Beautiful model woman with shiny and straight long hair. Keratin straightening. Treatment, care and spa procedures. Blonde beauty girl smooth hairstyle

Οι 5 καλύτερες κρέμες μαλλιών για εντυπωσιακά μαλλιά!

by tzinav

Τα υγιή, λαμπερά μαλλιά χρειάζονται αναμφίβολα περιποίηση για να διατηρούνται. Όποιο λοιπόν κι αν είναι το μήκος ή το χρώμα των μαλλιών σου σίγουρα χρειάζεσαι τις κατάλληλες κρέμες που θα τα διατηρήσουν και θα τα κάνουν να τραβάνε τα βλέμματα. Ανάλογα με τις ανάγκες σου θα βρεις και το κατάλληλο προϊόν.

Πράγματι, μια κρέμα για τα μαλλιά σου είναι must-have. Δεν αρκεί όμως οποιαδήποτε, χρειάζεσαι μια από τις καλύτερες! Ανακάλυψε λοιπόν τις καλύτερες κρέμες μαλλιών για εντυπωσιακά μαλλιά!

5 Κρέμες μαλλιών που πρέπει να δοκιμάσεις!

 

Invigo Color Brilliance- Wella Professionals

κρέμα indigo wella

Η Wella Professionals είναι γνωστή για τα υπέροχα προϊόντα της. Και ένα από αυτά είναι το conditioner Invigo Color Brilliance, το οποίο βελτιώνει την ποιότητα της τρίχας. Είναι ιδανικό για λεπτά και κανονικά μαλλιά, καθώς και τέλειο για βαμμένα μαλλιά αφού διατηρεί και ζωντανεύει το χρώμα. Εφάρμοσε το σε νωπά μαλλιά μετά το λούσιμο και ξέβγαλε το καλά μετά τη χρήση. Μπορείς να το αγοράσεις με έκπτωση εδώ.

Δες επίσης: 8 Εύκολες συνταγές για σπιτικές μάσκες μαλλιών!

Κρέμα μαλλιών ενυδάτωσης Apivita

apivita conditioner κρέμες μαλλιών

Η κρέμα ενυδάτωσης μαλλιών Apivita περιέχει υαλουρονικό οξύ και αλόη με αποτέλεσμα να ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα. Και ένα ενυδατωμένο μαλλί σημαίνει ότι σπάει πιο δύσκολα, έχει λιγότερη ψαλίδα και είναι πιο λείο και απαλό, με λιγότερο φριζάρισμα. Χρησιμοποίησε το μετά το λούσιμο και ξέβγαλε το με άφθονο νερό. Βρες το με έκπτωση 40% εδώ.

Δες επίσης: 7 Μυστικά για να έχεις υγιή και πλούσια μαλλιά!

Keratin Oil Conditioner Strength & Length Μαλακτική Κρέμα- OGX

keratin oil κρέμες μαλλιών

Η μαλακτική κρέμα Keratin Oil Conditioner Strength & Length της OGX είναι ότι πρέπει αν τα μαλλιά σου είναι ταλαιπωρημένα. Κι αυτό γιατί περιέχει κερατίνη και έλαιο argan με αποτέλεσμα να δυναμώνει και να ενισχύει την τρίχα. Εφάρμοσε την μετά το λούσιμο και άφησε την να δράσει για 3-5 λεπτά πριν τη ξεβγάλεις. Θα τη βρεις σε προσφορά εδώ.

Δες επίσης: Πώς να βοηθήσεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν πιο γρήγορα!

Be Curly conditioner- Aveda

be curly conditioner

Αν έχεις σγουρά μαλλιά που φριζάρουν τότε το conditioner Be Curly της Aveda είναι αυτό που χρειάζεσαι. Μετά τη χρήση η μπούκλα σου θα σχηματιστεί καλύτερα, χωρίς να φριζάρει και τα μαλλιά σου θα είναι πιο λαμπερά. Θα το βρεις με έκπτωση 40% εδώ.

Δες επίσης: 5 Συμβουλές για να μη φριζάρουν τα μαλλιά σου!

Ενυδατική μαλακτική κρέμα Sebastian Hydre conditioner

sebatian conditioner

Αν ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου με θερμότητα τότε σίγουρα θα είναι πιο ξηρά και ατίθασα. Με την ενυδατική μαλακτική κρέμα Sebastian Hydre conditioner μπορείς να επανορθώσεις! Έτσι, τα μαλλιά σου θα είναι πιο ενυδατωμένα, λαμπερά και θα έχουν περισσότερο όγκο. Βρες το με έκπτωση εδώ.

Related Posts