κουρεματα που δινουν ογκο στα μαλλια

5 Κουρέματα που θα δώσουν όγκο στα λεπτά μαλλιά!

by tzinav

Τα λεπτά μαλλιά είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλές από εμάς. Είναι αλήθεια ότι όταν τα μαλλιά είναι λεπτά δείχνουν πιο λίγα και δεν έχουν όγκο, με αποτέλεσμα η συνολική εικόνα να είναι φτωχή και καθόλου εντυπωσιακή. Ήξερες όμως ότι με τα σωστά κουρέματα τα λεπτά μαλλιά σου μπορούν να δείχνουν πλούσια;

Πράγματι, ένα σωστό κούρεμα μπορεί να αλλάξει τελείως τα μαλλιά σου και να κρύψει τις ατέλειες τους. Ανακάλυψε λοιπόν 5 κουρέματα που θα δώσουν όγκο στα λεπτά μαλλιά!

5 Κουρέματα που πρέπει να κάνεις αν έχεις λεπτά μαλλιά!

 

1. Μακρύ καρέ με ελαφρύ φιλάρισμα

ξανθά μαλλιά στον ώμο χωρίστρα πλάι καστανά μαλλιά μεσαίου μήκους κυματιστά κουρέματα λεπτά μαλλιά καστανά μαλλιά στο μήκος του ώμου κουρέματα λεπτά μαλλιά

Το μακρύ καρέ είναι ένα κούρεμα που ταιριάζει σχεδόν σε όλες μας. Αν όμως προσθέσεις και ένα ελαφρύ φιλάρισμα στα μαλλιά τότε έχεις το ιδανικό κούρεμα για λεπτά μαλλιά! Κι αυτό γιατί το φιλάρισμα δίνει όγκο και κίνηση στα μαλλιά. Μάλιστα συνδυάζοντας το κούρεμα αυτό με ένα χτένισμα με κύματα κανείς δε θα καταλάβει ότι έχεις λεπτά μαλλιά!

Δες επίσης: 4 Κουρέματα που ταιριάζουν τέλεια σε μελαχρινές!

2. Κοντό pixie μαλλί

κοντό σγουρό μαλλί καστανό κουρέματα λεπτά μαλλιά κοντό pixie μαλλί φράντζα καστανό κοντό μαλλί φράντζα

Τα κοντά μαλλιά είναι σίγουρα πιο δυνατά από τα μακριά. Αν λοιπόν τα μαλλιά σου είναι λεπτά και σου αρέσει να τολμάς πρέπει να τα κόψεις σε ένα ωραίο pixie κούρεμα. Για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα και για περισσότερο όγκο ζήτησε να σου κάνουν τσουλούφια και αφέλειες, στα οποία θα δίνεις στυλ με ελαφριά προϊόντα styling. Εξάλλου, τα κοντά μαλλιά είναι μια ιδανική λύση αν τα μαλλιά σου είναι ταλαιπωρημένα και θέλεις να τα επαναφέρεις.

Δες επίσης: 25 Μοντέρνα γυναικεία κουρέματα για κοντά μαλλιά!

3. Κούρεμα με πυκνή φράντζα

καστανοκόκκινο μαλλί πυκνή φράντζα καστανά μαλλιά φράντζα κουρέματα λεπτά μαλλιά κοντό μαλλί σπαστό φράντζα κουρέματα λεπτά μαλλιά

Η φράντζα στα μαλλιά είναι σίγουρα η τάση της σεζόν! Ευτυχώς είναι και ένα κούρεμα που ταιριάζει τέλεια στα λεπτά μαλλιά αφού τα κάνει να δείχνουν πιο πλούσια. Προϋπόθεση για αυτό όμως είναι η φράντζα να είναι πυκνή. Απόφυγε λοιπόν τα φραντζάκια που αποτελούνται από μερικά μόνο τσουλούφια και προτίμησε μια πυκνή, γεμάτη φράντζα που θα καλύπτει όλη την επιφάνεια του μετώπου.

Δες επίσης: 8 Ιδέες για κουρέματα για πρόσωπα με έντονη μύτη!

4. Χωρίστρα στο πλάι

καστανά μαλλιά σπαστά πλαϊνή χωρίστρα καστανοκόκκινα μαλλιά χωρίστρα πλάι ξανθά μαλλιά χωρίστρα πλάι

Η χωρίστρα στο πλάι είναι ένα trick που μπορείς εύκολα να κάνεις για να καμουφλάρεις το γεγονός ότι τα μαλλιά σου είναι λεπτά. Κάνοντας μια έντονη χωρίστρα στο πλάι, αφήνοντας λίγα μαλλιά από τη μία πλευρά και αρκετά από την άλλη, δημιουργείς την εντύπωση ότι τα μαλλιά σου έχουν όγκο. Αν μάλιστα συνοδεύσεις το χτένισμα αυτό με λίγο ξύσιμο στις ρίζες τότε σίγουρα θα δεις μεγάλη διαφορά στα μαλλιά σου.

Δες επίσης: 15 Στιλάτα κουρέματα για το 2020

5. Μαλλιά στο ίδιο μήκος

ξανθά μαλλιά μακρύ καρέ καστανά μαλλιά κάτω από τον ώμο ίσια καστανά μαλλιά μακριά ίσια

Δες επίσης: 7 Λάθη που κάνεις όταν βάφεις τα μαλλιά σου!

Όταν τα μαλλιά σου είναι όλα στο ίδιο μήκος τότε δίνουν την εντύπωση ότι είναι πολλά και είναι πολύ υγιή. Φυσικά το να φτάσεις όλα τα μαλλιά σου στο ίδιο μήκος δεν είναι εύκολο γιατί είναι φυσικό το πίσω μέρος να είναι πιο μακρύ, ενώ οι μπροστινές τούφες πιο κοντές. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κουρεύεις σιγά σιγά τα πίσω μαλλιά μέχρι να μακρύνουν τα μπροστά. Μπορεί να είναι κάτι που θα πάρει καιρό αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο αφού τα μαλλιά σου δε θα δείχνουν πλέον λεπτά.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts