Τι να εφαρμόσεις και τι να αποφύγεις στο μακιγιάζ του ρεβεγιόν

Τι να κάνεις και τι να αποφύγεις για το μακιγιάζ του ρεβεγιόν!

by tzinav

Η αλλαγή του χρόνου πλησιάζει και σίγουρα όλες μας όλο και κάτι έχουμε κανονίσει για εκείνο το βράδυ. Φυσικά, το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν είναι η κατάλληλη περίσταση για να προσέξουμε τον εαυτό μας περισσότερο από ποτέ, είτε αυτό αφορά στο outfit είτε στο μακιγιάζ. Ωστόσο, το μακιγιάζ του ρεβεγιόν έχει τα δικά του do’s και don’ts που δεν πρέπει να ξεχνάς αν θέλεις να εντυπωσιάσεις.

Πράγματι, το ρεβεγιόν είναι ίσως η πιο λαμπερή και γιορτινή βραδιά της χρονιάς, επομένως σίγουρα θέλουμε να είμαστε στα καλύτερα μας. Ανακάλυψε λοιπόν ποια είναι τα do’s και don’ts του μακιγιάζ για το ρεβεγιόν έτσι ώστε να τραβήξεις τα βλέμματα επάνω σου!

Τι να εφαρμόσεις και τι να αποφύγεις στο μακιγιάζ του ρεβεγιόν!

 

Φόρεσε κόκκινο κραγιόν

κόκκινα χείλη μπεζ σκιά

Το κόκκινο κραγιόν είναι το απόλυτο must για όλες τις ημέρες των Χριστουγέννων, συμπεριλαμβανομένης και της Πρωτοχρονιάς. Τι καλύτερο λοιπόν από το να σε βρει η νέα χρονιά με κατακόκκινα, γιορτινά χείλη; Ωστόσο, το κόκκινο κραγιόν μπορεί να κρύβει μερικές παγίδες, αφού είναι ένα χρώμα στο οποίο η παραμικρή ατέλεια φαίνεται. Για να πετύχεις απόλυτα την εφαρμογή του σχεδίασε πρώτα το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα μολύβι με όσο πιο κοντινή απόχρωση γίνεται. Έτσι, θα πετύχεις εντυπωσιακά κόκκινα χείλη!

Δες επίσης: 7 Ιδέες μακιγιάζ για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων!

Ενυδάτωσε καλά το πρόσωπο πριν το μακιγιάζ

κοπέλα με μάσκα προσώπου μακιγιάζ ρεβεγιόν

Επειδή ένα μακιγιάζ για να πετύχει πρέπει να γίνει επάνω στην κατάλληλη βάση, φρόντισε να ενυδατώσεις το πρόσωπο σου πριν το ρεβεγιόν. Εφάρμοσε λοιπόν μια μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης και άφησε την να δράσει για ώρα. Έτσι, το μακιγιάζ θα εφαρμόσει καλύτερα και το πρόσωπό σου θα δείχνει πιο υγιές και λαμπερό.

Δες επίσης: Οι καλύτερες συμβουλές ενυδάτωσης προσώπου για βράδυ & μέρα!

Φόρεσε σκιά με glitter

μπεζ σκιά με λάμψη μακιγιάζ ρεβεγιόν

Το ρεβεγιόν θέλει λάμψη και glitter! Για το λόγο αυτό μη διστάσεις να δοκιμάσεις μια σκιά με glitter για αυτή τη μέρα! Το καλό με μια τέτοια σκιά ματιών είναι ότι δε χρειάζεται ιδιαίτερη τέχνη ώστε να φορεθεί σωστά. Διάλεξε λοιπόν μια σκιά με βάση το μπεζ-καφέ ή το μαύρο που να έχει glitter ώστε να δώσεις στο πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ σου λάμψη!

Δες επίσης: 8 Λαμπερές προτάσεις για Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ!

Βάλε έντονο eyeliner

έντονη γραμμή eyeliner

Το eyeliner είναι ιδανικό καλλυντικό για να κάνει το βλέμμα σου πιο έντονο και το μακιγιάζ σου πιο βραδινό. Για το λόγο αυτό δεν πρέπει να λείπει με τίποτα από το πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ σου. Μάλιστα, μια τέτοια μέρα μπορείς να κάνεις τη γραμμή του eyeliner αρκετά έντονη, ώστε να αποκτήσεις τα γατίσια μάτια που ονειρεύεσαι.

Δες επίσης: 4+1 Καλύτερες συμβουλές για την τέλεια γραμμή eyeliner!

Μην υπερβάλλεις με τις ψεύτικες βλεφαρίδες

μακιγιάζ με eyeliner και έντονες βλεφαρίδες

Είναι λογικό τις γιορτές να θέλουμε τα μάτια μας πιο έντονα από ποτέ. Αν λοιπόν δεν είσαι προικισμένη από τη φύση είναι κατανοητό να καταφεύγεις σε ψεύτικες βλεφαρίδες. Ωστόσο μη το παρακάνεις γιατί το αποτέλεσμα φαίνεται ψεύτικο και υπερβολικό. Αν δε σου αρέσουν οι βλεφαρίδες σου τότε καλύτερα να τοποθετήσεις μερικά μόνο τουφάκια κι όχι ολόκληρες πυκνές ψεύτικες βλεφαρίδες που βαραίνουν το μάτι σου.

Δες επίσης: 5 Υπέροχα βραδινά μακιγιάζ για καστανές για το Χειμώνα 2020

Μην τονίζεις υπερβολικά τα φρύδια σου

μακιγιάζ με φυσικά τονισμένα φρύδια

Είναι αλήθεια ότι τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι απαραίτητα για ένα πετυχημένο μακιγιάζ. Αν τα φρύδια δεν έχουν καλό σχήμα ή είναι άτονα, τότε είναι δύσκολο να αναδειχθούν τα μάτια. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τονίζεις υπερβολικά τα φρύδια σου, κάνοντας τα πιο παχιά ή πιο σκούρα από το φυσικό τους. Το μόνο που χρειάζονται τα φρύδια σου είναι να γεμίσεις μερικά κενά που ίσως υπάρχουν με ένα μολύβι σε απόχρωση κοντινή με αυτή των φρυδιών σου. Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά!

Δες επίσης: Πως να στρώσεις τα ατίθασα φρύδια!

Μην το παρακάνεις με τη λάμψη

μακιγιάζ με λάμψη σκιά και highlighter

Σίγουρα η λάμψη είναι κάτι που επιζητάμε στο μακιγιάζ για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να καταφεύγουμε σε υπερβολές. Φυσικά και μπορείς να βάλεις highlighter αλλά θα πρέπει να προσέξεις ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι too much. Προτίμησε λοιπόν να το εφαρμόσεις στα ζυγωματικά ώστε να τονίσεις τις γωνίες και στο τόξο των φρυδιών. Εννοείται ότι η ποσότητα πρέπει να είναι μικρή αν δε θέλεις να είναι κακόγουστο το βάψιμο σου.

Related Posts