κουρέματα ώριμες γυναίκες

6 Κουρέματα που κολακεύουν τις ώριμες γυναίκες

by tzinav

Το να βρεις ένα κούρεμα που να πηγαίνει με το πρόσωπο σου αλλά και με το στυλ σου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ειδικά καθώς τα χρόνια περνούν σιγά σιγά βλέπεις ότι δε σου ταιριάζουν πια κουρέματα που αγαπούσες όταν ήσουν 20 ή 30 χρονών. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά κουρέματα που κολακεύουν σχεδόν όλες τις ώριμες γυναίκες και σπάνια αποτυγχάνουν.

Με την πάροδο των χρόνων αλλάζει το τι μας πάει και τι όχι ακόμα και στα μαλλιά. Αν λοιπόν είσαι μια ώριμη γυναίκα που θέλει να βρει επιτέλους το κούρεμα που της ταιριάζει τότε είσαι στο σωστό μέρος! Ανακάλυψε 6 κουρέματα που κολακεύουν τις ώριμες γυναίκες! Εξάλλου, όλες αξίζουμε μαλλιά που θα μας δίνουν αυτοπεποίθηση!

6 Κουρέματα που ταιριάζουν τέλεια σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας!

 

1. Μαλλιά μεσαίου μήκους με φιλάρισμα

φιλαριστά μαλλιά μέχρι τον ώμο

Είναι αλήθεια ότι συνήθως στις ώριμες γυναίκες δεν ταιριάζουν τα πολύ μακριά μαλλιά. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν είναι απόλυτο. Ωστόσο, αν ψάχνεις ένα μήκος που σίγουρα θα σου πηγαίνει τότε προτίμησε τα μαλλιά μεσαίου μήκους, δηλαδή περίπου μέχρι τον ώμο. Αν θέλεις να κάνεις το κούρεμα σου ακόμα πιο χαριτωμένο τότε κάνε ένα ελαφρύ φιλάρισμα στα μαλλιά σου. Μάλιστα, μπορείς να το συνδυάσεις ακόμα και με curtain bangs.

Δες επίσης: Κομψά κοντά ασύμμετρα καρέ που αξίζει να δοκιμάσεις

2. Κοντό καρέ blunt κούρεμα

κοντό καρέ μαλλί

Δεν υπάρχουν πολλά που μπορεί να πάνε στραβά με ένα κοντό καρέ. Το καρέ είναι διαχρονικό και σικ, γι’ αυτό και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας. Ειδικά ένα blunt κοντό καρέ, δηλαδή ένα καρέ που όλα τα μαλλιά είναι στο ίδιο μήκος είναι ότι πρέπει για να δείχνεις κομψή και σοφιστικέ!

Δες επίσης: Τα πιο κολακευτικά κουρέματα ανάλογα με το σχήμα προσώπου

3. Κοντό καρέ με στρώσεις

ξανθά μαλλιά κοντά φράντζα

Αν ψάχνεις ένα κούρεμα που θα έχει και μια πινελιά μοντέρνου τότε ένα πολύ κοντό καρέ με στρώσεις είναι ότι πρέπει! Μάλιστα, μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου να έχουν μεγάλη διακύμανση. Για παράδειγμα, μπορείς να κουρέψεις το πίσω μέρος πολύ κοντό και να αφήνεις μια πιο μακριά φράντζα μπροστά. Έτσι, θα έχεις ένα φρέσκο κούρεμα που ωστόσο δε θα δείχνει υπερβολικά νεανικό!

Δες επίσης: 10 Όμορφα χτενίσματα με κοτσίδες!

4. Κοντό και ανάλαφρο κούρεμα

κοντά καστανά μαλλιά

Ένα κοντό κούρεμα τύπου αγορέ μπορεί να σε κάνει να δείχνεις πολύ στιλάτη και ιδιαίτερη. Αρκεί φυσικά να βρεις το σωστό! Ένα κοντό και ανάλαφρο κούρεμα, με μήκος τέτοιο ώστε να μπορείς να γυρίσεις λίγο τις άκρες είναι ότι πρέπει. Και φυσικά, θα σε διευκολύνει ιδιαίτερα στο λούσιμο και στο στέγνωμα.

5. Κούρεμα με φράντζα

καστανά μαλλιά φράντζα κουρέματα ώριμες γυναίκες

Η φράντζα μπορεί να αλλάξει τελείως το κούρεμα. Ταιριάζει σε πολλά πρόσωπα, εκτός κι αν έχεις μικρό μέτωπο. Άσε που είναι ένας τέλειος τρόπος να κρύψεις λίγο τις ρυτίδες στο μέτωπο. Προτίμησε να ταιριάξεις τη φράντζα με όχι πολύ μακριά μαλλιά ώστε να αποφύγεις να δείχνεις αυστηρή.

Δες επίσης: Πώς να αποκτήσεις υγιή μαλλιά με όγκο!

6. Μαλλιά μέχρι τον ώμο και χωρίστρα στο πλάι

γκρίζα μαλλιά πάνω από τον ώμο κουρέματα ώριμες γυναίκες

Όπως είπαμε, τα μαλλιά μέχρι τον ώμο δε θα σε απογοητεύσουν ποτέ. Αν θέλεις ένα διαφορετικό τρόπο να στέκονται τα μαλλιά σου τότε μπορείς να κάνεις τη χωρίστρα σου στο πλάι. Έτσι, τα μαλλιά σου θα φαίνεται σαν να έχουν πιο πολύ όγκο και κίνηση.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts