κοντά γυναικεία κουρέματα

14 Μοδάτα κουρέματα για κοντά μαλλιά!

by ediva

Ένα ωραίο κούρεμα σε κοντά μαλλιά είναι πολύ βοηθητικό στο να απογειώσεις την εικόνα σου. Τα κοντά μαλλιά πρέπει όχι απλά να μη τα φοβάσαι αλλά να τολμάς να τα δοκιμάσεις ακόμα κι αν έχεις μακριά μαλλιά. Σε κάνουν να δείχνεις δυναμική και αποφασιστική και σου δίνουν μια φανταστική εικόνα σε στυλ μοντέλου.

Πρέπει όμως να διαλέξεις το ιδανικό για εσένα κούρεμα λαμβάνοντας υπόψην το στυλ σου, το σχήμα του προσώπου σου, τα χαρακτηρηστικά σου αλλά και το lifestyle σου. Ο τρόπος ζωής είναι σημαντικός γιατί αν για παράδειγμα είσαι πολυάσχολη και δε σου μένει πολύς χρόνος για τον εαυτό σου τότε ένα κοντό κούρεμα είναι ιδανικό για να δείχνεις πάντα υπέροχη. Παρακάτω θα βρεις υπέροχα γυναικεία κουρέματα για κοντά μαλλιά!

Μοντέρνες ιδέες για γυναικείο κούρεμα σε κοντά μαλλιά!

 

Κοντό γυναικείο κούρεμα με όγκο!

κοντό γυναικείο κούρεμα με όγκο κοντό κούρεμα με φράντζα

Ένα κοντό κούρεμα που όμως παραπέμπει και σε κοντό καρέ είναι το pixie cut με όγκο στο πίσω και πάνω μέρος. Το κούρεμα αυτό ταιριάζει σε γυναίκες με κάθε τύπο μαλλιών είτε αυτά είναι ίσια, είτε κυματιστά είτε σγουρά. Η φράντζα στο πλάι είναι πολύ μοντέρνα και είναι ίσως το μόνο σημείο στα μαλλιά σου που θα θέλει λίγη περιποίηση!

Δες επίσης: 15 Κοντά ασύμμετρα κουρέματα για γυναίκες!

Κοντό κούρεμα για γυναίκες με μακριές αφέλειες!

κοντό κούρεμα όμορφο γυναικείο κούρεμα

Ένα κοντό κούρεμα με μακριές αφέλειες θα σου δώσει πολλές δυνατότητες για να δημιουργήσεις διαφορετικά χτενίσματα στα κοντά σου μαλλιά. Μπορείς να δημιουργήσεις wet looks, να σηκώσεις τις αφέλειες προς τα πάνω για πιο ροκ στυλ ή να τις χτενίσεις προς τα πλάγια σαν φράντζα!

Δες επίσης: 5 Κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσεις αν έχεις πυκνά μαλλιά!

Pixie γυναικείο κούρεμα με ξύρισμα στα πλάγια!

γυναικείο κοντό κούρεμα με ξύρισμα κοντό κούρεμα με αφέλειες

Ένα λίγο πιο rock χτένισμα είναι το κοντό κούρεμα με ξύρισμα στα πλάγια. Η λεπτομέρεια του ξυρίσματος θα κάνει πραγματικά τη διαφορά στο κούρεμα σου. Το ξυρισμένο κεφάλι με τα μακριά μαλλιά στο πάνω μέρος κάνουν ωραία αντίθεση στην εικόνα σου και θα τραβάνε τα βλέμματα πάνω σου!

Δες επίσης: Όμορφα κουρέματα που πρέπει να κάνεις αν έχεις λίγα μαλλιά!

Bowl cut!

γυναικείο κούρεμα καπελάκι bowl cut κούρεμα

Το bowl cut ή το λεγόμενο καπελάκι είναι ολόσωστη επιλογή για γυναίκες με οβάλ σχήμα προσώπου ή πρόσωπο με έντονες γωνίες. Το κούρεμα αυτό θα προσθέσει μια γλυκιά καμπυλότητα στην εικόνα σου και θα γλυκάνει το πρόσωπο σου δίνοντας σου πολύ στυλ!

Δες επίσης: 34 Υπέροχα γυναικεία κοντά κουρέματα για μοναδικό στυλ!

Κοντό στυλ στα μαλλιά με κοντές αφέλειες!

κοντό κούρεμα με κοντές αφέλειες πολύ κοντό γυναικείο κούρεμα

Τολμηρό αλλά πανέμορφο είναι το κοντό στυλ στα μαλλιά με κοντές αφέλειες. Με το κούρεμα αυτό θα τραβάς όλη τη προσοχή στο πρόσωπο σου, κάτι που θα αναδείξει την φυσική σου ομορφιά!

Δες επίσης: 10 Υπέροχες προτάσεις για κοντό καρέ κούρεμα!

Πολύ κοντό καρέ με χωρίστρα στη μέση!

ίσιο καρέ κοντό καρέ κούρεμα

Ένα ίσιο κοντό καρέ με χωρίστρα στη μέση και τίποτε άλλο είναι αρκετό για να δείχνεις εντυπωσιακή. Το κούρεμα αυτό είναι γλυκό αλλά και αυστηρό ταυτόχρονα. Ωραία πρόταση είναι να βάλεις πίσω από το αυτί τη μια μεριά από τα μαλλιά σου και να τα στερεώσεις με λίγο τζελ. Μπορείς να προσθέσεις και μερικά αξεσουάρ μαλλιών από τη μεριά με το τζελ!

Δες επίσης: 9 Μοναδικά καρέ κουρέματα για γυναίκες άνω των 40

Κοντό καρέ με φράντζα στο πλάι!

καρέ με φράντζα κοντό καρέ με φράντζα

Δες επίσης: 25 Προτάσεις για να αναδείξεις ένα μακρύ καρέ!

Αν είσαι λάτρης του καρέ μπορείς να δοκιμάσεις και το πολύ κοντό καρέ με φράντζα στο πλάι. Σε αντίθεση με το καρέ με χωρίστρα στη μέση το κούρεμα αυτό μπορεί να αναδείξει ένα πρόσωπο με μεγάλο μέτωπο ή μεγάλη μύτη και είναι κατάλληλο για κάθε γυναίκα!

Related Posts