χριστουγεννιάτικο τοίχο

Υπέροχοι τρόποι να διακοσμήσεις έναν χριστουγεννιάτικο τοίχο

by tzinav

Τα Χριστούγεννα θέλουμε όλο το σπίτι μας να έχει γιορτινή διάθεση. Για να το πετύχεις αυτό σίγουρα δεν πρέπει να ξεχάσεις τους τοίχους! Εξάλλου, οι άδειοι τοίχοι κάνουν ένα χώρο να μοιάζει σαν να μην έχει χαρακτήρα. Πώς όμως θα διακοσμήσεις τους τοίχους τα Χριστούγεννα; Οι ιδέες είναι πολλές και θα σου δώσουμε μερικές από τις πιο στιλάτες από αυτές ώστε να αποκτήσεις έναν όμορφο χριστουγεννιάτικο τοίχο.

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση αφορά ακόμα και τους τοίχους του σπιτιού αν θέλεις ένα ολοκληρωμένο γιορτινό αποτέλεσμα. Με μερικές προσθήκες ή προσαρμογές οι τοίχοι σου θα είναι έτοιμοι για να απογειώσουν το γιορτινό decor. Ανακάλυψε λοιπόν μερικούς υπέροχους τρόπους να διακοσμήσεις έναν χριστουγεννιάτικο τοίχο!

Πώς να διακοσμήσεις τους τοίχους τα Χριστούγεννα!

Κρέμασε χριστουγεννιάτικα στεφάνια

στεφάνι καμπανάκι τοίχος χριστουγεννιάτικα στεφάνι τοίχος καναπές

Τα στεφάνια είναι το πιο κλασικό χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό τοίχου κι όχι άδικα. Μπορείς να τα κρεμάσεις κυριολεκτικά οπουδήποτε και να δώσεις έτσι χριστουγεννιάτικο αέρα στο δωμάτιο. Μάλιστα, μπορείς να κάνεις μια σύνθεση με στεφάνια σε διαφορετικά μεγέθη αν θέλεις να γεμίσεις έναν μεγάλο τοίχο. Να είσαι σίγουρη ότι με μια τέτοια ιδέα όλα τα βλέμματα θα πέσουν επάνω στον χριστουγεννιάτικο τοίχο σου!

Διακόσμησε με πρασινάδες τους καθρέφτες

πολυγωνικοί καθρέφτες κλαδιά ελάτου χριστουγεννιάτικο τοίχο καθρέφτης χριστουγεννιάτικη γιρλάντα

Οι καθρέφτες είναι ένα από τα πιο must διακοσμητικά για τον τοίχο αφού κάνουν ένα χώρο να δείχνει μεγαλύτερος και φωτεινότερος. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να έχεις ήδη έναν ή περισσότερους στο σπίτι σου. Είχες φανταστεί ότι μπορείς πολύ εύκολα να τους μετατρέψεις σε χριστουγεννιάτικους απλά προσθέτοντας μια δόση πράσινου; Με μια μικρή γιρλάντα στην κορυφή τους οι καθρέφτες που έχεις ήδη κρεμασμένους θα μετατραπούν στο τέλειο διακοσμητικό τοίχου για τα Χριστούγεννα!

Βάλε τα ράφια σου σε χριστουγεννιάτικο κλίμα

χριστουγεννιάτικα ράφια ράφια μπάλες τάρανδος

Έχεις επιτοίχια ράφια στο σπίτι σου; Τότε δε χρειάζεσαι πολλά για να δώσεις στον τοίχο σου αέρα Χριστουγέννων. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις στα ράφια σου χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά αντικείμενα. Διακόσμησέ τα με σπιτάκια, δεντράκια, χριστουγεννιάτικες μπάλες, ταράνδους, ψεύτικο χιόνι κι άλλα τέτοια αντικείμενα και τα ράφια σου θα είναι σούπερ γιορτινά και κατά συνέπεια και ολόκληρος ο τοίχος!

Κρέμασε εντυπωσιακά χάρτινα αστέρια

χάρτινα στεφάνια τοίχος χριστουγεννιάτικο τοίχο ασπρόμαυρα αστέρια τοίχος τζακιού

Ένα πολύ όμορφο αλλά και οικονομικό διακοσμητικό για τον τοίχο σου τα Χριστούγεννα είναι τα χάρτινα αστέρια! Ειδικά αν τα φτιάξεις μόνη σου θα σου στοιχίσουν ελάχιστα. Μπορείς να διαλέξεις ακόμα και πολύ μεγάλα αστέρια για να έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στερέωσε μια γιρλάντα στον τοίχο

γιρλάντα φωτάκια διαχωριστικό

γιρλάντα καμάρα σαλονιού χριστουγεννιάτικο τοίχο

Σίγουρα έχεις μερικές γιρλάντες στο σπίτι σου αφού είναι ένα από τα πιο χρήσιμα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Αν λοιπόν έχεις καμάρες ή παρόμοια διαχωριστικά στο σπίτι σου τότε μια τέλεια ιδέα είναι να κρεμάσεις στον τοίχο μια γιρλάντα. Μάλιστα, μπορείς να εμπλουτίσεις τη γιρλάντα με λαμπάκια ώστε να ενισχύσεις το χριστουγεννιάτικο decor!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts