κολακευτικά κουρέματα

10 Κολακευτικά κουρέματα για γυναίκες με μάγουλα!

by ediva

Τα μαλλιά για μία γυναίκα είναι μεγάλη υπόθεση. Ένα κακό κούρεμα μπορεί να στοιχίσει στην εικόνα σου, ενώ ένα καλό, κολακευτικό κούρεμα σίγουρα θα σε αναδείξει. Ωστόσο, πώς μπορείς να βρεις αυτό το ιδανικό κούρεμα που τόσο θα ήθελες να έχεις;

Μα φυσικά, διαλέγοντας το κούρεμά σου πάντα σε συνάρτηση με το σχήμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου! Και επειδή όπως όλοι ξέρουν τα μάγουλα είναι δύναμη, σήμερα απευθύνομαι σε εσένα, μία τόσο δυναμική γυναίκα. Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις τα 10 πιο κολακευτικά κουρέματα για γυναίκες με μάγουλα!

Ποια είναι τα πιο κολακευτικά κουρέματα για γυναίκες με μάγουλα!

 

Κολακευτικά κουρέματα σε στιλ «pixie»

κοντό αγορέ μαλλί γυναίκα κοντό μαλλί γυναικείο

Ένα από τα πιο κολακευτικά κουρέματα για εσένα είναι το στιλ «pixie». Πρόκειται για ένα κούρεμα κοντό τύπου αγορέ, που προσδίδει μία αίσθηση αιθέρια, ακριβώς επειδή θυμίζει νεράιδα. Εξ ου και η συγκεκριμένη ονομασία. Εάν λατρεύεις τα κοντά μαλλιά και τους πειραματισμούς σου το προτείνω ανεπιφύλακτα διότι θα αναδείξει υπέροχα τα χαρακτηριστικά σου!

Καρέ και μακρύ καρέ

κολακευτικά κουρέματα για γυναίκα με μάγουλα κολακευτικά κουρέματα για στρογγυλό πρόσωπο

Λίγο πιο βατή επιλογή για περισσότερες γυναίκες αποτελούν τα συγκεκριμένα κουρέματα. Αν φοβάσαι να τολμήσεις το αγορέ στιλ επιβάλλεται να δοκιμάσεις να κόψεις τα μαλλιά σου καρέ ή έστω μακρύ καρέ με χωρίστρα στο πλάι.

Ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου αλλά ειδικότερα στο δικό σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να αποφύγεις τα φιλαριστά μαλλιά και τις μύτες γιατί θα σου προσθέσουν όγκο σε σημείο απαγορευτικό! Προτίμησε να είναι όλα τα μαλλιά στο ίδιο μήκος είτε είναι κατσαρά είτε ίσια!

Δες επίσης: 24 Πανεύκολα χτενίσματα για καρέ μαλλιά!

Φράντζα και ασυμμετρία

πλάγιες αφέλειες ασύμμετρο καρέ

Μία παραλλαγή στα παραπάνω κουρέματα που μπορείς να κάνεις για να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι να κόψεις πλάγια φράντζα. Είναι επιλογή που βρίσκεται πάντα στη μόδα και τη προτιμούν πολλοί celebrities, όπως η πολυβραβευμένη Emma Stone.

Εναλλακτικά, μία άλλη πρωτότυπη πρόταση που είναι μεγάλη τάση αποτελεί το ασύμμετρο κούρεμα. Προτίμησε αντί να κάνεις ένα βαρετό καρέ, να κάνεις το ασύμμετρο αντίστοιχό του και γιατί να μην το συνδυάσεις και με τη πλάγια φράντζα;

Δες επίσης: Πως να επιλέξεις την ιδανική φράντζα στα μαλλιά για εσένα!

Αφέλειες με καρέ

καρέ με αφέλειες κολακευτικά κουρέματα με αφέλειες

Ναι, λοιπόν συνεχίζουμε με γνώμονα το καρέ και το μακρύ καρέ καθώς εκτός από το ότι αποτελεί το πιο ιδανικό κούρεμα για εσένα, είναι και τεράστια τάση για το 2020! Αυτή τη φορά όμως θα σου προτείνω να το συνδυάσεις με αφέλειες.

Αν το μέτωπο σου επιτρέπει μία τέτοια αλλαγή, δοκίμασε το και δεν θα το μετανιώσεις. Ένα ακόμη πολύ δημοφιλές στιλ στις αφέλειες είναι αυτές με το κενό στη μέση α λα Brigitte Bardot. Μπορείς να το δοκιμάσεις και αυτό!

Δες επίσης: 15 Ιδέες για υπέροχο ντύσιμο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Επιλογές με μακριά μαλλιά

μπούκλες μακριά μαλλιά κολακευτικά κουρέματα γυναίκα με μάγουλα

Και αφού αναφέρθηκα σε όλες τις παραλλαγές του καρέ, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για μακρύτερα μήκη. Αν σου αρέσουν τα μακριά μαλλιά και τα προτιμάς δεν υπάρχει πρόβλημα! Και αυτά σου ταιριάζουν αλλά με μία προϋπόθεση.

Απέφυγε με κάθε τρόπο τα διαφορετικά μήκη, δηλαδή τα φιλαριστά μαλλιά που αρχίζουν στα μάγουλά σου ή πιο πάνω. Προτίμησε καλύτερα τα επίπεδα να ξεκινάν στο πιγούνι σου ή μετά από αυτό! Extra tips: Τα ανοιχτά χρώματα στα μαλλιά και οι μπούκλες ταιριάζουν πιο πολύ στο πρόσωπό σου!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts