τατουάζ στον καρπό

16 Όμορφες ιδέες για τατουάζ στον καρπό!!

by ediva-author

Το να αποφασίσεις να κάνεις τατουάζ στον καρπό είναι μια πολύ καλή επιλογή σημείου. Μικρά,διακριτικά σχέδια στο μέρος του καρπού σου θα στολίσουν μόνιμα το χέρι σου καλύτερα από ένα βραχιόλι!

Εκτός των άλλων το μέρος του καρπού τραβάει την προσοχή γιατί ναι μεν είναι σε ένα εμφανές σημείο  αλλά παράλληλα δεν “φωνάζει” και αυτό ακριβώς το κάνει καλή επιλογή και μάλιστα πολύ σικάτη. Επίσης είναι πολύ καλή επιλογή για να εξοικειωθείς με τη βελόνα του τατουάζ αφού το σχέδιο σε εκείνο το σημείο δεν μπορεί να είναι πολύ μεγάλο!

Το ediva.gr σου προτείνει μερικές ιδέες για τατουάζ στον καρπό!!

τατουάζ στον καρπό τατουάζ στον καρπό τατουάζ στον καρπό τατουάζ στον καρπό τατουάζ στον καρπό τατουάζ στον καρπό τατουάζ στον καρπό Εκτός των άλλων το μέρος του καρπού τραβάει την προσοχή γιατί ναι μεν είναι σε ένα εμφανές σημείο  αλλά παράλληλα δεν "φωνάζει" και αυτό ακριβώς το κάνει καλή επιλογή και μάλιστα πολύ σικάτη. Επίσης είναι πολύ καλή επιλογή για να εξοικειωθείς με τη βελόνα του τατουάζ αφού το σχέδιο σε εκείνο το σημείο δεν μπορεί να είναι πολύ μεγάλο! Εκτός των άλλων το μέρος του καρπού τραβάει την προσοχή γιατί ναι μεν είναι σε ένα εμφανές σημείο  αλλά παράλληλα δεν "φωνάζει" και αυτό ακριβώς το κάνει καλή επιλογή και μάλιστα πολύ σικάτη. Επίσης είναι πολύ καλή επιλογή για να εξοικειωθείς με τη βελόνα του τατουάζ αφού το σχέδιο σε εκείνο το σημείο δεν μπορεί να είναι πολύ μεγάλο! τατουάζ στον καρπό τατουάζ στον καρπό τατουάζ στον καρπό τατουάζ στον καρπό τατουάζ στον καρπό τατουάζ στον καρπό τατουάζ στον καρπό τατουάζ στον καρπό τατουάζ στον καρπό

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts