που μπήκε ο Χειμώνας ήρθε ο καιρός ν’αλλάξεις χρώμα στα μαλλιά σου; Θέλεις να αναζωογονηθείς; Δες εδώ Χρωματολόγιο μαλλιών για να διαλέξεις τη βαφή σου!

Όλο το καλοκαίρι έψαχνες τις βαφές για πυρόξανθο χρώμα μαλλιών και γενικά για όλα τα ανοιχτά χρώματα. Ήρθε η ώρα όμως για να τα σκουρίνεις λίγο και πάλι, καθώς πάντα το Φθινόπωρο και το Χειμώνα χρειάζεσαι 1-2 τόνους πιο σκούρα απόχρωση.

Η περιποίηση μαλλιών είναι πάρα πολύ σημαντική για κάθε γυναίκα, καθώς τα μαλλιά της είναι η κορνίζα του προσώπου της. Άρα αν ενδιαφέρεσαι για το πρόσωπο σου θα πρέπει να δείξεις την ίδια φροντίδα και στα μαλλιά σου.

Εκτός από ένα νέο κούρεμα θα χρειαστείς και μια καλή βαφή στο χρώμα που σου ταιριάζει.

Αρχικά θα πρέπει πρώτα να δεις τα Χρώματα μαλλιών Φθινόπωρο – Χειμώνας 2015 ούτως ώστε να γνωρίζεις ποια είναι τα πιο in Fashion χρώματα για φέτος το Χειμώνα.

Έπειτα, διάλεξε από τα χρωματολόγια που ακολουθούν το συγκεκριμένο αριθμό χρώματος που θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Τόσο απλά και εύκολα!

 

Για περισσότερες συμβουλές και tips για τα μαλλιά σου δες εδώ!

 

Χρωματολόγια μαλλιών Φθινόπωρο – Χειμώνας 2015

Οι εταιρείες που μπορείς να επιλέξεις είναι πάρα πολλές στις μέρες μας, είτε η βαφή είναι καλλυντική είτε όχι. Η βασική τους διαφορά όμως είναι στις αποχρώσεις, αλλά και τους αριθμούς των βαφών. Κάποιες έχουν διαφορά ακόμη και στην περιεκτικότητα της βαφής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι καλλυντικές βαφές μαλλιών της Lorvenn, οι οποίες είναι 70 ml σε αντίθεση με της Koleston, οι οποίες είναι 60ml και την Syoss που είναι 50ml.

Βέβαια οι δύο τελευταίες είναι επαγγελματικές βαφές μαλλιών και όχι απλά καλλυντικές όπως η Lorvenn, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ξεθωριάζουν τόσο εύκολα και γι’ αυτό είναι και πιο ακριβές.

Πάμε όμως να δούμε το χρωματολόγιο της κάθε εταιρείας ξεχωριστά.

Χρωματολόγιο Koleston 2014-2015

koleston xromatologioxromatologio koleston xromatologio koleston

 

Χρωματολόγιο Lorvenn 2014-2015

lorvenn xromatologioxromatologio mallion lorvennxromatologio lorvenn

Χρωματολόγιο Syoss 2014-2015

syoss xromatologioxromatologio syosskokkino xromatologio syossmauro xromatologio syoss

Εσύ ποιο χρώμα θα διαλέξεις φέτος για τα μαλλιά σου;

>>Δες όλα τα άρθρα από την Ομορφιά – Μαλλιά!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ