ιδέες για γυναικεία κουρέματα μέχρι τον ώμο

6 Όμορφα γυναικεία κουρέματα για μαλλιά μέχρι τον ώμο!

by ediva

Ούτε πολύ κοντά, ούτε πολύ μακριά, τα μαλλιά έως τον ώμο είναι μια κομψή επιλογή για κάθε γυναίκα. Το μήκος αυτό έχει πολλές δυνατότητες γιατί συνδυάζει το κοντό με το μακρύ κούρεμα ενώ συνήθως είναι εύκολο στα χτενίσματα. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες αρκεί η καθεμία να επιλέξει το κούρεμα που της ταιριάζει.

Τα μαλλιά μέχρι τον ώμο μπορούν να αποτελούν και ένα μεταβατικό στάδιο για τις γυναίκες που προσπαθούν να μακρύνουν τα μαλλιά τους. Ακόμα και σε αυτή τη περίπτωση όμως μπορείς να έχεις ένα εντυπωσιακό κούρεμα και όχι ένα μεταβατικό, ακανόνιστο σχήμα στα μαλλιά σου. Παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες για κουρέματα σε μεσαίου μήκους μαλλιά, δηλαδή μαλλιά έως τον ώμο.

Κουρέματα έως τον ώμο για κάθε γυναίκα!

 

Απλό κούρεμα έως τον ώμο με χωρίστρα στη μέση!

μαλλιά έως τον ώμο με χωρίστρα στη μέση

Τα απλά ίσια μαλλιά με χωρίστρα στη μέση είναι μια καλή επιλογή για κάθε γυναίκα. Δε χρειάζεται να έχεις κάποιο συγκεκριμένο σχήμα προσώπου, θα σου ταιριάξει αμέσως. Είναι κατάλληλο κούρεμα για γυναίκες και με λεπτή αλλά και με χοντρή τρίχα!

Δες επίσης: 10 Υπέροχες προτάσεις για κοντό καρέ κούρεμα!

Κομψή χωρίστρα στο πλάι σε μαλλιά μέχρι τον ώμο!

μαλλιά έως τον ώμο και χωρίστρα στο πλάι

Η χωρίστρα στο πλάι θα σε σώσει αν θες να καμουφλάρεις ένα μεγάλο μέτωπο ή μεγάλα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Ένα όμορφο χτένισμα για αυτό το κούρεμα είναι να γυρίσεις τις άκρες των μαλλιών σου προς τα μέσα δίνοντας έτσι όγκο στο κάτω μέρος των μαλλιών σου!

Δες επίσης: 11 Μοναδικά κουρέματα για ηλικιωμένες που πρέπει να δεις!

Μαλλιά μέχρι τον ώμο με φράντζα στο πλάι!

κούρεμα με φράντζα

Η φράντζα στο πλάι ταιριάζει πολύ σε πρόσωπα με έντονες γωνίες διότι δίνει μια επιπλέον καμπυλότητα στο πρόσωπο και το ‘μαλακώνει’. Ωστόσο μπορεί να ταιριάξει και σε άλλα σχήματα προσώπου όπως τετράγωνα ή οβάλ!

Δες επίσης: 10 Κολακευτικά κουρέματα για γυναίκες με μάγουλα!

Αφέλειες σε μαλλιά έως τον ώμο!

κούρεμα με αφέλειες

Φυσικά σε ένα κούρεμα μέχρι τον ώμο μπορεί να αναδειχτεί και με ωραίες αφέλειες. Αν επιλέξεις ένα κούρεμα με μύτες προτίμησε τις διακριτικές αφέλειες ενώ αν έχεις διαλέξει ένα κούρεμα με αυστηρό σχήμα δοκίμασε τις γεμάτες αφέλειες για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στα μαλλιά!

Δες επίσης: 12 Μοναδικά γυναικεία κουρέματα με ξύρισμα!

Ελαφρύ φυλάρισμα με φράντζα στο πλάι!

φυλάρισμα στα μαλλιά έως τον ώμο

Ένα διακριτικό κούρεμα είναι τα μαλλιά έως τον ώμο με ελαφρύ φυλάρισμα και διακριτική φράντζα στο πλάι. Είναι ένα κούρεμα που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες, από τις μικρότερες εως τις μεγαλύτερες. Επίσης ταιριάζει τόσο σε ίσια, όσο σε κυματιστά ή και σε σγουρά μαλλιά!

Δες επίσης: 9 Κουρέματα για μακρόστενα πρόσωπα!

Έντονο φυλάρισμα στα μαλλιά που πλαισιώνει το πρόσωπο!

φυλαριστά ξανθά μαλλιά

Δες επίσης: 8 Ιδέες για κουρέματα για πρόσωπα με έντονη μύτη!

Για ένα πιο ατημέλητο look επίλεξε ένα κούρεμα με έντονο φυλάρισμα. Τα διαφορετικά μήκη στα μαλλιά θα σου δώσουν πολύ στυλ. Είναι ιδανική επιλογή για κούρεμα σε γυναίκες με πυκνά μαλλιά έτσι ώστε να δείχνουν πιο ισορροπημένα!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts