όμορφες ιδέες για κοντά κουρέματα

23 Κοντά γυναικεία κουρέματα που κολακεύουν!

by ediva

Υπάρχει η πεποίθηση πως τα κοντά κουρέματα σε σύγκριση με τα μακριά μαλλιά δεν είναι τόσο κολακευτικά για τις γυναίκες. Αυτό όμως δεν ισχύει σε καμία περίπτωση καθώς το μόνο που αρκεί είναι να βρεθεί το κατάλληλο κούρεμα για κάθε γυναίκα. Είναι λογικό πως διαφορετικά μήκη και κοψίματα θα κολακεύουν και διαφορετικά στυλ γυναικών.

Πέρα από πολύ όμορφα, τα κοντά γυναικεία κουρέματα είναι και πολύ βολικά. Ας δούμε λοιπόν 23 πανέμορφα γυναικεία κουρέματα για κοντά μαλλιά!

23 Ιδέες για κοντό γυναικείο κούρεμα!

 

Πολύ κοντά καρέ κουρέματα χωρίς φράντζα!

κοντό καρέ με χωρίστρα στη μέση απλό κοντό κούρεμα κοντό καρέ με χωρίστρα κούρεμα κοντό καρέ ίσιο καρέ νεανικό κοντό κούρεμα

Η πιο απλή προσέγγιση ενός κοντού κουρέματος είναι το καρέ. Και ένα απλό καρέ με τη κλασσική χωρίστρα στη μέση είναι αρκετό για να σε κάνει στιλάτη και μοντέρνα. Τόσο ένα καρέ με αυστηρό κόψιμο όσο και το φυλάρισμα στα μαλλιά θα σου δώσουν τη δυνατότητα να κάνεις πολλά χτενίσματα που θα αποπνέουν δυναμισμό.

Μπορείς να κάνεις χτενίσματα με πλεξούδες στα κοντά σου μαλλιά ή να παίξεις με διάφορα στυλ χρησιμοποιώντας τζελ ή αξεσουάρ μαλλιών!

Δες επίσης: Τα 20 καλύτερα κοντά κουρέματα!

Πολύ κοντό καρέ με φράντζα ή αφέλειες!

κοντό καρέ με αφέλειες κοντό καρέ κούρεμα με φράντζαίσιο καρέ μαλλί μοντέρνο κοντό κούρεμα κούρεμα κοντό

Προσθέτοντας φράντζα ή αφέλειες στο καρέ σου, οι επιλογές αυξάνονται δραματικά. Μπορείς να κάνεις αφέλειες γεμάτες, αφέλειες αραιές, αφέλεις με μύτες ή curtain bangs. Αντίστοιχα, οι επιλογές για φράντζα είναι επίσης πολλές. Μια καλή ιδέα θα ήταν να δοκιμάσεις 2-3 στυλ σε αφέλειες ή φράντζα πριν καταλήξεις στη τελική επιλογή σου.

Πως θα το κάνεις αυτό; Κάνε πρώτα ένα κοντό καρέ με γεμάτες αφέλειες και στο επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο κάνε μύτες στις αφέλειες. Στο τρίτο ραντεβού μπορείς να τις αραιώσεις και στο τέταρτο να τις πας στα πλάγια. Έτσι μέσα σε λίγους μήνες θα έχεις δοκιμάσει πολλά στυλ και θα ξέρεις στα σίγουρα πιο σου ταιριάζει καλύτερα!

Δες επίσης: 15 Κοντά ασύμμετρα κουρέματα για γυναίκες!

Γυναικεία pixie cuts!

κούρεμα αγορέ κοντό κούρεμα pixie cut κοντό κούρεμα για ώριμες γυναίκες κοντό ξανθό κούρεμα αγορέ κούρεμα με φράντζα

Τα pixie cuts είναι κουρέματα με κοντό το πίσω μέρος και μακρύτερα τμήματα πάνω και στα πλάγια. Το φανταστικό με τα κουρέματα αυτά είναι η τεράστοια ποικιλία στα μήκη και τα μοντέρνα στυλ που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους μαλλιών και προσώπων. Το κάθε pixie cut δείχνει διαφορετικό σε κάθε πρόσωπο γιαυτό πρέπει να δοκιμάσεις ένα πριν έχεις άποψη!

Ένα pixie cut θα σε κάνει να δείχνεις αποφασιστική και δυναμική. Δεν είναι τυχαίο που τέτοιου στυλ κουρέματα τα έχουν δοκιμάσει μεγάλες stars όπως η Maddona, η Pink, η Rihhana και η Katy Perry!

Δες επίσης: 25 Μοντέρνα γυναικεία κουρέματα για κοντά μαλλιά!

Κοντά γυναικεία κουρέματα για σγουρά μαλλιά!

καρέ με αφέλειες καρέ κούρεμα για σγουρά μαλλιά κοντό κούρεμα για σπαστά μαλλιά καρέ μαλλιά pixie κούρεμα για σγουρά μαλλιά καρέ κούρεμα για στρογγυλά πρόσωπα

Δες επίσης:  34 Υπέροχα γυναικεία κοντά κουρέματα για μοναδικό στυλ!

Στα σγουρά μαλλιά, το κάθε κούρεμα δείχνει διαφορετικό. Και αυτό γιατί υπάρχουν πολλά μεγέθη και είδη μπούκλας που κάνουν κάθε κούρεμα και χτένισμα να δείχνει μοναδικό. Με καλή περιποίηση της μπούκλας τα μαλλιά σου θα δείχνουν φανταστικά σε όποιο κούρεμα και να διαλέξεις!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts